Frågor och Svar av Per Staffan, 2 november

Frågor och Svar

 

Hej Per Staffan.
När vi talar om övergången, handlar det då om ett par år framåt eller kanske 50 år med jordiska mått räknat. Undrar över vilka som besöker mig, lila och blå färger ser jag och många små vita ljuspunkter, dessutom som  en matta av vita ljuspunkter . Jag hör ibland signaler, klockljud eller någon som ringer på dörren men ingen är där. Emellanåt kommer ett skarpt mörkgrått litet runt vibr lussken upp. En del av mina drömmar ser annorlunda ut än tidigare. Andliga symboler dyker upp och är i färger o rullar iväg. Märkligt. Känns som jag inte riktigt är närvarande här.Om det är mental stress  eller om det är andligt. Har du möjl en förklaring. Med vänlig hälsning Ann. Andra kan också läsa detta…

 

Hej Ann,

Jag vill inte ge mig in på att prognostisera. Övergången är dels personlig och för de mer avancerade själarna kan uppstigning ske individuellt när som helst. För de flesta av oss blir det en process av själstillväxt, dvs ökat medvetande. Denna process har i för sig redan börjat. Vad som kommer att påskynda processen och väcka upp många fler är förändringar i det yttre. Det handlar då om att avsätta de mörka, vilket tillåter införandet av nya underlättande teknologier, finansiellt välstånd för alla, nya regeringsskick, avslöjanden om vår sanna historia, vår familjer i rymden och inre Jorden mm.

Allt detta kommer att väcka upp själar som fortfarande sover, förmodligen dock inte alla. Samtidigt kommer mästarna tillbaka, samt utomjordingar, för att undervisa oss i uppstigningsprocessen. Denna process kulminerar eller avslutas med att vi besöker våra personliga Ljuskristallkamrar, där vi uppnår fullt medvetande eller 5D. Väl där kan vi påbörja vårt liv som galaktiska varelser.

Vad jag kan säga är att processen i det inre redan har startat, processen i det yttre som jag kortfattat har beskrivit ovan, startar inom kort, förmodligen detta år eller tidigt nästa år. Hur lång tid det tar att komma till slutet av processen och Ljuskristallkamrarna kan jag inte uttala mig om. Däremot kan jag säga att tiden kommer att fortsätta och accelerera.

När det gäller dina upplevelser förefaller det som att en del är andliga upplevelser. Vi har alla olika symptom då vi genomgår uppstigningen. Dina verkar inte särskilt allvarliga och inget att oroa sig för, bara kanske observera med nyfikenhet.

I Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...