Franciskus av Assisi – Som Vågor På Havet, 5 maj, 2024

SOM VÅGOR PÅ HAVET
Franciskus av Assisi
Jahn J Kassl 2024-05-05
Uppståndelse och himmelsfärd
Välsignad är den person som förnyar sin vänskap med GUD och upprätthåller sin medkänsla för människorna.
Den person som gör sin kärlek till GUD synlig genom sin kärlek till människor är helgad.
Människan stöds av livet om GUD och människan är hennes största vikt.
Jag är FRANCISKUS AV ASSISI
Jag har fötts på nytt på jorden och jag finns bland er. Vi går ljusets väg och vägen in i ljuset tillsammans, och dagen vi väntar på är nära.
Älskade människor,
uppståndelsen är en process där människan börjar komma ihåg – börjar komma ihåg vem du är, var du kommer ifrån och vad du kom för att göra. Uppståndelsen är en process som du förs in i, och det sker inte över en natt. Detsamma gäller för klättringen. Du kommer långsamt att vänja dig vid och introduceras till den fina och höga vibrationen av Gudomlig Kärlek, tills du en dag modigt och beslutsamt kastar av dig alla jordiska bojor och är redo för den sista övergången till ljuset.
För närvarande förbereds alla människor som är redo för Uppstigningen. Så det händer att du blir väldigt utmanad, eftersom det vanliga livet inte längre erbjuder något stöd. Bekanta strukturer kollapsar, vänskaper förändras eller tar slut. På alla nivåer står de som är redo för Uppstigning inför stora förändringar, och ibland är det svårt för dig att acceptera allt.
Du vet att det inte finns någon väg runt den inre transformationen, men yttre omständigheter kan skrämma dig, så att du ibland tvekar när du modigt ska gå vidare. Lämna dessa faser obemärkta, eftersom de kommer att passera. Lägg ingen vikt vid ditt mående eller ditt humör! Släpp dina rädslor, observera vad som händer utan att försöka tvinga fram en förändring – som vågor på havet – låt dem komma och gå och vila i dig själv.
Mellan vibrationsfälten
Varje människa idag är utsatt för humörsvängningar eftersom vibrationen på jorden är instabil och varierar från dag till dag. Kärlekens ljusvibration är ännu inte förankrad, och ljuset från den 5:e dimensionen har ännu inte kunnat veckla ut sin fulla kraft på jorden. Det är därför vi just nu rör oss mellan olika vibrationsfält, och varför många idag upplever psykiska och fysiska besvär.
Det energetiska kaoset på jorden påverkar oss människor, och bara en sak är viktig – att acceptera saker som de är, att älska sig själv och att förstå sina medmänniskors konstiga beteenden, istället för att fördöma dem. Älska livet som det är och älska människorna som de är. Alla gör sitt bästa, alla andas luften som du andas, och varje person, liksom du, återvänder till GUD en dag.
FRANCISKUS AV ASSISI
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *