Brenda blogg via Brenda Hoffman, 18:e augusti 2017

Brenda blogg via Brenda Hoffman, 18:e augusti 2017

 

Kära ni,

Kanske upplever ni att er övergång går för långsamt – eller för snabbt. Ni blir förvirrade och arga över att det ni vill skapa, ännu inte går att åstadkomma, och det ni önskar ska hända.

Era processer av tankar svämmar över med massor av information – och de flesta innehåller fördolt ordet, ”måste”.

Kanske tror ni att det inte är så, att ni följer er inre röst. Men vad ni än tror tror ni måste göra, så bör den första frågan alltid bli ”ger mig den här handlingen eller tankeprocessen glädje?”

Några av er tror att ni måste ändra världen eller er själva så snabbt som möjligt, att ni på något sätt är världens räddare, och för att kunna utföra den uppgiften, så måste ni ignorera er glädje.

Trots att det kanske verkar kontraintuitivt för många, så kan ni BARA rädda världen genom att leva i glädje. Det är det totala ljusets glädje som ni sammanför, som kommer att förändra världen.

För att ni ska kunna övertygas, så måste ni protestera, säga eller agera på annat sätt, eftersom dessa tankar och handlingar är anpassade till era förhoppningar för jorden, av att följa 3D-måsten, istället för er inre glädje.

Inte så att ni inte kan protestera eller tala ut om sådant som ger er en inre glädje, men ni hjälper inte någon, allra minst er själva om ni berättar för att ni tror att ni måste.

Många av er är skräckslagna för att dagens handlingar, kommer att skapa mer hat imorgon, och om ni inte berättar så kommer det nuvarande kaoset och hatet på jorden, bara att växa sig större. Ni utvärderar problemen med 3D-historiska perspektiv.

I 3D, behövde alla tänka på liknande sätt – och att möta hatet med hat för att göra det.

Även om de egna 5D-tankarna är unika, så skapar dessa tankar en mer harmonisk helhet, än vad som var möjligt i 3D. För era 5D-övertygelser är inte längre baserade på hat eller rädsla, de kommer från kärlek – inklusive kärleken till er själva.

Det här är verkligen en förvirrande tid för er, när ni flyter in och ut ur 5D, eller bortom, men ni lever i en avtagande 3D-värld. Så om ni hatar så gör ni det från ett 3D-sätt. Ni umgås med likasinnade människor, för att diskutera det som upprör er i det ni räknar som er övertygelse – helt i tron att ni gör det av kärlek.

I själva verket är era handlingar av 3D-kärlek. Ni har till stor del, ännu mycket att upptäcka av 5D-kärlek och bortom.

Ni blir arga på 3D-handlingar utifrån era egna trosuppfattningar, vilket gör att kaoset fortsätter om ni inte ändrar er.

Ni känner er som om ni är jordens räddare. Att utan er inställning att fortsatta er strävan mot kaoset, så kommer världen att gå förlorad.

Det här är inte längre en 3D-jord med 3D-kaos, och inte heller ni är av 3D. Det är dags för er att skapa ett nytt tillvägagångssätt. Ett som är unikt för er, och som lyster med ert ljus av glädje.

Naturligtvis ber ni nu om att få er nya, korrekta väg utstakad, så att ni kan utföra allt ni MÅSTE. Det finns inga måsten i 5D och bortom. Vad ger er glädje? Att protestera? Att läsa en bok? Att campa? Att arbeta? Att se barnen leka? Yoga? Det är er protest. Det är så ni kommer att befria världen från det nuvarande kaoset.

En sådan väg verkar naturligtvis kontraintuitiv, lat, till och med opassande – men, dessa tankar om er själva och andra, baseras på tankesätten i 3D.

Det här är en ny tid och ett nytt liv. Ni lär er grunderna i 5D. Och nyckeln till alla 5D-grunder, är att följa er glädje. Gör det som känns bra för er, och ni kommer att befria jorden från det nuvarande kaoset. Era strålar av glädje kommer att belysa jorden, och de som föredrar skuggan och inte är villiga att erkänna det, kommer att få några platser att gömma sig på.

Att fortsätta skrika, ”Det här är inte rätt, varför tänker och handlar inte andra på det sätt som jag tycker att de borde?”, och det ger skuggornas aspekter hos alla mer kraft.

Glädje tänder ert ljus. Rädsla eliminerar ljuset. Ert behov av att få andra att tänka och agera som ni tycker att de borde, eller från ett historiskt perspektiv, göder rädslan och reducerar ljuset.

För ert ljus dämpas eller elimineras när ni agerar av rädsla. Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Du gillar kanske också...