Ivo från Vega via Sharon Stewart, 28 april, 2021

 

Överlappande Program Nattetid | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Överlappande Program Nattetid Ivo från Vega via Sharon Stewart

28 april 2021

Jag: Ivo, eftersom jag vaknar och inte känner mig utvilad efter tolv timmars sömn så känner jag att något händer på natten, och jag vill få lite klarhet i det för att se om det finns något jag kan göra åt det.

Ivo: Du blir faktiskt hjärntvättad på natten. Många mardrömmar har sina rötter i denna nattliga programmering. På samma sätt som teman väljs och följs under en livstid, så kan dessa teman förvandlas till mardrömsliknande verkligheter på natten.

Jag: Jag trodde att vi var på skepp och arbetade med er killar, gjorde vårt ljusarbete.

Ivo: Ja, men det lägre sinnet är fortfarande under attack på natten.

Jag: Åh, jag förstår. Och vi gör ingenting åt det?

Ivo: Du gör något åt ​​det, du använder det högre sinnet för att stoppa frekvenserna, minska frekvenserna och ibland tar du fysiskt bort installerade program som körs på dig. Och ja, det här är också ett kvant-krig. Det öppnar upp en helt ny spelplan.

Jag: Hur då? Inte en fysisk strid. Kvantum är väl holografiskt eller något?

Ivo: Det är förhåller sig till energi, min kära. Så det lämpliga är att säga att detta är en energetisk kamp.

Jag: Varifrån skickas dessa energier?

Ivo: Att ställa den frågan avser en fysisk plats. Kvantum handlar inte om det fysiska. Det handlar om de icke-fysiska, energetiska nivåerna i livet.

Jag: Vilka gör det då?

Ivo: Ja, det finns mörka energivarelser som riktar denna mörka kvant-energi mot dig.

Jag: Jag hoppades att jag kunde bota mina hälsoproblem på det här sättet, för om jag kan sova lugnt natt efter natt, så kommer min kropp att reparera sig själv.

Ivo: Ja.

Jag: Hur stoppar jag dessa kvant-attacker då?

Ivo: Du kan skydda dig. Att göra 12D-skölden innan du lägger dig, skulle vara ett lämpligt sätt att skydda dig själv, eftersom den täcker dig på alla nivåer i kvant-arenan.

Jag: Jag drömde igår natt att jag kunde gå under vatten och jag gick genom havet med vinterrock och stövlar på, jag andades fortfarande och när jag var klar så pratade jag med Chuck Negron från Three Dog Night, och bad honom att sjunga en sång för mig som faktiskt sjöngs av Corey, inte av honom.

Ivo: LOL Så förstår du vad du sa till Chuck då?

Jag: Jag gillar Coreys låtar bättre än hans. Jag gillar några som han sjöng, men jag tycker Corey sjunger tre av dem bättre.

Ivo: LOL Faktum är att du riktar denna uppfattning mot honom under natten, helt enkelt för att du alltid är av den uppfattningen.

Jag: Han är också en bra sångare.

Ivo: När det gäller att gå under vatten så har du nyligen sett många videor som rör havet, och när det gäller att andas i havet så erkänner du helt enkelt dina högre mänskliga färdigheter för dig själv, och din vilja att använda dem. Du tycker att du är en högt stående människa, och det är du.

Jag: Okej. Men jag vet att det finns nätter då jag vaknar på morgonen och känner mig överkörd av en lastbil. Inte så mycket nu som tidigare under det senaste decenniet, man jag vaknar med mycket kroppslig smärta, känner mig helt eländig och försöker på alla sätt att må bättre.

Ivo: Mycket av det regenerativa arbetet av kroppen utförs på natten, och när kroppen är frånvarande är det den bästa tiden för fegisarna att attackera det lägre sinnet. De kommer att göra allt möjligt för att hålla dig nere och att attackera dig med energier som får dig ur balans, är ett sätt att göra det på. Ibland på nätterna slår du tillbaka, men nu när energierna stiger, vaknar du och känner dig bättre på morgonen.

På vintern blir du ofta utsatt för chemtrails, och med bristen på sol så känner du det.

I själva verket är detta ett energi-krig. Energi används för att förändra medvetandet eftersom medvetande är energi. De kommer dock att behålla fysiska kroppar för att uppnå fysiska resultat också. Du attackeras på alla nivåer.

Jag: Tack Ivo. Jag ska börja göra 12D-meditationen innan jag lägger mig, och kommer också att meditera och ansluta till Athena och Sigrid. En starkare anslutning är förmodligen bättre en än svagare på natten.

Ivo: Ja, för då finns det mer att skörda också.

Jag: Så dessa kvant-energier de attackerar oss med, finns de över hela världen, i specifika områden eller gäller det vissa människor?

Ivo: De kan vara alla de ovanstående.

Jag: Bra. Det gör det ju ännu enklare.

Ivo: Arbeta med och låt energierna komma in i ditt liv. Låt dem berika dig. Släpp lagrade negativa energier när du gör ditt skuggarbete. Det handlar om att hålla din ljusa kropp fri från negativitet, och skydda dig från allt som kommer att sänka eller manipulera dig.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Min kära, det krävs mycket för att vara på jorden just nu, men vi skickade våra bästa kämpar. Ditt folk har mer än tillräcklig information för att beväpna hela laget; det beror helt på om laget tror det och vidtar lämpliga åtgärder. Skulle alla de göra det, så skulle detta krig vara över för de mörka.

När du inte vidtar lämpliga åtgärder så beror det på att du inte tror, och då faller du in i manipulationen – att detta inte existerar och att allt är bra. Och det är ytterligare en manipulation man prackar på er, som så många föredrar att tro på.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

Du gillar kanske också...