Frågor och Svar (800 nummer) av Per Staffan, 22 augusti, 2017

 

Fråga:

Ämne: Skicka in alla ”Tetelestai” larmregistreringar för 800-nummer och hemsidans medlemsabonnemang till theclarioncalls.com.
Meddelande:
Hej Per.
Kan du förklara närmare vad detta är??
MVH
Gunnar
Svar:
Jag har fått många frågor om detta.
Det finns många ställe man kan skriva upp sig för att snabbt få det så kallade TETELESTAI mejlet. Man kan registrera sig hos Yosef (theclarioncalls.com) eller på Dinarland – Patrick – IDC (kärt barn har många namn) eller hos andra ”gurus”. Förmodligen vill dessa guru ha era mejl adresser för framtiden, men kommer att skicka ut TETELSTEAI mejlet till er.
När 800 numren kommer ut får alla snabbt tillgång till dem. Jag kommer att lägga upp dem på st-germain.se sidan. Det har jag sagt vid upprepade tillfällen. Så, när jag får frågan ”behöver jag anmäla mig” till Yosef så är svaret nej, men det är ju upp till var och en om man vill anmäla sig till hans organisation.
Så åter en gång:
JAG KOMMER ATT LÄGGA UPP 800 NUMREN OCH ANDDRA LÄMPLIGA NUMMER NÄR DE ÄR TILLGÄNGLIGA – INGET ATT OROA SIG FÖR.
 Det ligger när i tiden nu,
Ljus och Kärlek,
Per

Du gillar kanske också...