Plejadiska kollektivet via Beeatrice Madsen, March 18, 2019

Plejadiska kollektivet     via Beeatrice Madsen  190318

De lyhörda kunde höra den stora klockringningen häromnatten. Klockringningen som förmedlade att ljusets seger är här. Det här är enastående svårt att tänka sig när ni lyssnar på era media och hör alla fasansfulla händelser och rädslor de vill inplantera i er för att fortfarande ha er i sitt grepp.

Från vårat perspetiv kan vi dock meddela att det stora, genomgripande arbetet är faktiskt gjort. Nu återstår mycket, mycket arbete och många avslöjanden ska fram i ljuset men kom ihåg att när de kommer fram så betyder det ljusets seger för de illusoriska kan bara få kraft och verka i det fördolda.

De är som trollen som spricker i ljuset och det är fasansfulla troll vi möter. Tänk, hur länge de har haft kraft och makt över er. De är absolut rasande och vill inte förlora, tar till all tänkbar arsenal i förtätad form. De skakar nu i sin grund. Håller ihop och försöker tillsammans spela ut alla sina kort. Klockringningen är för dem. Det är den stora domedagen. Deras tid är slut, förbi , och nu återstår ett stort, gediget arbete att sopa rent, väcka massorna och ta er tillbaka till dem som ni verkligen är. Människor i ljusets tjänst som lever i vördnad för livet och materien och varandra. Ni ska inte vara mot utan med varandra, i er egen integritet och skapelsekraft. I allt som är.

Himmlens klockringning ljuder nu i vårdagjämningen över hela planeten, natt efter natt efter natt. Vackra Gaia klingar i takt med himlens änglaskaror. Hon säger att nu får det vara nog. Nu föds jag igen och tar med mig de som är mig värdiga och ni andra får avsluta er vidriga verksamhet vare sig ni vill eller inte. Det är nog nu. De ogudaktiga smider sina ränker, använder all tänbar list och manipulation. De har inget samvete eller någon medkänsla. Vill bara sko sig på andra och njuter av makten att se och förstå mer genom att få er blinda. Himlens stora klockringning är från de högsta skaparna och ärkeänglarna. Det går inte att blunda för ljudet eller gömma sig i minsta vrå. Inte ens mörkret kan blunda för dess genomträngande, skarpa klang att nu är det nog.

Plejadiska kollektivet till er assistans.

You may also like...