Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 16 november, 2017

Selamat Balik. Välkomna till en kort uppdatering från Sheldan Nidle och den Galaktiska Ljusfederationen.

Vi står på randen till slutet av en utdragen mörka era som har hållit oss tillbaka under alldeles för lång tid. Detta hinder håller nu på att transformeras om. Håll fast er, då många sanning nu görs redo att avslöjas. Mycket händer bakom scenen som kommer att bereda vägen för en smidig övergång till NESARA/GESARA. Otaliga tillgångar och Himlens tillgångar förväntas att frisläppas.

Er tysta och icke-våldsamma revolution utvecklar sig framför era ögon. Himlens ljusspiral roterar mot sin slutdestination – er uppstigning till den femte dimensionen.

De redan Uppstigna förbereder att manifestera och assistera er med en lätt och ledig övergång till en mer kärleksfull, fredlig och samarbetande samhälle.

Såsom kan ses i era media så sker nu arresteringar. Ni lever i konstant föränderliga tider. Liksom ett pilträd så bes ni att böja er med förändringens vindar.

Använd er av era affirmationen. Vi är stolta över spirituella energierna som ni kollektivt inför i er verklighet. Se djupt i era hjärtan och vet att stora förändringar höjer sig över horisonten.

I ljuset av detta så kom alltid ihåg att det aldrig sinande och otaliga förrådet från Himlen är ert! So Be It! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för var En! Och var i Glädje! )

Du gillar kanske också...