Förste Skaparen via Erena Velazquez, 28 april 2021

 

Förste Skaparen via Erena Velazquez 28 april 2021

 

 

Hälsningar Mina Älskade Barn,

Jag är Fadern, Första Skaparen och jag är glad att vara här. Jag skulle vilja prata med er idag om de förändringar som Moder Jord genomgår nu. Er värld fortsätter att förändras och utvecklas med varje nanosekund. Jag har medvetet ändrat tidsflödet mer än en gång för att påskynda er Uppstigningsprocess. Den Gudomliga Planen håller på att realiseras för att ge fred och lycka till mänskligheten.

Ni upplever dagligen många svårigheter som ekonomisk kamp, hälsoproblem, relationsproblem etc. Alla dessa obalanser och hinder i mänsklighetens existens har förts in av Mörkret, som har dominerat er planet under lång tid. De Negativa fortsatte att ordna sitt ” perfekta ” scenario att ständigt lägga hinder i vägen för varje människa i deras vardag.

De skapade en cykel av elände för alla på Jorden. Dessa själar gick över gränsen alltför många gånger, och de glömde en viktig detalj, att Universella energier alltid naturligt balanserar sig själva genom att återställa balansen mellan Mörkret och Ljuset.

Jag har också påmint och varnat dessa korrumperade själar om att deras negativa beteende kommer att hanteras eller straffas. Deras arrogans att vara oövervinneliga gjorde dem helt blinda, de tänker på sig själva som Gudar. De kommer att få ett svårt uppvaknande, deras tid som Drottningar och Kungar kommer till sitt slut utan att kunna göras något åt.

Tortyrerna och eländigheterna som de försätter mänskligheten i har alla noterats, deras själar kommer att återanvändas eller försvinna helt beroende på deras ånger och vilja att förändras. De flesta av dem visar inte någon ånger och fortsätter att skada allt liv på Moder Gaia. Mitt tålamod med dem är på tunn is, jag gav full befogenhet åt Ashtar och Galaktiska Federationen att använda full kraft för att eliminera mörkret från denna del av galaxen.

Några av er har ifrågasatt varför det tar så lång tid att bli av med alla dessa negativa entiteter. Den främsta anledningen är att vi måste vara försiktiga och inte förstöra planeten när vi går efter och jagar de mörka. De har attackerat och ockuperat andra världar i olika delar av Universa, Galaxer och Planeter under lång tid.

Jag är trött på deras beteende, och jag använder min auktoritet som Första Skapare genom att varna dem för sista gången, om de inte vill lämna denna planet kommer det att få svåra konsekvenser.

Jag skulle också vilja prata om att några av er förlorar hoppet och önskan att vara här. Kom ihåg att ni inte kan ge upp, oavsett vad som händer runt er. Det här är inte ert första liv, de flesta av er hade tusentals eller fler reinkarnationer. Låga energier ersätts alltid med högre.

Ni kan inte ge upp nu eftersom bättre tider kommer och välstånd kommer att ges till alla. Denna 3D-matris spricker överallt och ingenting kan stå emot längre. Håll dig i Gudomligt Flöde och gör dagliga meditationer för att höja dig till höga vibrationer, vilket är viktigt just nu under dessa tider.

Det gamla systemet faller sönder åt vänster och höger, så du måste hålla dig balanserad och inte ge upp dig själv och andra. Alla har mycket styrka och mod inom sig, glöm det aldrig. Öppna ditt hjärta och se igenom allt kaos runt omkring, och du kommer att bli förvånad över vad du kommer att se.

Mina Kära Barn, jag är alltid i närheten och vakar över er, kom ihåg att VI ÄR EN, ingenting kan någonsin skilja er från mig.

 

KÄRLEK OCH LJUS

VÄLSIGNELSER

Förste Skaparen

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

You may also like...