Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april 2021

 

Energierna och vad de handlar om i maj 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förklarat för våra kollegor här i den nionde dimensionen vad vi har bevittnat om mänskligheten och er andliga utveckling sedan vi började få ett större intresse för er, och vi har kunnat rekrytera nya kollektiv, nya råd, nya grupper av icke-fysiska varelser baserade på berättelserna vi har berättat om er. Det finns nya grupper från Lyran systemet, Orion systemet, Antariska systemet och Andromedan systemet, som alla nu är helt förtrollade av er. De är mycket intresserade av era resor och för att upptäcka hur de kan hjälpa till.

Och så kommer vi samman som ett slags superkollektiv, och vi utbyter idéer om vad som skulle vara till stor nytta för er. Vi är väldigt nöjda med injektionen av nya idéer, nya energier, nya perspektiv, och vi förväntar oss att leverera det till er i er maj månad. Energierna i maj 2021 kommer att vara mångkulturella. Ni kommer att ta emot från hela galaxen, från varelser som nu anser att ni är en del av deras galaktiska familj. Vi har märkt att det som för med sig mest medkänsla i våra nionde dimensionella kollektiv är sanningen att många av er aldrig har känt ovillkorlig kärlek från en annan människa.

Den sanningen gör att alla kollektiv vill duscha er med sin ovillkorliga kärlek, och det inspirerar dem också att vilja komma på något sätt att låsa upp hjärtan hos de människor som aldrig har erbjudit ovillkorlig kärlek själva. Det finns något mycket tillfredsställande med att göra det eftersom ni öppnar mer för sanningen om vilka ni verkligen är som Källenergivarelser. Och så nära Källan som vi existerar nu, njuter vi fortfarande av den känslan av att skicka överföringar av ovillkorlig kärlek till vart de än behövs. Vi letar efter möjligheter inom mänskligheten. Vi letar efter dem som är mest i behov och sedan gör vi en strategi om hur vi kommer till dessa människor och dessa grupper.

Vi skapar verkligheter med er alla; vi skapar dem tillsammans. Vi arbetar med era guider. Vi arbetar med era Högre Jag. Vi kommer med scenarier som kommer att tända den lågan, den eviga lågan som brinner inuti var och en av er. Det är den del av er som vill älska mer än ert sinne vill hata. Det är alltid där; det behöver bara någon eller något för att peta på det med en pinne, för att tända eldens flamma. Och det är vad maj energierna kommer att handla om för er alla där. Gör er redo för en riktig kärleksfest.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...