Frågor och svar

Hej Per!

 

Jag har en fråga som jag har tänkt på länge.

Det det att vi är utomjordingar egentligen, vi som dras till och läser kanaliserat budskap. Och är det så att min familj här på jorden inte är det?

Och sen i ett äldre meddelande från Salusa  Via mike quensey så sades det att vi kommer bo på vår hemplanet som en ljusvarlse, då  tror jag han menar nångon gång i framtiden, då är min fråga..att hur blir kontakten med min familj här på jorden. om dom kanske blir kvar här och kanske är deras hem planet här, jag har ifall ingen aning! Men kommer  jag kunna ha fortsatt kontakt med dom

där, eller att jag  kanske vilja vara med dom eftersom vi har den frija viljan så kanske   jag får göra vad jag vill och  vart jag vill vara?

Eller vad är din Förståelse/uppfattning kring  detta?

Tacksam för svar

Ljus och kärlek till dig från mig

 

Michel

 

Hej Michel,

Tack för din fråga.

Jo, det är sant att vi är “utomjordingar” från början. Den nuvarande mänskliga rasen kom till Jorden för ca 800,000 år sedan, men utvecklades ursprungligen på planter inom stjärnsystemet Vega innan dess. När mänskligheten kom till denna planet beboddes främst Lemuria. När Lemuria kontinenten gick under för ca 35000 år sedan flydde många till den Inre Jorden – Agarta – där ättlingarna av denna del av mänskligheten finns kvar än idag. Vi har också många bröder och systrar, (mänskliga), som finns i rymdskepp runt omkring Jorden idag. Så med andra ord så är hela den mänskliga rasen av utomjordiskt ursprung och inte bara ljusarbetare. Det är bara att en del av “oss” inte har hittat ljuset än.

 

När SaLuSa hänvisar till vår framtida hemplanet menar han Jorden. Jorden blir vår hemplanet också efter att vi är fullt utvecklade ljusvarelser. De som inte anammar ljuset – ett val av fri vilja – kommer att på sikt lämna denna planet. Om några av din familj inte väljer att följa med Jorden och dig som ljusarbetare kommer deras själar att pånyttföddas på en annan planet, inom 3D, efter att deras kropp genom sjukdom, ålder eller andra naturliga orsaker har avslutat livet här. Jorden kommer att uppnå 5D och de som håller fast vid ett tänkande i 3D, också kallat begränsat medvetande, klarar inte av de högre energierna på Jorden och blir tvungna att byta planet, dvs själen byter planet.

 

Du, efter att du har uppnått 5D, har möjlighet att hjälpa och assistera dem på deras nya 3D planet, för kärleksbanden finns ofta kvar, på ett sätt som liknar hur de Uppstigna Mästarna nu hjälper oss.

 

I Ljus och Kärlek,

 

Per

 

Du gillar kanske också...