Söndagsmeditation, 12 april

 

Moder Jords förvandling

meditationsbild1 

En ny dag randas. En ny väg ger er möjlighet att komma vidare. Sanningen ska lysa klart mot er och ni kommer att förstå vad som är fel i er värld.

Allting ställs på sin spets. Den här världens teaterscen ramlar ihop och ni kommer att se er verklighet falla som ett korthus.

Hur kunde allt ramla ihop på det här sättet bara för att vi såg vad som var fel och bad er försvinna från era maktpositioner. Vi höjde våra röster och ni försvann.

Hur kunde ni göra så mot oss. Ni visste ju att det var så fel. Ni brydde er inte om varken människor, djur eller Moder Jord. Ni visste allt och lät oss nästan dö.

Ni lät Moder Jord lida under outsägliga kval. Oceaner fulla av gift och skräp och ni förstod inte, att hon till slut skulle säga ifrån genom översvämningar, vulkanutbrott och jordbävningar.

Hur kunde vi dyrka Mammon så mycket, att vi inte sa stopp tidigare. Utan det fick gå så långt att alla måste reagera och se vad som hände. Skadan blev svår men med rätt hjälp gick allt att läka.

Den här världen måste omvandlas och en ny människa föds som dyrkar Moder Jord som den stora gudom hon är. Modern klär av sig sin smutsiga, solkiga klädedräkt och klär sig i en ny, vacker skrud.

Människobarnen ser då hennes storhet och inser, att planeten är en levande varelse, en gudomlighet och att vi, som lever på hennes planetära kropp, är hennes barn.

Hon förtjänar all kärlek och tillgivenhet och vi människor får lära oss att inte bara hjälpa varandra utan även ta hand om hennes rike med växter och djur. Vi får en värld med en mångfald arter, som människor inte längre tillåts att manipulera.


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid    nyckeln-till-lyckans-labyrint

Du gillar kanske också...