“Frihetens dag för RV är Planen” av Ron Giles – 25.1.2019

“Frihetens dag för RV är Planen” av Ron Giles – 25.1.2019

Per Staffan 26 februari 2019

Vi har lämnat våra fjättrar och gått ut i dagsljuset. Det tog ett tag för våra ögon att vänja sig vid ljuset, men när de gjorde det så kunde vi se världens skönhet som Gud skapade för oss, och det var bra. Spänningen var enorm, eftersom vi kunde se att de så kallade sanningarna vi såg i fängelsehålan inte stöddes av storheten av denna nya verklighet ute i ljusets frihet. Vi gick tillbaka för att hjälpa andra. Det är vad de tålmodiga suveränerna gör. Varning: Anta inte att TÅLMODIG betyder SVAG. Lyssna bara på vårt BOOM.

“The Allegory of the Cave” – GESARA Thought – 5.21.18

Vi kämpade i självständighetskriget, det var en bra kamp från var vi var och vi vann striden. Föga visste vi att vi förlorade kriget. Kedjorna som höll oss till väggarna var avskurna och vi var fria att vandra runt i grottan, men inte ut ur grottan. Vi kunde utforska till vårt hjärtas innehåll, men vi undrade varför vi fortfarande hade den där kulan och kedjan anslutna till våra anklar. Föga visste vi att Kulan som de höjde ovanpå vår flaggstång var symbolen för att vårt slaveri fortfarande var intakt. Vi trodde vi var fria, Helvete, vann vi inte kriget? Vi skapade till och med hem och uppfostrade våra familjer men undrade varför vi fortfarande var tvungna. Vi visste det inte vid den tiden, men vi hade blivit infiltrerade av kungens män, ditskickade för att fängsla oss tillbaka i fjättrar som åter skulle förslava oss; det är vad de gör!

Med vår nya, befintliga (partiella) frihet att vandra i grottan ville vi att andra skulle gå med oss, men på kontrollörernas gamla vis, och utan ljusets vision, stod de emot och lät till sist kungens män få igenom sin vilja när som fjättrarna sakta omringade vår handled och kedjade oss tillbaka till väggen igen. De lömska individerna hade höjt “Ribban (Bar)” till vår Frihet och Kungens män, Bar Attorneys, (British Accredited Registry = BAR) stängde slingan och vi blev fjättrade igen, även om vi trodde att vi fortfarande var fria. Klick säger kedjelåset.

Några få värdefulla fann en av de få dolda utgångarna från grottan och flydde till dagens ljus och ett nytt sätt att leva. De kom tillbaka och med frihetsstrålar utanför grottan försökte de låta andra få veta vad som fanns där ute. Dessa frihetskämpar heter Patrioterna, och deras arbete kallas en “Konspirationsteori”, eftersom sanningen blev avslöjad av de bland oss som hade hoppat av och anslöt sig till de lömska. Vi föddes inte bara i kedjor igen, men de hängde löst, det var förberett.

Dessa lömska kom inte med särskiljande kläder, inga insignier, inga uniformer, inget sätt att identifiera dem, eftersom de såg ut som vem som helst bland oss. Många fejkpatrioter började med mycket sofistikerade manövrer och verkade som att de skulle kunna befria oss, men de som försökte sattes upp på “Listan” och skulle senare kallas kombattanter. Det finns en växande lista över dessa målinriktade människor när dessa fejkpatrioter gör sitt lömska bedrägliga arbete. Vart tog de målinriktade personerna vägen? Vart tog de försvunna barnen vägen? Varför fungerar aldrig dessa fejkpatrioters process, men ändå får de en del av själva eliten bland oss att delta, bara för att sättas i fängelse, eller åtminstone sätts deras namn på “Listan”.

Utgångarna till grottan har använts som snaror, men …… men det finns tillräckligt med rymlingar som har infiltrerat ledarna hos de lömska och lärt sig deras vägar. Dessa Patrioter började bygga tunnlar tillbaka in i grottan, många tunnlar som öppnar den mörka grottan för att låta hela mänskligheten komma ut i ljusets fräschör där vi hör hemma. Det finns tillräckligt med denna penetration, tillräckligt med dessa tunnlar, byggda för frihet, för att få jobbet gjort. Det är på väg att överraska de lömska. De kan höra explosionerna när de riktiga Patrioterna spränger upp berget som innehåller grottan, fängelsehålan, vilket öppnar många ingångar till grottan som kommer att frigöra människor. De är ett sårat djur.

De lömska sätter upp sina vägspärrar vid ingången till grottorna, där de vanhelgar de verkliga Patrioterna, men det är meningslöst, eftersom BOOM:en kommer närmare och närmare. Det är bara en fråga om tid när de lömska kommer att bli avslutade, neutraliserade, inlåsta eller tagna från planeten. Deras kostymer som vanliga människors, kommer att slitas av dem och de kommer att ses, nakna, för vad de är; De är kontrollanterna, operatörerna, underhuggarna, behållarna, de lömska mördarna, våldtäktsmännen, sexhandlarna, bedragarna, tjuvarna, politikerna, kabaloperatörerna, satanisterna. ALLA Antikrist.

NESARA är bara ett verktyg, en nyckel, för att öppna dörren för frihet från tyranni. Vi måste föreställa oss att ta hand om nyckeln, sätta den i låset och låsa upp dörren personligen. Om du kan höra BOOMEN, om du kan läsa frihetsorden, om du kan uthärda till slutet, kommer vi att ha vunnit FRIHETENS pris. Håll kursen, håll fokus på slutresultatet, hör BOOMEN, förbered dig för det oundvikliga frisläppandet av pengar, fortsätt att tro på Guds Godhet, fortsätt att försvara vår position och ge er aldrig till falska lärare eller förrädare bland oss, och framför allt behåll ert engagemang för att hedra våra kallelser som arbetare i ljuset. Det är vår välsignelse, det är vår rätt som suveräner och det är vårt privilegium att tjäna våra medmänniskor. De väntar på vår frigörelse av kärlek. Vi hundratusentals är förberedda. BOOMEN är över oss. Öppna dammluckorna och låt oss börja.

I Kärlek och Ljus

 

Ron Giles

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...