Fyrarna av Ljus via Lakshmi Vishnu, 20 september

vibrations-and-the-law-of-octaves-the-bliss-instinct

Fyrarna av Ljus, 20 september 2016
via Lakshmi Vishnu
~ Rida på Vågen in i 2017 ~

En Ny Plats för Människor att Bege Sig till

Hälsningar Kära.

Medan ert spel går väl framåt, förenas vi med er denna dag för att berätta mer om en energivåg som kommer in. Det är egentligen mer än en våg men ni har så många energier som kommer från olika delar av universum. Vi tycker att det är fascinerande att ni nyligen har upptäckt en annan Jordliknande planet hos stjärnan närmast er, mitt i Guldlockszonen. Den är perfekt för att upprätthålla livet och har ganska ungefär samma storlek som er Jord. När man utforskar natthimlen och letar efter all denna information, söker folk egentligen en ny plats för människor att bege sig till och det kommer ni göra, lita på oss. Vid något tillfälle kommer ni också åka till Mars, vilken är en av de nya delarna. Vi säger er, kära, att ni kommer hitta era egna fotspår på något sätt eftersom ni har varit där förut. Mars brukade ha liv, ett blomstrande liv, och ni var där. Det är därför vi finner det så fascinerande när ni kommer med dessa idéer om marsianer med två små antenner som kommer ut ur huvudet, och alltid gröna av någon anledning. Vi tycker att det är underbart!

Flera Perspektiv på Ert Liv

Kära ni, de energier ni har upplevt på planeten Jorden, särskilt under detta innevarande år, har varit på gränsen under ganska lång tid nu. Det har varit något av en utmaning, eftersom det återställer en hel del energier och det är precis vad det är. När ni flyttar till högre vibrationer, alla de saker som ni har byggt upp för er själva och gjort – vare sig det är ett trossystem, familj eller relationer – allt detta måste tåla granskningen av en högre vibration. Och varför är det så? Jo, därför att när ni ändrar ert perspektiv, ändrar ni er syn. Så enkelt är det. Ta en titt på något därifrån, men det ögonblick ni ser det härfrån har ni ett annat perspektiv. I grund och botten är det vad som sker för er alla nu, vilket gör att ni kan se händelser från flera perspektiv i ert eget liv.

Ärligt talat har ni haft så många vågor av energi som kommer in att ni lär er att simma i dessa energier och röra er mellan olika nivåer mycket snabbt. Frustration upplevs av så många på planeten Jorden och några försöker faktiskt utnyttja det. Frustrationen kommer från att inte kunna se era egna skapelser, liksom från att vara en medveten skapare som ibland inte kan skapa eller bevittna deras effekt på världen. Detta skapar en stor mängd intern frustration som så småningom kommer att arbeta sig till utsidan på något sätt.

Vad är detta? Vad är det som sker? Låt oss förklara, kära ni.

Se Vågen av Energi Komma

När ni har en våg av energi eller ljus som kommer in, har ni också dess riktning. Vågen går bara från en riktning till en annan. Men om ni har en annan våg av energi som kommer in från en helt annan riktning då påverkar det övertonerna av vågen. Kära ni, bli inte alltför bekymrade om ni inte förstår allt detta. Mot slutet av september i år finns det en våg som anländer som kommer att förena sig med en annan mycket snabbt. Vågen som kommer in är faktiskt från en Kvasar, vilket är en total kollaps av en stjärna som har exploderat. När det händer går energin ut i universum och fortplantas ibland under eoner innan den landar på dess avsedda mål. Jorden är det avsedda målet för denna och när den energin uppenbarar sig, kommer vågen att förenas med denna energi för att snabbt driva mänsklighetens utveckling framåt. Tja, normalt skulle ni tycka att detta är underbart. Vi håller på att utvecklas till vårt nästa steg i evolutionen och det behöver inte ta mycket tid att göra det, eller hur? Det är utmärkt! Det innebär också att alla de saker som ni byggt upp med de perfekta bristerna nu plötsligt kommer att avslöjas. På grund av den snabba rörelsen och upptrappning kommer några av dessa system, såsom den ekonomiska, att möta utmaningar. Det finns många ställen där detta faktiskt kan skapa utmaningar och eftersom USA har balanserat på randen under ganska lång tid kan det mycket väl börja där. Den kritiska delen av detta, kära ni, är att ni inte behöver gå igenom någon av dessa svårigheter. Det är vad vi vill att ni alla ska hålla i era hjärtan, när ni går igenom denna våg.

27 september – 17 januari: Vågor av Rörelse Framåt, Bakåt, sedan Framåt Igen

Vågen kommer in först den 27 september, men den har färdats under ganska lång tid så den är inte längre lika karakteristisk som en våg, som den en gång var. Av denna anledning kommer endast mycket känsliga personer att känna de tidiga förändringarna. Strax efter förenas vågen sedan med en annan, för att ta in förmågan att utvecklas mycket snabbt till en annan nivå. Ni har gjort det här förut naturligtvis. Nu ska ni bara komma förbi några av krusningarna, eftersom människorna helt enkelt inte visste hur man ska gå så snabbt in i en helt ny uppsättning av förståelser. Den här gången kommer ni göra det, för ni har faktiskt redan klarat av detta riktigt bra. När vi tittar på tidslinjen, kära ni, kan vi säga att ni redan har varit galet framgångsrika på detta. Vi måste ta er tillbaka till Nu-ögonblicket, för ni har det fortfarande framför er. Vet att vi är otroligt stolta över det arbete ni kommer att göra, eftersom ni kommer att jorda en stor mängd ljus. Många av er är på den här planeten för att vara här i just dessa stunder. Nu, låt oss tala om vad som typiskt händer med människor när de hoppar upp mycket snabbt och behöver justera allt som stödde dem. Förr i tiden, kära ni, justerade ni också många av era lagar, och era kollektiva överenskommelser på er planet som återspeglar detta.

