Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 4 maj 2024

 

Sändning från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 4 maj 2024

Hälsningar Jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag arbetar också heltid med Jordrådet. Vi är väldigt upptagna dessa dagar, som ni kan föreställa er. Vi är i full gång med jordens uppstigning. Vi bygger en helt ny modell av uppstigning för skapelsen och du är en del av det deltagandet. Kom ihåg att detta är första gången en planet kommer att stiga upp med liv på den. Det är annorlunda och du är också annorlunda. Du är redo för växlingen för att den Nya Jorden och den nya Gyllene Åldern ska vara här.

Guldåldern och den femte dimensionen är redan aktiverade och finns på planeten. Detta är din möjlighet att fokusera på ditt ljus så att du individuellt kan höja din frekvens och din vibration som kommer att överföras till andra. Det här är ditt fokus nu, markpersonal. Du behöver inte ta på dig att bekämpa varje sak, eller veta allt du trodde att du behövde veta om vad som händer på planeten. Ditt jobb är att vara ljuset.

Detta är en storslagen expansion av ditt arbete. Det kräver att du lyssnar på ditt hjärta och följer vägledningen inom dig. Vi är i full uppstigning. 3D-materialsfären är över. Det håller på att upplösas runt omkring dig. Din själ har förkastat det förflutna och rör sig snabbt högre och högre. Du kan känna det genom hur du reagerar på dina olika erfarenheter från det förflutna. Det är de inte längre.

Du börjar känna dig triumferande i din nya roll som ljusväsen. Du tar dig in i högre dimensioner. Du expanderar som en fyr av ljus. Din helande närvaro hjälper massorna. Du kommer ihåg vem du är och får dina gåvor och förmågor. Ni magnetiserar också era galaktiska vänner och familj i era liv som ger er djup glädje. Tänk på hur det är att ha andliga relationer med alla i ditt liv. Börja se hur dina samhällen växer och hur lycklig du blir. Känn hur mycket enkelhet det finns i ditt liv och hur mycket magi. Allt blir lättare när du släpper det förflutna.

Ni är en anmärkningsvärd varelse som vi har litat på i evigheter och nu kommer ni till hemmet. Det finns ingen återvändo bara framåt.

Hela livet, inklusive växterna, djuren, mineralerna, vattnet, vaknar och har mycket att säga om du lyssnar. När du lyssnar kommer din glädje att vara oöverträffad. Denna glädje lyfter dig och påminner dig om att du är i den femte dimensionen. Du lever i högre medvetande med högre frekvenser och högre syfte.

Vi är här för att påminna dig om att vi är med dig varje steg på vägen. Du kanske ser oss i ögonvrån eller i bakgrunden. Håll ögonen öppna och öronen klara så att du kan lyssna på vad som händer. Det är häpnadsväckande.

Vi njuter av varje ögonblick av att vara med er och att delta i denna uppstigningsprocess. Vi stiger också upp tillsammans med resten av skapelsen. I sinom tid kommer vi till en återförening av Ljuset och vi kommer att fira på de mest fantastiska sätt. Du kommer att känna igen oss när vi ses och vi kommer att vara förenade för alltid.

Jag är Mira och sänder dig kärlek från dina galaktiska vänner och familj.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *