Baldor via Nancy Tate, 30 maj, 2017

Baldor, 30 maj 2017

Via Nancy Tate

 

God morgon, det är jag Baldor igen, och jag vill säga att jag är imponerad av vad ni alla håller på med. Jag vet att det är en stökig situation på många sätt, men ni hjälper till med att rensa upp i röran och tar med er fred, glädje och Kärlek till den renoverade planeten, som måste ses och kännas av allt liv på planeten.

Det är ett sätt att låta er alla veta att ni lägger alla bitarna på plats på ett sätt som de aldrig har sett förut. De kommer att finna den komfort och frid som är nödvändig för att det ska bli harmoni på Jorden. När ni fortsätter att växa på ett sätt som är i resonans med all universell Kärleksenergi, kommer ni att upptäcka att era minnen av er verkliga historia, innan ni kom till den här planeten, alltid har funnits där.

Det har varit ett pussel där bitarna har fortsatt att flyttas runt till olika platser som förändras med de förändrade idéer som har frigjort den enformighet som har hållit allt bundet på ett specifikt sätt. Det är ett sätt som väckte kraften hos de mörka som förde planeten till det tillstånd den har varit i.

Tro mig, min kära familj, jag har upplevt så många sätt som ni nu kan göra en skillnad på och föra in fred, glädje och Kärlek tillbaka till den kraft som den har för att skapa den typ av värld som är i harmoni med hela skapelsen.

Idag har jag gett er meddelande nr. 3 och utdrag som kommer att ge er en tydligare förståelse för vad ni upplever i det här tidsögonblicket. Jag ger er min Kärlek och vet att ni uttrycker er Kärlek på så många olika sätt. Välsignelser till er alla.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...