Änglaguider via Taryn Crimi, 28 juni, 2017

 

Änglaguider via Taryn Crimi: Mytiska varelser, Existerar De?

Idag kommer vi att diskutera något lite annorlunda än vad vi brukar göra. Vi vill fokusera er uppmärksamhet på förekomsten av det som många tror är “mytiska varelser”. Vi kommer att dela med dig av vårt perspektiv på dessa varelser angående deras existens i din värld.

Var snälla och förstå att det faktiskt finns många “arter” som existerar i din värld som dina forskare ännu inte har erkänt. Vissa kollektiv är inte redo att upptäckas just nu eftersom det skulle visa sig vara skadligt för deras existens. Först när människokollektivet är redo att känna igen gudomligheten inom varje varelse kommer dessa populationer att bli kända för er.

Vi börjar med att ställa en fråga till dig först. Vad gör någonting till en myt? Till detta skulle många svara, att en myt helt enkelt är något som inte kan bevisas, inte har accepterats som “riktigt” och bara existerar i “sagor” och berättelser. Ja, även om det har förekommit mänsklig kontakt med några av dessa varelser, har de verkligen inte accepterats som “verkliga” i stor skala av det mänskliga kollektivet vid denna tidpunkt.

Vi avser att dela med oss vårt perspektiv på var och en av dessa varelser. Vi har blivit tillfrågade, “Är dessa varelser verkliga?” På det svarar vi, de är lika verkliga som ni är.

Vi kommer att börja med Sjöjungfruarna och Havsmännen (Mermen) i din värld. Ja, det finns faktiskt många sjöjungfrur i era hav och oceaner i er värld. De förblir ofta oupptäckta eftersom de är rädda för människor vid denna tidpunkt. De är ganska sociala, och bor i samhällen djupt nere i era oceaner. De ser lite ut som dina “mytiska” skildringar av dem genom att de liknar människans torso och överkropp och nederdelen av en fisk.

Beskrivningen liknar en delfins genom att den innehåller brosk samt muskler som är täckta av ett jämnt tjockt lager av hud. De har inte en människas exakta ansikten, utan du skulle uppleva deras ansikten som konstiga eftersom de inte har näsa. De har gälar i stället för lungor och har därför ingen näsa i ansiktet för andningsluft.

Det har funnits människor som har stött på populationer av sjöjungfruar, men detta avfärdas ofta som en myt när andra har berättat om mötena.

Det finns många stora samhällen som består av sjöjungfrur och ”mermen”, och precis som andra arter på din planet har de utvecklats för att excellera i den miljö de bor i. Som ett resultat har olika samhällen av dessa varelser tagit på sig olika egenskaper och karakteristika för att hjälpa dem att finna sig tillrätta i sina miljöer.

Alla samhällen med sjöjungfrur lever i vattnet. Vissa är hemmahörande i saltvatten medan andra bor i sötvattenkällor. De som bor i de djupa oceanerna har utvecklats för att hantera djuphavets extremt höga tryck. De har också utvecklat förmågan att använda sonar som siktmedel eftersom det är väldigt mörkt i djuphavet. De som bor i sötvattenskällorna är ofta mindre i storlek och kroppsstruktur eftersom de inte kräver samma mängd muskelmassa som deras släktingar i de djupa haven.

De kunde betraktas som nomader, i den meningen att de faktiskt inte bor i fasta bostäder. Ungefär som de delfin- och valarter som finns i din värld. Men de sätter upp viloplatser som tillåter dem att sova, äta och leka med varandra. De reser i kolonier och det är väldigt sällsynt att hitta en ensam sjöjungfru. De är otroligt lekfulla och njuter av mycket sorglösa liv. Det finns många av er som kommer att tycka mycket om att interagera med dem när tiden är rätt.

Vi kommer sedan att beröra elementalerna som består av Feer, Jordandar och Älvor. Dessa varelser är naturligtvis väldigt verkliga och finns i överflöd i din värld. De samexisterar ofta bredvid många människor men de upptäcks sällan. Liksom sjöjungfrurna är dessa varelser också ganska rädda för det mänskliga kollektivet som helhet. Det finns verkligen människor som de litar tillräckligt på för att de ska interagera med dem regelbundet, men de har inte blivit allmänt accepterade ännu som “riktiga”.

Elementalerna arbetar “hand i hand” med Moder Natur. Ofta tycker de som får en glimt av dessa varelser om att vistas “utomhus” och tycker ofta om trädgårdsarbete, plantering och kärlek till djur. Många av er har regelbundet fått hjälp av elementalerna, men många är ännu inte medvetna om deras närvaro.

Älvorna kan alltid hittas på landsbygden och naturfyllda områden. Det finns manliga och kvinnliga älvor. Det är möjligt att se dessa varelser i sin fysiska form, även om det är mycket vanligare att de ses som ett glitter eller en gnista i ögonvrån. Anledningen är att de ofta vibrerar för snabbt för att upptäckas av det mänskliga ögat.

Vissa av er har redan mött dessa varelser när ni har varit ute i naturen. Vet att när du ser det glimta eller glittra i ögonvrån, har du just sett en älva som har litat tillräckligt på dig för att göra sig själv känd.

