Frågor och Svar – ljuskrigare mm – av Per Staffan, 12 april, 2019

Fråga till Per Staffan i samband med våra möten om några veckor:

 

Hej Per-Staffan,

Intressant läsning.
Känner mig något förvirrade och du kanske kan reda ut det innan jag bokar mig.
Att höja våra frekvenser, Varför handlar det om saker som händer utanför oss själva?
Vad innebär ljuskrigare?
Varför behöver vi gå tillbaka till ett vi och dom tänk i vårt medvetande?
Stort tacksam för svar.
Mvh
Maria

Hej Maria,

Bra frågor och kanske andra har liknande funderingar.

Det handlar om att höja våra frekvenser och vi når högre dimensioner på detta sätt. Den inre utvecklingen föregår utvecklingar i det yttre. Under tidigare tidevarv har många nått den femte dimensionen på detta sätt – dvs vår uppstigna Mästare som nu hjälper oss från den andra sidan.

Målsättningen nu i Guds plan är att vi som ett kollektiv skall höja våra frekvenser och föra oss in i ljus och kärlek. Detta sker samtidigt som Moder Jord höjer sina frekvenser. Den inre Jorden (Agarta) existerar redan i den femte dimensionen. Det är nu dags för Moder Jord att bli hel och hennes yta skall nu föras in i den femte dimensionen. Vi har alltså ett uppdrag att utföra och det handlar inte enbart om att varje individ skall nå 5D. Vi gör det kollektivt. Det som inte vill följa med Moder Jord och genomföra vårt uppdrag på Jorden dör ”naturligt” av sjukdomar och annat och återföds på en annan 3D planet – Herculopulus.

För att genomföra en kollektiv upphöjning behöver de som idag sover väckas upp. De sover på grund av teknologier och manipulation från de mörkas sida. Vi är nu i en kamp med de mörka som har styrt här på Jorden sedan Atlantis gick under – ca 13 000 år sedan. De mörka behöver besegras och bortföras av ljuset. Den västerländska massmedian är kontrollerad av de mörka och osanningar och förvrängningar sprids på så sätt och förvirrar folket. Hemska sanningar måste också avslöjas och vi ljusarbetare och ljuskrigare måste vara redo att hantera dessa sanningar som ljuset för upp till ytan och i dagern.

Vi befinner oss således i ett krig med de mörka. Det sker på många fronter. Det som sker fysiskt hemlighålls för folket till stor del. Kriget handlar till stor del om att föra fram sanningen. Tänk på Ärkeängel Michael och hans svärd. Svärdet är symbolik för att hugga av och skära bort osanningar. Många som arbetar för att föra fram sanningarna känner sig som krigare och en del av oss har förlorat livet – ett hundratal alternativa läkare har mördats i USA under de senaste 2 åren. Deras rön skulle underminera vår nuvarande medicinska grund som styrs av de mörka. Listan är lång på andra som har förlorat livet i detta krig.

I och med att vi fortfarande har en dualitet på jorden – de som fortfarande sover och de som har börjat vakna upp till sanningen blir det en differentiering – dvs vi och dom, som du kanske ser det som. Det finns många indelningar – dom (de mörka) och vi (de ljusa). Det är dock inte riktigt så enkelt.

Många av de som arbetar för de mörka är inte medvetna om detta och är ofta i sitt privata liv goda personer som försöker överleva i denna hårda värld styrd av de mörka. Man kan kanske kalla dem för slavar i systemet, vilket de inte är fullt medvetna om heller. De allra flesta är inte mörka med mörka intentioner utan sitter fast i systemet. Vi kallar dem för de som sover och behöver väckas upp. Man är inte mörk bara för att man tjänar och avlönas av en organisation som styrs av de mörka.

Även de på toppen av mörka organisationer som har som målsättning att kontrollera och utnyttja och på så sätt främja mörkret har en ljus gnista i sina hjärtan. Det talas ofta om gudagnistan som finns hos alla själar. Även en del av dessa personer kan tänkas förena sig med ljuset, kanske. När vi talar om att besegra de mörka handlar det inte om att döda dem fysiskt. Det handlar om att omvända dem till ljuset och låta ljuset styra.

Så vi arbetar åt och i Guds Plan för att frigöra Moder Jord och oss själva. Det är en riktig och viktig kamp som pågår.  Det handlar om att höja våra frekvenser i det inre, men också att föra fram sanningar och omvandla vårt samhälle till ett galaktiskt samhälle – styrt av galakstiska principer. I första vändan i det yttre handlar det nu om avslöjanden och hur sanningar läggs fram. Detta är året av sanningar – 2019. Det kommer att leda till arresteringar – och vidare mot RV, GCR, NESARA/GESARA med mera.

Det är spännande tider. Jag hoppas jag har svarat på dina frågor. Du och andra har säkert fler frågor. Jag svarar gärna på dessa frågor vid våra kommande möten om några veckor.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

Du gillar kanske också...