Frågor och Svar av Per Staffan, 10 juni, 2017

Fråga:

Det kom följande e mail till mig!
Vill du kolla den?
Det står att  dong är blodspengar med följder…
Är det riktigt eller håller dem på att skrämma oss?
Tacksam för svar// Se nedan:


Från: Rolf Lagercrantz
Skickat: den 7 juni 2017 18:16:53

Ämne: Midsommartider…….

Hej ljusvänner!
Jag påminner om ljusgruppens meditationer som äger rum 
på onsdagar och söndagar kl 21.00. Alla som vill får vara med säger Jesus Kristus
genom Roger år 2008. Vi fortsätter med övningar och förberedelser.
 
Midsommartider…..
Ps. kvinnor får vitare slöjor?  

Ten Fold Visa din glädje till världen och det kommer reflektera tillbaka till dig tio gånger. ~ Skaparen

VIKTIGT BUDSKAP!
Sananda nämner under PK möte den 20 dec år 2012 många svar på mina frågor. .
Och i ett av svaren säger han att ”pengar är dåliga energier.”
—–
De osynliga 👀, har tidigare i  skrifter meddelat att Dong och Dinarer är ”blodspengar

Nu ”påpassligt förklaras detta utförligare av Carloline Oceane Ryan
 
Svar från Per Staffan:
Hej,
Jag har valt att lägga ut din fråga och mitt svar på sajten, då jag såg många bekanta namn i mottagarlistan, vilken jag ej kopierade.
Mitt första svar är att Rolf Lagercrantz är en person med dåligt omdöme och urskiljning. Jag har följt has agerande under de senaste fem plus år. Om han nu inte själv försöker skrämma så hänvisar han till källor som söker att göra så. Dessa källor är infiltrerade eller opålitliga. All kanaliserad information från en källa är inte alltid korrekt. Kanaler kan bli påverkade, utan att de vet om det. Medan vid andra tillfällen så är texten utmärkt. Det är vårt jobb att applicera urskiljning och inte bli lurade.
Meddelandet här är att pengar i sig självt skulle vara av ondo. Så är inte fallet. Sananda har vid tillfällen sagt till mig att pengar är neutrala. De kan användas för gott och för ont. De mörka har använt pengar i syfte att kontrollera och manipulera mänskligheten och beröva oss från frihet. Problemet är inte pengarna utan de mörka. Man kanske kan likna det med en bil som kör på en fotgängare som dör. Det är inte bilen som är ond, det är föraren som är antingen vårdslös eller av ondo. Man måste införa kontroller på bilarna och kräva körkort – dvs regler.
Religionerna, den kristna framförallt, har under årtionden predikat att pengar är av ondo och skapar synd. Vi skall offra oss själva, bli martyrer, betala till katolska kyrkan för att få gudsförlåtelse  mm.. Katolska kyrkan är nu en av de absolut rikaste institutionerna i världen och ägnar sig åt pedofili – inga martyrer där inte. Man utsåg Jesus och ansåg att han var tillräckligt av en martyr i vars glans de kunde sola sig i och ägna sig åt att tjäna pengar och samla ihop rikedomar. Det kommer tillbaka till att de styrande är de enda som skall ha pengar andra skall tvingas att bli  utan eller övertalas att avstå i guds namn enligt en felformulerad religion. Det är viss form av utpressning.
De ljusa inför nu pengar till överflöd för att ta bort the mörkas vapen, dvs brist på pengar som gör att de kan kontrollera. Om vi tänker oss att vi är i den femte dimensionen och vill införa överflöd, vilka ger vi pengar till? Vi ger det inte till korrupta regeringar, korrupta banker, korrupta religioner osv, utan till folket, de ljusa bland folket som har tillräckligt med urskiljning att se vilka meddelanden som är korrekta och inte. Dvs, vi som har gått igenom mycket och fått lera på oss i våra ansikten – läs denna text från Yosef som så korrekt beskriver oss:
https://www.st-germain.se/lera-gcrrv-kommentar-torsdag-8-juni-2017/
Rolf Lagercrantz meddelande är lösryckta bitar och är inte skrivna med sammanhang och inger inte förtroende. På slutet påstår han att Caroline nu nyligen skulle ha lagt sagt detta. Under 2016 kom hon ut med några missvisande meddelanden som inte lades upp på denna sajt. Samt han stavar hennes namn fel.
Jag tror att de flesta ser igenom denna typ av felinformation, disinformation med en intention att skrämma. Meddelanden från ljuset är fulla av kärlek, blandar inte ihop begreppen och skrämmer inte. Detta är INTE en kärleksfull midsommarhälsning.
Vi har dock alla vår fria vilja och kan välja att följa vad vi vill.
I Ljus och Kärlek,
Per Staffan

Du gillar kanske också...