Galaktikerna från Plejadernas stjärnsystem via Inger Norén, July 4th, 2019

2019-07-04

Galaktikerna från Plejadernas stjärnsystem 

Det är med stor glädje vi kan meddela att det har gått fort med medvetandehöjningen för människorna och som i sin tur höjer Moder Jords planetariska uppstigning.

Vi på skeppen arbetar med att förmedla ljuset med ljusarbetarnas/krigarnas hjälp till människorna och därmed höja medvetenheten ytterligare. Det går precis enligt planerna med de förändringar som de starka ljusenergier som träffar jorden nu i stora vågor. Dessa ljusenergier är kärleksenergier som påverkar människorna olika pga hur långt man har kommit i sin utveckling och medvetandehöjning.

Ljusarbetarna/krigarna arbetar med att påverka galaktikerna att se och ta till sig de starka energier som kommer från den stora Centralsolen som vi alla

kommer ifrån. Även galaktikerna är i behov av ljusenergier som stärker dem i sitt arbete för att hjälpa Moder Jord och människorna i sin uppstigning.

Att förmedla dessa kärleksenergier kräver att ljusarbetare/krigare och galaktiker från de högre dimensionerna kan samverka till att alla på planeten Jorden får så mycket ljusenergi som möjligt. Det är ett stort arbete som kräver mycket av ljusarbetarna/krigarna och dessutom med det ljus som de själva har och som måste få fortsätta att stråla över Jorden.

Många människor har börjat förstå att verkligheten har förändrats till en annorlunda ljus planet och tillvaro. Det betyder att ni alla på planeten behöver en mer positiv inställning till hur ni vill leva på Jorden. Försöka att se en mer positiv utveckling av planeten i form av en mer ljus och glädjefull planet som värnar om allt levande som finns av en anledning och inte av en slump.

Det är fortfarande mycket arbete kvar för oss galaktiker och vi är väldigt glada och tacksamma för all hjälp vi får av er ljusarbetare/krigare som arbetat med galaktikerna i atmosfären på våra otaliga skepp. Arbetet är väldigt uppskattat.

Den första kontakten med oss galaktiker är inte så långt bort. Vi förbereder för en nedstigning men det är svårt att exakt tala om tiden vi kommer.

Vi är väldigt glada för denna kanal som förmedlar våra meddelanden till människornas kännedom om hur långt i uppstigningen ni befinner er i. Medvetandehöjningen stiger hela tiden för hela befolkningen.

Fortsätt att älska varandra och er själva som ljusvarelser.

Galaktikerna från Plejaderna

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

Du gillar kanske också...