Arkturierna via Suzanne Lie, 19:e september

Oneness7sig

Arkturierna ~ Det slutliga meddelandet till ert Interdimensionella Barn ~ 19:e september, 2016

Av Suzanne Lie, 2016/09/19

Hedra ert Interdimensionella Barn

Arkturierna genom Suzanne Lie

Oavsett hur gamla ni är, är ert inre barn alltid med er. I själva verket, när kroppen blir äldre, återvänder ert inre barn och påminner er om att livet är en cykel, och döden bara är en övergång. Ert inre barn, särskilt det som minns ert sanna, interdimensionella själv, upprätthåller förbindelsen med de högre dimensionerna.

Medan er övergång från tonåring till en ansvarig vuxen främst var inriktad på världen utanför kroppen, minns ert inre barn att portalen till ert högre dimensionella själv, finns i er kropp, inom ert Höga Hjärta och i ert högsta medvetandetillstånd.

Naturligtvis, ert inre barn kanske inte förstår ert Höga Hjärta eller ert medvetandetillstånd. Men ert inre barn kommer ihåg ”känslan” av emotionerna som kommer genom kroppen, och skillnaden mellan att ”utföra era sysslor” och se ansikten i molnen.

I själva verket är ert inre barn det ”du” som tar sig tid att titta upp på himlen, tala med familjens hund eller katt, och mest av allt, ert inre barn ”tar sig tid” att LEKA. Vi ber er alla att komma ihåg hur ni lekte som barn. Tänk efter och se om ni fortfarande ”leker” på samma sätt, eller om ni inte ”leker” alls.

Vi avsätter en stund nu för att förklara vad vi menar med begreppet ”lek”. Oftast menar vi att ni ”använder er fantasi” för att skapa den verklighet ni vill uppleva. Är inte det precis vad ni alla försöker göra nu?

Vi ser att många av er försöker skapa den verklighet som ni vill erfara, men vi ser inte många av er ”leka” i denna verklighet. I stället ”arbetar ni hårt”, ”gör uppoffringar”, ”gör det som gör mest pengar, i stället för det ni verkligen vill,” och kommer hem utmattade efter en hård dags arbete och en lång tid i bilköer.

Det här är definitivt INTE att leka. Men den tredje dimensionen är inte en enkel återspegling av verkligheten, och ert vuxna själv måste ”arbeta hårt” för att överleva, och kanske trivs där. Men något viktigt har just inträffat.

Ni har anslutit er med ert inre barn. Med det menar vi, att NI har anslutit till ert inre barn VILKET fortfarande var i anslutet med ert Högre SJÄLV. På detta sätt är ert inre barn inte bara ert förflutna. Nu är ert inre barn en bro till ert Högre SJÄLV.

Men kan ni ”få tid” för att ansluta till ”bron?” Svaret från vissa av er är ”Nej, jag har inte tid.” Vi är därför glada att kunna påminna er om att, ”tiden är en illusion av den tredje/fjärde dimensionen.” Därför behöver ni INTE få tid, men ni måste komma ihåg er barndoms fantasi.

När ni tänker i termer av att ”använda min fantasi,” behöver ni inte ”få tid” eftersom fantasin är en femdimensionell skapelse. En ”skapelse” är en teori, ett paradigm, och/eller en tanke. NI, i samarbete med ert inre barn, kan ändra teorierna som ni är hjärntvättade med.

Försök att minnas, vem eller vad som gjorde att ni trodde er vara tvungna att ”arbeta hårt” för att ”tjäna pengar” för att ”vara lyckliga.” Försök också komma ihåg varför ni trodde att skrämmande indoktrinering, i stället för ett kärleksfull inre budskap, var bättre för ert eget inre barn.

Som ni alla vet, är den tredje dimensionen fylld med budskap om vad ni ska köpa, för att se ”tillräckligt bra ut” till ”vad ni ska äta för att må tillräckligt bra” hur ni ska klä er för att ”se tillräckligt bra ut”, listan kan göras lång.

