Ivo av Vega via Sharon Stewart, 23 oktober 2019

Ivo av Vega via Sharon Stewart, 23 oktober 2019

Du Manifesterar deras Dröm, Inte din Egen | Ivo frånVega via Sharon Stewart

Sättet att skapa ett nytt system är att höja din vibration, tro på ett nytt välvilligt humanitärt system för mänskligheten och extrahera dig själv från detta nuvarande giftiga system efter bästa förmåga. DET är hur man förändrar denna värld. Och ljusarbetare har kommit hit för att göra det.

Så vi måste vara vakna.

Jag: Ivo, jag har lagt upp så många inlägg sedan igår. 3 personer som följer mig röstade i det kanadensiska federala valet. Det är klart att mina meddelanden inte har kommit igenom.

Ivo: Min älskling, vi kommer helt enkelt att upprepa oss själva för att meddelandet ska komma igenom till människor.

Jag: Här är en för alla just nu. RÖSTNING FUNGERAR INTE. Se på det så här: hur många gånger har du röstat? Och fick du vad du ville? Nej? Du blev bara negligerad och röstade för det andra partiet nästa gång, eller hur? Hur fungerar det för dig?

Det beror på att systemet är inrättat av Illuminati för att gynna Illuminati. De människor du ser som premiärministrar, presidenter och andra statschefer är marionetter. De agerar bakom kulisserna, de är inte där för att svara mot oss. De är där för att blidka oss. Det betyder att göra människor mindre arga eller fientliga. De gör detta genom att ljuga oss i ansiktet och underteckna dokument i hemlighet bakom ryggen, genomföra lagar som vi inte ville ha antagna och sedan skapa distraktioner via media för att distrahera oss från det faktum att de antog dessa lagar utan vårt samtycke!

Vi spelas alla på som fioler, såvida du inte är medveten om deras taktik. Det finns många sanna här ute som gör ett bra jobb med att ta reda på vad de gör och hålla sig ett steg före dem.

Det nuvarande systemet, om det lämnas som det är, kommer att bli den nya världsordningsstaten som det skrivs om i boken 1984. Vi måste vakna.

Anledningen till att de inte bara genomför förändringen till den fruktansvärda staten på en gång är för att de vet att vi skulle stå emot dem. Och de är rädda för oss. Så de genomför förändringar med fingerfärdighet och många, många, många lögner för att få igenom sin vilja. Att lura oss att tro att det är för vårt bästa.

De flesta människor har INGEN ANING om vad som händer på den här planeten eller vad som händer bakom deras rygg. Är det ett system du vill stödja? Du gör det. Du skapar det till och med!

Anledningen till att systemet är som det är, är för att vi tror på det. VI är skapare som skapar verkligheten (vårt eget slaveri) som vi har fått order att skapa. Utan vårt samtycke till det kommer det inte att skapas.

Vi är så kraftfulla.

Om du tycker att rösta inte är skadligt förstår du inte detta. Ju mer du använder systemet och tror på det, desto mer skapar du det.

Jag är här för att säga att du ska sluta tro på det system som förslavar dig och att börja tro på universell lag som ett medel för ditt välstånd. Du aktiverar för närvarande kabalsystemet genom att tro på det.

Detta är en fråga om det konstgjorda illuminatibaserade systemet som vi är förslavade till, eller att få din frihet genom universell lag. Det är en fråga om vad du lägger din energi på.

När du tror på att skapa ett nytt välvilligt humanitärt system som gynnar alla, höjer du vibrationen i den nuvarande världen till att stödja initieringen av ett sådant system. När du fortsätter att slåss mot det gamla systemet, tror på det gamla systemet, röstar, eller vad som helst, upprätthåller du dess skapelse och håller världens vibrationer såväl som dina egna nere. Ju mer du har att göra med det gamla systemet, desto mer skapar du det.

Det handlar om vad du vill skapa. Slaveri eller frihet? Det är ditt val.

