Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2019

SKIFTNING TILL EN LJUSKROPP ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni upplever en underbar mängd rörelser framåt just nu, och ni hanterar de förändringar ni har haft inom er mycket bra. Det är en vacker tid att vara i en fysisk kropp, eftersom ni får uppleva den bästa delen av att skifta ert medvetande. När ni skiftar blir ni ett ljuskroppsligt väsen, och det här är en ganska extrem förändring på det sättet ni kommer att känna er själva fysiskt.

Det är spännande att säga minst, men det finns också en förtrogenhet som ni har med den nuvarande fysiska farkosten, och det finns något väldigt bekvämt i det bekanta. Så övergången kommer alltid att innebära lite att låta gå av vad ni har känt, och ju mer bundna ni är till er fysiska dimension, desto hårdare blir övergången. Ju mer ni kan se er som medvetenhet som har en fysisk upplevelse desto lättare blir övergången.

Ni kan älska era fysiska kroppar precis som de är och ändå inte bli bundna till dem, precis som ni kan gå in i ett lyxigt hem och bli helt kär i det. Och då kan ni gå in i ett annat lyxigt hem bredvid och bli lika kär i det hemmet. Ni skulle inte känna er fästa till det första hemmet ni utforskat i det här scenariot.

Och vi vet att några av er som tar emot denna överföring tänker: ”Jag är redo att gå och jag har ingen anknytning till denna fysiska form.” Och det är bra men tills ni upplever en fysisk omvandling kan ni inte veta exakt hur fästa ni är.

Det är därför meditation är så viktigt, och det är därför vi alltid säger att ni ska gå inom er. Att lära känna er som mer än bara er fysiska form kommer att göra övergången till femte dimensionen så mycket behagligare och njutbar, och det är den erfarenhet vi vet alla vill ha.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...