Naturligtvis, det som sker är att det alltid finns en motreaktion. Allt går i vågor, så så länge det rör sig framåt, bakåt och sedan framåt igen, så fortsätter ni att göra framsteg. Ni kommer fortfarande att fortsätta att utveckla hela mänskligheten på det sättet, så bli inte avskräckta när bakslagen kommer. Mot slutet av september kommer detta att börja och bära er genom resten av hela året; det kommer att föra er till en utjämnad nivå omkring 17 januari. Anslutningen och energin för nästa år kommer att öppna dörrarna till mycket av det som ska komma, för planeringsstadiet har skett genom era anslutningar, förhoppningar och drömmar. Ni som kom in lämnade era vingar Hemma och låtsades vara en människa i denna inkarnation.

Skapa Hemmet

Ni klarar er bra, kära ni. Många av er upplevde extrem separationsångest när ni lämnar Hemmet för att komma och spela detta spel av att låtsas vara en människa. Ni öppnade ögonen i en fysisk form, sedan sökte ni Hemmet men kunde inte hitta det. Ahh, men ni kommer inte att hitta det eftersom ni kommer att skapa det och den tiden är närmare än ni vet.

Den våg av energi som anländer kommer att pågå under flera månader; den kommer in genom avtal och det är ovanligt. Varje människa har möjlighet att hoppa till nya nivåer. Vi berättar också för er, kära ni, att det finns en bandbredd av er egen vibration. Om ni skulle jämföra den högsta vibrationsnivån som finns i mänskligheten med er lägsta vibrationsnivå, skulle det vara er bandbredd av den kollektiva mänskligheten. Bandbredden inte bara rör sig mycket snabbt i evolutioner av detta slag, men den tenderar också att förlängas lite. De högre vibrationerna blir lite djupare, och lite längre ifrån varandra, än de djupa vibrationerna av de låga. Det är mycket oroande och något som vi tittar på här. När ni börjar separera er på planeten Jorden blir det utmanande, och det är där många av dessa restriktioner, frustrationer och allmän ilska inträffar på planeten Jorden just nu. Sjukdom som förekommer för många människor, beror på att ni inte alltid har denna kontakt för att skapa. Kära ni, vi ber er att förbereda er för detta och göra er redo att använda era drömmar. Anslut med era kanaliseringar och er egen ande för att börja föra samman detta. Varför är ni här? Vad har ni kommit för att göra? Var finns era passioner? Vilken är pusselbiten som ni tog med er? De flesta av er har redan en mycket god uppfattning om vad detta är och många är på god väg att hävda er prakt i detta spel av fritt val. Magin har redan satts i rörelse så vi ber er nu att kliva fram och bära detta ljus. Ni kan frukta eller ni kan älska, men ni kan inte göra båda samtidigt. Så, hur mycket kärlek kan ni tillföra den här planeten? Kan ni se hur mycket skönhet som finns runt omkring er och dela den med dem omkring er? Det kommer att vara avgörande i tiderna framöver, för mänskligheten har hoppats på att höja sin vibrationsnivån under ganska lång tid. Ni har varit på en långsam, stadig kurs, men nu hoppar det snabbt framåt, nästan som om den är på en exponentiell bana. Kära ni, det är perfekt för vad ni har i åtanke.

Det Finns Fler Möjligheter än Stängande Dörrar

De flesta människor tycker inte om att röra sig vid dessa snabba hastigheter. Det skapar krusningar som påverkar andra människor runt omkring er, som ni måste hantera. Börja arbeta med det nu och börja med att öppna dessa möjligheter med era vänner och familj. Vad skulle hända om något riktigt stort inträffade? Hur kan vi vara en del av lösningen, snarare än en del av problemet? Kommer ni halka in i rädsla om något plötsligt kollapsar eller inte fungerar rätt? Ni kan enkelt se framåt och säga, ”Detta är en del av den mest otroliga förändring som sker för hela mänskligheten.” Kliv in i den sedan. Vi lovar att det finns fler möjligheter än dörrar som stängs, med nästan två mot en, så njut av resan. Och när ni börjar röra er igenom det, om ni inte har hittat det utrymmet förut så kommer det att bli känt för er nu. När ni går in i dessa högre vibrationer förändras er varseblivning och ni kan se på en mycket vidare skala och större synvinkel. Genom detta kommer ni att förstå att ni håller en del av nyckeln. Genom att jorda detta ljus och hålla kärleken, börjar ni förändra världen ett hjärta åt gången. Det är det bästa sättet som det kan åstadkommas på, kära ni.

Vi applåderar er i ert spel. Era ändringar och alla de förändringar som har varit innan och även de som bara börjar just nu. Förbindelserna är häpnadsväckande. Er energi är här just nu och vi älskar er mer än ni vet.

Det är med största vördnad som vi ber er att behandla varandra med respekt. Vårda varandra vid varje tillfälle. Vet att ni tittar er själva i ögonen och spela väl tillsammans, kära ni.

Espavo.

Ordet Espavo är en tidig Lemurisk hälsning: ”Tack för att Ni Tagit Er Kraft”

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...