Sättet att skapa ett nytt system är att höja din vibration, tro på ett nytt välvilligt system för mänskligheten och extrahera dig själv från detta nuvarande giftiga system efter bästa förmåga. DET är hur man förändrar denna värld.

De förändrar verkligheten på jorden … lite åt gången.

De gör det inte dramatiskt eftersom de vet att om de försöker lägga för mycket på oss för snabbt, kommer vi att protestera. De måste genomföra förändringarna långsamt så att vi går med på dem eftersom vi skapar denna verklighet för dem. De säger till och med att de är i vårt bästa intresse.

Så under de senaste decennierna har jag sett en minskning av levnadsstandarden för så många människor. Det finns en blomstrande lägre klass och medelklassen har helt försvunnit. Så många människor kämpar med pengar EFTERSOM DE TROR PÅ SYSTEMET. När du inte tror på systemet kommer du att kunna skapa ditt eget välstånd.

De försöker att besegra systemet, att vinna över systemet, att lida under systemet utan pengar, men de måste faktiskt LÄMNA SYSTEMET och skapa sina EGNA SYSTEM av överflöd.

Vi har till exempel en blomstrande begagnad marknad som inte kräver betalning av skatter. Men det finns second hand-butiker som säljer begagnade varor som detaljhandel och de beskattar dig på det du köper där. Jag skulle säga att inte shoppa där alls, eller handla där bara när det är absolut nödvändigt EFTERSOM DE TAR UPP SAMMA SKATT TVÅ GÅNGER! Det är tillräckligt dåligt att vi betalar detaljhandelsskatt med 13% en gång – nu får de ytterligare 13% för återförsäljningen av artikeln. Gillar du att bli lurad?

DET SPELAR INGEN ROLL hur människorna svarar an på våra ekonomiska omständigheter – regeringen och det stora företagen kommer att hitta ett sätt att tjäna på det. Det är vad de gör. De är där för att tjäna pengar för sig själva.

Vi måste stå principfasta och inte tillåta detta längre.

Om du inte tror att politiker är lögnare kan jag komma med ett mycket konkret exempel. På 1980-talet sa den kanadensiska premiärministern Mulroney att han skulle installera en tillfällig – och det operativa ordet är tillfällig – varu- och tjänsteskatt på 7% på alla inköpta varor. Det betyder att när kanadensare gick till butiken skulle de betala 13% skatt istället för de 6 procent som de redan betalade. De tog ALDRIG bort skatten. Det var inte tillfälligt. Vi betalar den fortfarande under den kollektiva HST-skatten (Hated Sales Tax) som kombinerar de gamla 6% med 7% av GST. GST är som momsskatt i Storbritannien. De ljög. De tog aldrig bort de extra 7%. Mulroney var konservativ, liberalerna tog aldrig bort skatten. Ser du hur de är två armar i samma kropp nu?

Vårt system är ett system som begränsar och kontrollerar oss. Vårt naturliga tillstånd är tillståndet av överflöd men vi har det inte här på Jorden eftersom vi är så kontrollerade.

Vi lever inte på samma sätt som resten av varelserna i galaxen lever, för den här planeten är OCCUPERAD.

Anledningen till att våra regeringar gör vad de gör, och stora företag gör vad de gör är att göra sig själva rika! Om du inte kan se det är du blind. Ta inte illa upp, ni som inte ser.

Att ha ögon men inte kunna se. Det är tillståndet som så många människor i denna värld befinner sig i just nu. Vi kan inte se sanningen som finns precis framför våra ögon. Våra ögon är allt men värdelösa om de inte kan visa oss sanningen!

Ivo: Min älskling, du har rätt. Du är upprörd över att människor som följer dig röstade igår i det kanadensiska federala valet men se på detta som en möjlighet att utbildas och inte att ge dig själv en hjärtattack.

Jag ja.

