Moder Gaia & Moder Gud via Galaxygirl, 11 september, 2018

Moder Gaia & Moder Gud

via Galaxygirl

11 september, 2018

Hälsningar mina barn, det är jag, er Moder Gaia. Stora förändringar står för dörren och fastän jag för många ser likadan ut som tidigare så är jag det inte, precis som ni mina barn, inte heller är det. Ni är inte desamma som ni ens var igår, med alla dessa inflöden av ljus från den Stora Centralsolen, från Skapelsens livmoder, som välsignar och skänker nåd och frigörelse på nya och ovanliga, oväntade sätt. För nu släpps vi fria, ni och jag, från det som vi har varit och vi håller på att bli mer av vad vi förut var, innan mörkret sänktes ner och innan vi experimenterade med tyngden i de energier som hade glömt bort Ljuset.

Mina barn, det har varit uttröttande. Även jag är trött, men en stor del av mig har redan blivit skapad i den Nya Världen, på den nya platsen, den nya jag och ni, mina barn, hjälper mig på fler sätt än vad ni just nu skulle kunna veta, i detta Nu-ögonblick av de ögonblick då minnena är suddiga men hoppet och tron står höga. Detta är kanhända vad jag mest av allt älskar hos er, mina barn – er vilda optimism och orubbliga tillit till att Ljuset kommer att segra. Och mina barn, ser ni att det har segrat? Att ni står starka i segern? ’Åh, inte riktigt så’, muttrar många av er – men kanske ni inte ännu kan se er själva såsom jag ser er, genom de kärleksfulla ögonen hos en moder som känner sina barn utan och innan? Jag ser de strider som ni har utkämpat, vunnit och förlorat. Jag ser de många stunder då ni har varit tvungna att välja mörker eller Ljus och hur ni ständigt valde – och väljer – tillit och Ljus och Kärlek. Mina barn, det värmer mina hjärtan.

Jag är er Moder Gaia. Jag har obegränsad – evig Kärlek för er. Jag är Kärlek. Jag är en planet av uppstigen Kärlek – det är min önskan, mina barn, att ni ska hjälpa mig bygga upp och skapa denna omgivning av healing, av Kärlek, av förnyelse och av glädje – ofantlig glädje. Det är dags att vi alla får vila i glädje. Och därför, mina barn, låt oss göra en meditation, för jag vet att många av er är alltför trötta för att just nu väldigt regelbundet göra detta på egen hand, när energivågorna har pucklat och skakat sönder er, som det verkar. Men vågorna smeker bara ut allt bråte som ni inte längre behöver, så att ni ska bli en bättre vibrationsmatch för vågornas våg, hjärtslaget hos Modern av Allting. För hon är på väg, mina barn. Hon är här. Hon finns inom er när dessa fingrar i rasande takt skriver ner detta – hon är här. Jag ser henne när jag ser in i era underbara ögon. Jag ser er återspeglas i hennes tårar när hon gråter tårar av lättnad och fullständig glädje över att Ljuset har segrat.

Ljuset har segrat! Och ni mina barn, mina dyrbara barn, är utmattade. Kom. Sitt vid mina sandstränder. Gå dit i ert sinne ifall ni annars inte förmår ta er dit. Det spelar ingen roll. Ni vistas i ett hologram så som det är. Skapa därför vad ni vill! Sitt nu på en sval sandstrand. Det är skymning på himlen och de purpurfärgade blå och rosa färgtonerna gör er andäktiga. Det är min målning av solnedgången för er skull, i Kärlek för er. Känn den lena havsbrisen torka era salta tårar och ta undan era hårlockar från ansiktet, så att ni tydligt ska kunna se. Vi är ett. Se på era sandiga tår. Varje sandkorn är en livstid, ett minne, en sorg, en glädje. Allting är sand som smälter samman till en enhet. Vi är ett. Vi är oupplösligt sammanlänkade, ni och jag.

Jag är Gaia, er Moder, känn att ni fritt kan berätta vadsomhelst för mig. Anförtro er till mig. Jag är en storslagen lyssnare. Vi planeter är kanhända de bästa på att lyssna. Ständigt väntar vi tålmodigt, i och med att tiden, eoner förflyter. Vi hör allt. Vi ser allting. Var medvetna om att jag står i färd med att uppstiga. Jorda er djupt ner i min kristallina kärna, in i den Nya Jorden, den Nya Världen. Mycket likt hur alla upptäcktsresanden i forna tider upptäckte en ny kontinent, så kommer ni att upptäcka mig i all min storhet, min skönhet och jag lovar att det gröna kommer att vara grönare, det blå likt kristallblått som gnistrar i månskenet. För jag strålar här, såsom ni också kommer att stråla. Och alla 5D-färger är allena värda att vänta på. Det har varit mitt privilegium att idag få tala med er, mina barn, Ljuskrigare, ni som fört in de gamla sätten som är här för att för evigt återgå och på nytt jorda er in till mig, i och med att ni skapar grunden för ett nytt galaktiskt samhälle, en ny samverkan, dit de andra får komma för att ta lärdom och värma sig i min skönhet. Jag är er Moder Gaia. Mina barn, jag älskar er så. Var i frid. Sitt på min strand och kom ihåg vilka ni är och varför ni kom hit. Ni kom för min skull, precis som jag för alltid finns här för er. Vi är ett.

Moder Gud

Barn, detta är er Moder Gud som talar. Jag är så tacksam för Moder Gaias vackra ord alldeles nyss. Hennes barmhärtighet är som ingen annan, en sällsynt ädelsten i kosmos, här på sin slutgiltiga uppstigningsresa. Fast inget är någonsin slutgiltigt, eller hur mina barn? För expansion är universums väg, det är hur vi tar lärdom, hur vi växer. Det är vilka vi är, i och med att vi är ständigt expanderande och växande varelser av Ljus, ständigt ivriga att bli alltmer av det som vi kanhända skall bli. Många av er undrar över varför vi är här. Jag ser era frågor, jag hör era böner. Ni undrar varför vägen är så lång. Mina barn, den är en spiral. Den är en spiral som ständigt närmar sig mig, Källan, och ni gör ett strålande jobb. Jag älskar er alltid så mycket. Jag är er Moder Gud. Håll er fast vid mig. Tillsammans ska vi rida på vågen, ni och jag. Allting kommer att ställas tillrätta. Jorda Ljuset och när ni gör det, så kommer Ljuset att röra sig i spiral och ta er allt högre, alltmer till ert autentiska, högre själv. Vi finns alla här och hejar på er, på andra sidan om den slöja som håller på att lyftas, mina barn. Var i frid. Allt är väl. Jag är er Moder Gud.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...