Frågor och Svar av Per Staffan, 9 november

Frågor och Svar

Fråga

Så här stod det i senaste nytt ej kanaliserat ”Donald Trump är nu vald till President i ett enormt folkligt krav på förändring här i USA. Vilket mirakel! Vilken stor välsignelse. Vilken enorm och historisk erfarenhet att vara en del av något så betydelsefullt för USA.”

Är nyfiken på vad som är miraklet och välsignelsen med att Trump vann valet??

 

 

Svar

Ja, det kanske kan vara svårt att förstå detta uttalande om man får sina uppfattningar om Trump från den kontrollerade svenska pressen och också den kontrollerade amerikanska pressen. Man måste gå till alternativa nyheter för att förstå vad det handlar om. Jag kan rekommendera ”infowars.com” och Alex Jones.

Fundamentalt så är Hillary och Bill Clinton höga medlemmar av kabalen. Trump är inte del av kabalen och hela det politiska ”establishment” (dvs kabalen) har arbetat emot honom, inklusive mass media, och spridit falsk information.

Bill och Hillary har använt sig av Clinton Foundation för korruption av politiker och sexuellt utnyttjande av minderåriga barn på en privat ö i ”US Virgin Island”, i samarbete med en viss Mr. Epstein. Detta gäller både Bill och Hillary. Vi har inte tid att översätta alla information, men här är en länk som har varit mycket populär på Sananda sajten:

BOMBSHELL! Hillary Clinton Pedophile Sex Ring Continues to be Exposed by Insiders, November1st

Informationen i denna länk kommer ifrån den laptop/datamaskin som hittades hos Hillary’s assistent Huma Abedin. FBI och NYPD (New York Police Department) har också denna information, men valde att inte chocka folk innan valet. Nu när Trump lyckades vinna utan hjälp från dessa filer så blir det lättare att gå vidare. Denna information kommer att komma ut öppet och Hillary, Bill och många fler kommer att arresteras.

Nästa chock för det amerikanska folket blir införandet av den nya Republiken under NESARA lagen. Trump kommer då att avgå som vald President. Han är ju inte invigd. Invigningen sker den 20 januari, 2017. Detta var något som Trump var medveten om från början. Man ville ha honom med i valet för att förbereda folket på chockerande information som kommer att komma ut.

När NESARA inom kort införs blir det också nyval och detta just avslutade val ogiltigförklaras. Det blir en kort valkampanj för detta extra val under NESARA lagen. Presidenten skall fortfarande invigas den 20 januari. Enligt min information så kommer Trump inte ställa upp i detta nya korta val. Det blir istället Paul Ryan, Speaker of the House, som ställer upp för republikanerna och Bernie Sanders för demokraterna, kanske fler. Hillary kommer inte tillåtas ställa upp då hon är kriminell, vilket kommer att läggas fram i samband med detta.

Så ”lyckan” med att Trump valdes är att övergången till NESARA lagen och ett nyval innan slutet av året blir lättare att genomföra. Trump kommer villigt att avgå till förmån för Paul Ryan för republikanerna. Hillary skulle aldrig frivilligt ha gått med på detta, som den kabalmedlem hon är. Om hon hade vunnit skulle införandet av NESARA förefalla som ett maktövertagande som det amerikanska folket inte skulle förstå sig på. Det skulle bli våldsamheter och kanske inbördeskrig. I och med att Trump kommer att ge upp sin valda position blir det smidigt att införa NESARA.

GCR/RV skall också införas i detta sammanhang. Det förs en debatt såvida GCR kommer innan NESARA eller efter. De flesta tror att GCR och 800 numren kommer ut innan NESARA, eller det kanske blir helt synkroniserat. Om ni har läst i dagspressen om vad som hände med valutor (kontanter) i Inden idag/igår, så kan ni se att det har börjat. Här i USA sitter vi och väntar på att få 800 numren, vilken minut eller timme som helst.

Jag hoppas att det blir lättare att förstå sammanhangen nu. Tyvärr hinner vi inte översätta alla information till svenska, men det finns mer att läsa på sananda.website på engelska.

Vi håller tummarna och litar på Skaparen.

Per Staffan

 

Du gillar kanske också...