Ivo: Faktum är att du är bunden till händer och fötter. Alla ni är det. De har gjort offer av alla människor på denna planet, oavsett om de inser det eller inte, och det är mycket svårt att hitta en väg ut ur systemet, särskilt när ni tror på det i någon grad. Ni har försökt att göra saker för att vinna i systemet, att tillåta er att misslyckas i systemet, att vara anställd, att inte vara anställd, alla saker men ni är födda in i ett system av fångenskap. Alla ni blev det.

Vissa gör det bästa av det och andra är här för att föra in det nya systemet.

Sättet att få in ett nytt humanitärt system som tjänar folket är att tro på det. När du tror på det höjer du din vibration och därmed vibrationen i kollektivet för att underlätta exakt det – ett nytt system. Det nya systemet kommer att baseras på världens högre vibrationer. Det kommer inte att kunna införas när status quo följs. Människor måste väckas för att se sanningen, realistiskt se vad som händer framför er.

Ni behöver inte fånga brottslingarna på bar gärning. Ni ser helt enkelt resultaten av vad de gör – ni lär er om lögnen – det finns visselblåsare i regeringar som avslöjar sanningarna om politikernas gärningar. Denna information avslöjas för er värld.

Jag: Hela systemet är ett kontrollsystem, som ärligt talat jag har en allergi mot. Kontroll och manipulation är två saker som jag kan känna lukten av en mil bort, och jag har alltid ifrågasatt mitt liv på den här planeten. Alltid.

Om du inte kan se när du kontrolleras eller manipuleras kommer du inte att kunna se förbi systemets lögner. Om du kontrollerar och manipulerar andra kanske du har större chans att se vad de håller på med så att du kan förstå deras beteende!

Men det här är en planet du inte kan ta någon för vad den ser ut som. Du har inte råd.

Ivo: Ja. Era människor luras att skapa själva systemet som förslavar dem. De får veta vad de behöver, de får höra vad de måste göra varje dag, de uppmuntras att få barn och uppmuntras att inte få barn. Allt detta är en manipulation som har pågått genom åren.

Jag: Jag tror att det faktum att vi måste betala för mat – att äta och att betala för transporten för att komma fram och tillbaka till jobbet är skandalöst. Om de vill att vi ska jobba, borde de betala för vår transport och vår mat medan vi är där för den delen!

Ivo: Men de tror att du tror att du vill eller måste arbeta, så det är ditt ansvar att betala för att komma dit.

Jag: Jag tycker att det är skandalöst! Bördan läggs på oss för allting men vi är inte de som får lejonparten av förtjänsten – det är krafterna som styr som gör det.

Ivo: Ja, detta är i grunden en våldtäkt av mänskligheten.

Jag: Jag hoppas att fler människor vaknar upp. Jag röstade inte igår och planerar inte heller att göra det. Ju mer man deltar i systemet, desto mer inflytande har det över dig. Beträffande att lämna systemet har du inte sett någonting från mig ännu. Vänta bara.

Ivo: Du är en bestämd kvinna.

Jag: det är jag. Jag vet att jag är kraftfull också. Lägg den kraften bakom mina avsikter och se vad som händer.

Ivo, se bara på mig.

Ivo: Jag måste se dig, min kära. Du är våra händer fötter ögon och öron som Ashtar har sagt till dig. Vi tittar på och vi arbetar med dig för att hjälpa dig att bryta dig loss från systemet och för att hjälpa dig att få självständighet.

Du är ett exempel för andra att följa.

Jag: Jag vet att dessa människor som driver denna plats är fega. Om de inte var det skulle de vara mer etiska eftersom det kräver mod för att vara etiska. Endast snörvlande fegisar gömmer sig för oss. De är rädda för vår kraft och gör allt de kan för att hindra oss från att inse det. Gissa vad. De kan inte tysta mig. Jag ska berätta för alla hur kraftfulla vi egentligen är.

