Förste Skaparen via Erena Velazquez 27 maj 2021

 

Förste Skaparen via Erena Velazquez 27 maj 2021

 

Hälsningar Mina Älskade Barn,

Jag är Fader, Förste Skapare och jag är här idag för att göra några förtydliganden om de kommande händelserna inom en snar framtid.

Mycket varierande information flyter runt från olika källor. Det kan bli väldigt förvirrande, de negativa entiteterna försöker stoppa sanningen från att nå de flesta av den mänskliga befolkningen. De gör detta från sina baser utanför Jorden, och också här direkt på planeten.

The Mörka vill inte att Avslöjanden ska ske om förekomsten av Rymdprogram som drivs av regeringen och deras samverkan med intergalaktiska civilisationer liksom existensen av miljoner civilisationer. För de Uppvaknade är detta gamla nyheter nu, och för resten av mänskligheten är det ännu inte avslöjat.

Mörkret försöker stoppa processen att låta sanningen komma upp på ytan. Deras senaste sak som planeras är att skicka robotskepp med AI för att kontrollera människor som har implanterade chips i sig. Jag vill betona att inget kan stoppa min Gudomliga Plan, som skapades för länge sedan.

Anunaki, Orion, De Grå och andra Negativa raser har skapat intergalaktiska blockeringar under eoner. De låga vibrationerna kan inte vinna mot Ljuset. Dessa entiteter kommer för att erövra och förslava civilisationer, var som helst, men de inte kan komma undan med det.

Jag är Fadern, den Förste Skaparen som ger min sista varning till dessa entiteter att försvinna fridfullt bort från Jorden. De kan inte vinna och deras kontroll över den här planeten närmar sig slutet. Som mänskligheten vill använda denna fras, skipas rättvisa. Ja, deras dominans över Gaia är slutgiltigt tillända, och de kan inte hindra denna oundvikliga verklighet från att bli sann.

När det gäller uppgraderingar eller nedladdningar får ni dem ständigt eftersom de är nödvändiga för Uppstigningsprocessen. Alla tillhör ni Ljusfamiljen, och många galaktiska varelser arbetar nära mig med denna mycket viktiga process som denna planet genomgår. Jag tänker inte låta någon stoppa den sista Uppstigningsfasen.

Mänskligheten har bombarderats med olika typer av Artificiell Intelligens som implantat, chips och liknande., Den Mörka Sidan försöker sinneskontrollera alla. De är implanterade överallt i TV-reklam, shower osv., Var medvetna om det.

Tidigare bortförde de Grå människor och experimenterade på dem, vilket nu är förbjudet och de får inte komma till Jorden längre. Ljusteamen fortsätter sina uppgifter för att hjälpa och skydda Moder Gaia från förstörelse och ständiga attacker som kommer från rymden av Korrupta Själar.

De kommande uppgraderingarna kommer att leverera ny information och kunskap till er som är öppna för att ta emot den. Snälla, förstå och bli inte förolämpade av att inte alla kommer att flytta till 5D samtidigt. Jag förklarade om Uppstigningsfaserna i ett av mina meddelanden.

Hela processen som Moder Jord genomgår just nu, det är en inlärningsprocess för många av er, som frivilligt kom hit för att hjälpa till att befria denna värld från förslavning. Allt går framåt som det var förplanerat av mig för mycket länge sedan. Snälla, lita på och ha tro på att Ljuset kommer att vinna denna kamp.

Jag är Fader, Förste Skapare, och jag skickar min Kärlek och mitt Stöd till Mina Älskade Barn. Tack

Var Kärlek och Ljus
Vi Är Alla En

Förste Skaparen

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...