Frågor och Svar av Per Staffan, 19 november

Fråga:
Ämne: Angående en del projekt..

Jag måste få kommentera några av de förslag som står på projektsidan. Jag tycker, som ljusarbetare, att flera av de förslag som finns inte är konstruktiva utan tvärtom fortsätter det narrativ som satts av den mörka sidan och hamrats in via media och politiker.

Konflikterna i världen kommer snart upphöra och människor ska såklart återvända och bygga upp sina egna länder med hjälp av dessa pengar och de nya förutsättningar som ska råda, det är inte meningen att dessa människor skall stanna i Sverige. Dom går en ljusare framtid tillmötes i sina hemländer.

Flera förslag syftar till att hjälpa utländska medborgare på svensk mark och det kommer leda till större splittringar och konflikter inom landet. Det är helt fel väg att gå, vill man hjälpa dessa så är det hjälp i hemländerna som är bäst för alla.

Dessa stora folkrörelser är designade för att söndra och och härska, Soros med flera älskar fri rörlighet och kaoset det medför.

Efter att man byggt upp sina egna länder och den oro och rädsla som finns nu lagt sig kan man närma sig varandra igen, på ett mer naturligt sätt. Deras länder kommer också bli rika.

I USA, som är först ut och visar vägen, kommer man nu stärka gränserna och utvisa 2-3 miljoner kriminella illegala immigranter. Sedan skall man se vad man ska göra med dom som är där olagligt men inte brutit mot lagen när dom varit där. Kan man inte försörja sig kan man nog inte räkna med bidrag eller att få stanna.

Detta är ett första steg som vi bör ta efter. Sverige har mycket arbete framför sig och mycket måste förändras, vi har lämnat i princip all makt till politikerna, frivilligt. Vi har långt kvar till att vara en upplyst nation. Vi måste börja med oss själva. Att det skulle vara bättre för alla bara dom befinner sig i Sverige är en myt.

Hälsningar,
En ljusarbetare

Hej,

Jag kan ha en viss försståelse för ditt resonemang, men häller inte med dig. När världen förändras och det blir välstånd i deras hemländer kommer många att flytta tillbaka dit och problemet löser sig och väldigt få nya kommer till Sverige. Det blir inga nya flyktingströmmar.

Vi har kvar ett kortsiktigt problem med de som lider i Sverige.  Vad vi fokuserar oss på är att stöda humanitärt i Sverige. Som Ljusarbetare behöver vi ta hand om varandra varän lidandet äger rum och visa medmänsklighet. Det gäller även de som är flyktningar och invandrare, eller på annat sätt lider i Sverige.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...