Ivo: Bra. Ni är alla kraftfulla och den här kraften dämpas och undermineras för att uppfylla deras önskningar. Ni lever inte för er själva.

Jag: Tja, det kommer att ta slut!

Ivo: Bra min älskling. Känn din styrka och vet att du kommer att segra.

Så efter att jag skrev alla dessa inlägg gick jag tillbaka till sängen. När jag låg ner och försökte justera kudden och fortfarande tänkte på detta politiska material, kom en bild av en sårad häst i mitt sinne.

Och bonden som håller hästen när den är på väg att skjutas av någon med ett gevär!

Varför skulle jag tänka på det här? Det var inget som jag tänkt på. Hade inte tänkt på djur alls idag – bara politik och förändring av systemet.

Varför kom detta in i mitt huvud? Det var de mörka som placerade den bilden där i ett försök att få mig att spåra ur! Att göra mig upprörd för att de vet att jag inte gillar lidande djur – för att få mig från min kurs och att få mig att må dåligt.

Jag började sjunga, ”Allt du behöver är kärlek” och öppnade mitt hjärta för att fylla mig själv med kärlek. Jag vet vem som satte bilden i mitt huvud och det var ett försök att få min kampanj för att väcka människor att spåra ur ~!

Beträffande Överflöd och manifestering av en ny verklighet:

De saker du behöver göra för att skapa ditt eget välstånd gör du redan. Att manifestera är en fråga om att skapa en vision genom medveten tanke, dagdrömmer, meditation eller vilka hjälpmedel du än tar till, att sedan tro på den här drömmen och sedan agera på den. Det är de tre grundläggande stegen.

Ja, tro på dina drömmar. Jag har sett ett hus som jag kommer att äga där det kommer att landa ufos. Det är i norra Kanada och även om jag inte äger det ännu, vet jag att jag kommer att få det och jag har medlen att underhålla det. Jag tror på min dröm! Den är verklig för mig. Nästa sak du gör är att agera på den här drömmen. Du gör allt du kan för att göra den verklig. Du letar också efter synkroniciteter som leder dig till detta. Du kommer in i flödet och låter universum leda dig till ditt mål.

Låt mig berätta något för dig. Så många av er tror att ni inte kan manifestera. Ni tror inte att ni är bra på det. Tja, ni manifesterar ALLTID. Ni lever i en dröm – det heter Matrisen, du tror på den här drömmen – du tror att du måste gå till jobbet varje dag och köpa dina matvaror och du går på bio på helgen med barnen. Och du agerar på skapandet av denna dröm genom att göra exakt det: du går till jobbet, du köper dina matvaror och du går på bio. Ni är REDAN MÄSTERMANIFESTERARE. Ni är alla skapare av era liv!

Du skapar en dröm, det är bara någon annans dröm! Den är inte din. Vissa dagar är det din mardröm. Varför? Eftersom den är av en lägre vibration än du är.

Du manifesterar den frekvens du vibrerar till. Om du är på dåligt humör, kommer du att slå i tån, bilförarna kommer att skära av dig och du kommer att bryta en klack när du går till butiken.

Om du är på gott humör kommer du att manifestera en trevlig färd och ta dig tid att se de vackra blommorna eller den underbara blå himlen, du kommer till butiken och hittar det du letar efter till det pris du ville ha eller till och med 20 procent rabatt.

Du manifesterar redan ett liv för dig själv. Det är bara inte det som passar den kärleksfulla mänskliga naturen. Förstår du? Anledningen till att du har fångats i den här fällan är för att du inte känner dig själv och att du inte förstår människans sanna natur – och det är kärlek till alla.

Ha så lite att göra med Matrisen så att du inte lägger din energi på att skapa den. Ha en vision om en bättre framtid för mänskligheten – en humanitär framtid där alla gynnas – och fortsätt att höja din vibration. Det är lösningen.

 

 

sharonstewartandivo@yahoo.com

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...