Fredagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 17 november, 2017

Hej och välkommen till den här meditationen.
Sätt dig ner eller lägg dig bekvämt. Se till att det är lite dämpad belysning i rummet och att du kan få en stund för dig själv. Ha gärna lite lugn bakgrunds musik på.
Slut dina ögon och ta ett par djupa andetag om du kan så andas in genom näsan och ut genom munnen. Fyll upp hela dina lungor och känn hur du släpper dina spänningar i kroppen. Hur du blir mer och mer avslappnad. Vila tungt mot underlaget och känn hur det blir som rötter under dina fötter som tar sig långt ner i marken under dig så att du blir ordentligt grundad. Tankar kommer och det är normalt men släpp dem och fokusera på din andning.
Nu vill jag att du visualiserar att du är på en gräsmatta i en park. Runtomkring dig har du stora träd. Hur ser det ut just i din park ? Och vad får du för känslor? Längre bort ser du en grind du går dit och öppnar den går igenom den och stänger den ordentligt efter dig. På andra sidan har du en grusad gång du börjar gå fram längs med och det leder dig bort till en fontän. Hur ser din fontän ut? Vad får du för känslor där?
Du fortsätter vidare på din grusade stig och ser en stor rosenbuske med en grind i . Du öppnar grinden går in genom de  och stänger den ordentligt efter dig. Där framför dig har du en trä bänk. Sätt dig där och se om någon vill säga dig något. Men ställ inga frågor. Sitt bara stilla och ta emot budskapet kanske får du en bild,känsla eller någon som kommer in.
Nu har det blivit dags för oss att återvända.
Tacka för det budskap du fick och gå tillbaka till grinden öppna den och stäng de  ordentligt efter dig. Gå tillbaka längs med grusgången till fontänen.
Hur ser fontänen ut nu?
Fortsätt vidare på grusgången mot den andra grinden och öppna de  och gå igenom. Stäng den ordentligt efter dig. Nu är du tillbaka i parken och på gräsmattan du kom ifrån. Börja sträck på dig och rör försiktigt igång kroppen igen. Rör på fingrarna och tår och öppna till slut dina ögon och var helt tillbaka.
Hoppas du tyckte om denna meditation.
I Ljus och Kärlek, Lovisa
En ängels väg till hälsa

Du gillar kanske också...