Gaia via Galaxy Girl, 13 april 2020

Gaia via Galaxy Girl, 13 april 2020

Gaia 13.4.2020

Jag är Gaia. Jag kommer fram för er i alla mina former, nedstigande och uppstigande, parallella världar och tidslinjer.

Jag är Gaia. Jag har alltid varit en flerdimensionell lekplats för dem som vill uppleva dualitet och främja sin egen expansion. På detta sätt har jag tjänat många och jag har välsignats av många eftersom vi alla upplever detta tillsammans. Jag kom igenom för att jag önskar att ni ska veta att jag är Nova Gaia och jag är den nuvarande Gaia på vilken ni står. Jag är flerdimensionell. Jag önskar att ni förstår att känna er egen mångfald, för det är dags att öka er egen förståelse av er storhet. Du är både nedstigande och uppstigande. Du är mer än det du vars händer du ser när du vinkar mot en vän. Det är din kropp, din fysiska behållare som uppgraderas ögonblick för ögonblick, andetag för andetag om det är din avsikt. Andra väljer nedstigning. Deras tid är kort för jag kan inte längre stödja deras former energetiskt. Det är klokt av dem att gå bort i den här tiden, annars skulle de vara de mest olyckliga i paradiset om de skulle överleva. Men det måste matcha i vibrationer. Du måste vara en vibrationsmatch för de upplevelser du söker, detta vet ni, vägvisare. För ni har sökt vibrationer av fredslycka, överflöd. Och faktiskt kommer dessa snabbt till dig om du håller dem i ditt höga hjärta.

Jag är Gaia. Jag kommer normalt igenom i en form av mig, en aspekt. Den här hoppas kunna lära sig mer om Nova Gaia, vilket ligger i tankarna hos de många just nu, i detta ögonblick. Nova Gaia skapas, byggs, förbereds och vårdas för de uppstigande. Ni skapar. Ni kommer att arbeta i trädgården. Ni kommer att bygga. Ni kommer att älska djupt med ert livs kärlek. Återföreningar, familjer, glädje! Jag ser en sådan glädje för mitt rike också, mina kungariken i läkning, i harmoni, kärlek och gudomlig balans. Den gudomliga balansen är återbalansering. Den gudomliga ordningen återvänder. Den heliga feminina gudomliga dansen med det starka, tillåtande gudomligt maskulina börjar. Jag är redo att dansa. Jag är redo för denna gudomliga återbalansering och återfödelse. Jag är redo att födas in i de högre dimensionella världarna permanent. Var säkra på att jag redan bor där i många former, på många nivåer. Försäkra er om att detta område där ni bor, av drömtid och osynlighet, det immateriella, driver iväg och försvinner till ingenting. Rämnandet är nästan fullständigt.

De av er som läser följer dessa ord och vet att omedelbarheten är nära, och jag säger detta med stor kärlek och enorm respekt och tacksägelse. Mina hjärtan flödar över av glädje! När vattenfallen på er planet välsignar mina kungadömen, så har även mina ljusarbetare på djupet välsignat mig, och har djupt inom varit en del av min läkning. Och det är därför ni kom, från överallt kom ni. Jag är så väldigt tacksam för er vård och service. Ni räddade mig. Och tillsammans ska vi stiga upp. Och jag ska rädda er. Hoppa dimensionellt på barn, hoppa på åkturen. Håll fast vid kärleken! Den är ert säkerhetsbälte genom denna ojämna resa. Kärleken. Välj kärleken. Det är den dimensionella vibrationsmatch som ni söker. För kärleken är allt som finns och vi blir återförenade med djup och sann meningsfull kärlek.

Den illusoriska vägen är komplett. Alla har valt. Låt dem välja. Släpp fria, släpp taget. Ni ska välja kärlek och ljus som vägvisare för den högre dimensionella virveln av ljus, från moderns livmoder där kärlek är byggd. Så här ser jag mig själv, som kärlekens födelseplats nu, för det nya. Nova Gaia är inte bara en speciell plats i mitt hjärta, den är mitt hjärta. Ljusets högre dimensionella varelser sträcker ut sina händer och hjärtan i tjänst. Deras teknik är bara ett andetag bort och deras hjärtan är starka. Men ni, mina stövlar på marken, mitt markteam, ni har lyft bort skräpet från de nedre dimensionella energierna, rensat, rengjort, snubblat i mörkret och ni har ändå lyckats. Ni är så starka. Jag torkar tårarna från era ögon. Snart ska dessa ändras från sorgens tårar till tårar av glädje, av återförening.

Jag är Gaia. Jag är alla aspekter av mig. Jag omfamnar alla aspekter av mig, det sårade mig och det uppstigande mig. Det här är min läkning. Jag föreslår att ni ser er själva på detta sätt som de stora multidimensionella varelser av storhet som ni är. Det hjälper er i er läkning. Låt mig läka er. Meditera med mig. Sätt era fötter i min mörka jord. Låt mina träd täcka er i skugga, skydda er från elementen, från yttre ljud som tävlar om er uppmärksamhet. Känn min skugga. Bli tröstade i mina skuggor, ty det är i denna plats av stillhet som allt är fött.

Jag är Gaia. Jag är uppstigen. Jag tar upp denna dimensionella aspekt av min form till den högre dimensionella formen av mig. Nova Gaianer, ni är hemma när ni ansluter till mig. Det finns ett ordspråk i ert rike ”inte alla som vandrar går förlorade.” Många av er har känt sig vilse hela livet. Många av er längtar hem. Tillåt mig nåden att vara ert nuvarande planethem. Det är de högre dimensionella energierna som ni längtar efter, mer än en plats, mer än ert stjärnsystem. Det är vibrationen av hemmet, av kärlek, av harmoni. Nova Gaia är det här. Jag är det här. Om ni är i linje med detta, så ska ni känna er hemma, för där är jag med er.

Jag är Gaia. Välkomna hem kära ni, välkomna hem. Jag älskar er, Jag älskar er. Kära ni, dyra äventyrare, ni är hemma. Jag kysser era pannor. Håll mina händer. Stoppa om er inför åkturen. Välj kärleken. Min kärlek omger er i varje ögonblick. Acceptera denna välsignelse och var i frid.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...