Feer bor ofta bland träden och i trädgårdarna, så nästa gång du är ute i naturen kan du kalla på feerna i hopp om att du skall få deras förtroende att bilda ett kärleksfullt band med dem. De brukar ofta vara i trädgårdarna hos dem som finner glädje och nöje i trädgårdsarbete.

Älvorna och Jordandarna finns också inom gruppen som kallas elementaler. Jordandar lever ofta i underjorden i jorden medan Älvorna känner sig mest bekväma i trädens håligheter. Både Älvorna och Jordandarna bor i små samhällen där de söker efter föda och delar det de har skördat. De är mycket hårda arbetare, men de älskar lika mycket att leka.

Älvor är mer försiktiga och ödmjuka till naturen, medan Jordandarna är mer busiga. De tycker om att leka och vågar ofta interagera med människor som de samexisterar med. Jordandar har varit kända för att lägga småsten i era skor och förflytta mänskliga tillhörigheter. De vill inget illa, även om de tycker att det är kul att gå oupptäckta och ändå ha förmågan att spela upp oskyldiga skämt för de intet ont anande människorna.

Medan Älvorna är lite skyggare, är de mildare till sinnet och njuter av det enkla livet. De bor också inom samhällen både i trädrötter och ihåliga trädstammar. De är ofta ansvariga för att träden ska kunna växa och förbli friska. De har ett symbiosförhållande med träden, eftersom trädet ger dem skydd och ett varmt hem, samtidigt som de ser till att trädet är ordentligt omhändertaget.

Vi kommer nu att diskutera varelser som kallas Enhörningar och Lemurier eftersom de är sammankopplade. Enhörningar, till skillnad från de andra som vi nämnde, finns inte längre i er verklighet vid denna tidpunkt; Men dessa varelser existerade verkligen i er värld. Enhörningarna var vanligast vid tiden för Lemurien och Atlantis.

Lemurierna var ansvariga för skapandet av enhörningarna som en art. Lemurien “var” en mycket avancerad civilisation som bebodde en mycket stor kontinent i mitten av det som nu kallas Stilla havet. Lemurien var ungefär 3 gånger så stort som den största ön Atlantis som låg i Atlanten.

Mycket av de fysiska resterna av detta samhälle har förstörts trots att det fortfarande finns några fysiska strukturer kvar i Stilla havet vid denna tidpunkt. Ni kommer så småningom att upptäcka stora stenstrukturer samt arkiv från dessa stora “förflutna” civilisationer. Arkiven har kodats i specifika kristaller i din värld och när tiden är rätt kommer människokollektivet att upptäcka dem.

Lemurierna var ett mycket fredligt samhälle som värderade gudomligheten inom alla varelser. De levde dock på jorden vid en tidpunkt när det fanns andra tidiga människor som var mycket mindre utvecklade. Lemurierna hade förmågan att genetiskt manipulera DNA-strängar.

Enhörningen var ursprungligen en vild häst. Hästen utvecklades med väldigt få försvar mot rovdjur och som ett resultat blev de intensivt jagade. Lemurierna som såg att detta var förödande för populationen av vilda hästar, bestämde sig för att gå in och hjälpa hästpopulationen genom att genetiskt ändra generna på endast en del i varje besättning. De var emellertid noga med att lämna några vilda hästar för att inte hota hästarten som helhet.

Den förändringen gjorde det möjligt för dessa hästar att flyga och försvara sig med hornet på sin näsa. Enhörningar avbildas ofta som endast vita, men det fanns många olika färger på enhörningar, av vilka några fortfarande finns tillgängliga i er moderna häst idag.

Men eftersom det inte var en naturlig mutation i generna var det väldigt svårt att upprätthålla arten. När den avlades med en vild häst, överfördes den genetiska förändringen inte till avkomman. Lemurierna fortsatte att föda upp Enhörningar i många århundraden och blev ganska förtjusta i dem.

Lemurierna hade en relation med allt liv. De blev regelbundet vänner med många av de djur som de kom i kontakt med. Men undergången av detta samhälle berodde på deras drivkraft att förändra och modifiera varje varelse för att säkerställa säkerheten både för deras egna samhällen och för de andra varelserna. De genetiska mutationer som blev resultatet av deras manipulering ledde till slut till ett samhälle som inte längre kunde upprätthållas.

Vi hoppas att vi har tjänat dig på något sätt och att du har funnit vår diskussion vara av intresse för dig.

I kärlek och ljus är vi dina Änglaguider

Var noga med att registrera dig för fler Angelic Guides-meddelanden för att få din gratis nedladdning av: Hur du Manifesterar Allt Du Vill: Ladda ner här

Har du frågor till änglarna? Book your session today!

Copyright © 2012-2017 av Taryn Crimi. Alla rättigheter förbehållna. Tillstånd ges för att kopiera, dela och distribuera materialet, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrat, distribueras fritt, och detta upphovsrättsmeddelande och länkar ingår. www.Angelic-Guides.com

“Angelic Guides via Taryn Crimi: Mythical Creatures, Do They Exist?” June 26, 2017, at http://www.angelic-guides.com/2017/06/26/mythical-creatures/

 

Översättning: Lars-Eric Sidling       www.st-germain.se

You may also like...