Alla dessa budskap, gör att er uppmärksamhet går utanför ”ER” och bort från ert medfödda vetande att ert eget inre barn, skyddar er djupt inne i ert femdimensionella medvetandet. Ert femdimensionella medvetande är ert DU, erkänt, accepterat, och det kommer ihåg era många interdimensionella upplevelser.

När ni minns mer och mer av era interdimensionella upplevelser, som finns på ”insidan” av ert SJÄLV, hittar ni den inneboende inre kraften, intuitionen, visdomen och kärleken, som ert inre barn skyddade åt er när ni ”växte upp.”

Ni är alla på väg mot stora förändringar, och som ni förhoppningsvis har lärt er, måste förändringen alltid börja med er själva. Lyckligtvis, bara genom att erkänna de interdimensionella upplevelserna i ert eget inre barn, har ni satt en enorm inre förändring i rörelse.

Fördelen med en ”inre förändring” är att ert ”yttre, det dagliga livet” inte behöver ändras förrän, en dag, när ert sårade ego inte ser, gör NI det, tänker, försöker, säger, kom ihåg att DU är en interdimensionell varelse.

Till att börja med, förstår ni inte vad det betyder, men om ni ”leker med ert inre barn” kommer ni ihåg er sanna oskuldsfullhet, och minns sanningen. Ni, våra älskade interdimensionella varelser, som har tre/fyrdimensionella jordfarkoster, börjar komma ihåg vilka ni alltid varit, men glömde. Hur kommer ert liv att förändras, när ni kommer ihåg era sanna jag. helt och hållet?

Vi är glada att kunna berätta, att ni kommer att minnas hur ni valde att er nuvarande inkarnation skulle vara, innan ni antog den här kroppen. NI kommer att minnas vad ni förlorat på vägen, och viktigast av allt, ert eget inre barn kan visa er till ert eget Högre SJÄLV.

Ert Högre SJÄLV är DU, men i en högre dimensionell verklighet. Precis som ni kan se marken från ett högt torn, kan ni se historien om er själva, från ett högre medvetandetillstånd. Men ni behöver inte förvärva detta ”högre medvetande”, eftersom ert inre barn aldrig glömde.

Ja, troligen glömde ni ert inre barn, men ert inre barn glömde aldrig er. När ni inte älskade ert inre barn, sägs det att han/hon grät. När ni ignorerade ert inre barn, utagerade han/hon, för att få er uppmärksamhet. Och när ni inte älskade ert inre barn, kände NI er inte älskade.

Tyvärr är den tredje dimensionen en mycket svår verklighet, och många av er tog till er tidigare livserfarenheter, för att underlätta er uppstigning. Därför hamnade ni hos kärlekslösa, frånvarande, eller till och med grymma föräldrar, föräldralösa, eller med föräldrar som bara såg den ”DU” de ville att ni skull vara, medan de ignorerade den ”du” var.

Listan över varför våra modiga frivilliga gick vilse i sin jordiska inkarnation, fortsätter i oändlighet. Vi, eller ni, kan inte ändra det som hänt på planeten i ”det förflutna”, men vi kan påminna er om att ni aldrig var ensamma.

Vi, er Galaktiska Familj, var alltid med er. Ert inre barn har INTE glömt detta. Men ni har glömt hur ni lyssnar på ert inre barn. Därför säger vi, er Galaktiska Familj, till er, våra kära sändebud för att hjälpa Gaia, ta er ”tid” att lyssna på ert inre barn. Ta er tid att leka med ert inre barn.

Och viktigast av allt, var i NUET och VAR ert inre barn. Då kan ni komma ihåg de många ”interdimensionella upplevelserna” ni hade som barn, innan ni glömde bort dem.

Välsignelser, Vi är Arkturierna

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...