Ashtar via Sharon Stewart, 18 augusti 2019

Ashtar, 18 augusti 2019

Via Sharon Stewart

Det här är Ashtar Sheran och jag har ett meddelande till alla ljusarbetare.

Detta är verkligen häftiga tider. De mörka Tjänarna håller på att föras bort från er planet. Illuminaternas hantlangare arresteras och prövas, och deras avskyvärda gärningar avslöjas för människorna på er planet. Sanningen håller på att komma ut så att alla kan se den.

Detta har varit förutsagt i eoner. Planen att placera ljusarbetare, eller stjärnfrön om ni föredrar den benämningen, på den här planeten för att skapa förändring beslutades på högsta nivå. Det här är en gudomlig plan och ni är en del av den. Ni valde frivilligt att komma hit för att hjälpa till med att ta tillbaka denna planet och skapa ett Eden av den igen, och för att befria människorna på planeten vars kollektiva energi var för låg för att de skulle kunna hjälpa sig själva ur den fälla de fångats i.

Ni är dessa kraftfulla varelser, men ändå ser jag så många som är insnärjda i mörka programmeringar.

Ni är så nära Händelsen nu, ni är så nära att bryta er loss från de mörkas grepp om ert folks medvetande. Vi gör allt vi kan för att frigöra er värld från de mörkas inflytande, genom arresteringar och borttagande av dem som håller vibrationen nere på planeten. De som behöver er energi som sin mat. Vi håller på att ta bort dem från planeten till en plats där de inte längre kan påverka er.

Det är dags för ljusarbetare att fokusera på att höja sin egen energivibration. Er ljuskvot. Anpassa er till själen och inte till ert ego. Nu är det dags eftersom det är lättare än det någonsin har varit att släppa taget om lägre dimensioners tänkande.

Lär er att använda er energi. Lär er att dra in vitt ljus genom kronchakrat. Ta in det och projicera det till önskad plats eller till önskad person, princip eller sak. Ni kan använda er energi till att återskapa er värld just nu. Det är mycket enkelt.

Ett annat tips. Fråga er hur ni kan vara till tjänst idag. Fråga er hur ni kan göra världen till en bättre plats, även i det lilla. Den lilla gärningen är som en sten som kastas i en damm – de ringar av energi som sänds ut från den lilla handlingen genljuder över hela planeten. Ni vet inte om vilket inflytande ni har. Allt som ni tänker, säger och gör har så mycket kraft. Missbruka inte den.

Fokusera på att vara av det högre ljuset nu. Fokusera på ert gudomliga uppdrag. Fokusera på att bära högre energier idag. Det är så viktigt.

De mörka Tjänarna har manipulerat er i åratal och ni fortsätter att vara i fokuset av deras exploaterande knep, eftersom ni är de starkare. De mörka kan inte fokusera på oss eftersom vi är för starka för dem. Kom ihåg att ni är en av oss, och ni är lika mäktiga som vi är. Era kroppar säger något annat. Era liv håller er tillbaka. Men det här är sanningen. Ni är en av oss och ni är en kraftfull Ljusvarelse.

Ni måste se bortom litenheten i ert nuvarande liv. Era långa dagar på jobbet, pizza, middag och en kväll framför TV:n – dessa mönster måste brytas för att ni ska kunna hitta ert verkliga mönster. Ja, vi inser att ni fortfarande behöver pengar.

Det här kommer att förändras snart. Ni är Ljusbärare. Jag har sagt detta förut – den kvantdator som innehåller den finansiering som kommer att hjälpa till att befria er planet innehar en 5D vibration. Och 5D vibrationen är ert lösenord för att ta emot era pengar. Det måste vara så, annars skulle de mörka stjäla pengarna om vibrationen var lägre. Ni måste nå 5D.

Det är inte så svårt. Stå till tjänst. Hjälp varandra. Fokusera inte på era egna problem – fokusera på att hjälpa andra. Att fokusera på era egna problem får dem bara att växa. Om ni måste, fokusera på lösningar till era problem istället, men uppehåll er inte vid dem annars.

För att nå femte dimensionen är nästa steg att önska alla allt gott. Var villkorslöst kärleksfulla. Låt er inte trampas på eller utnyttjas – dessa är alla lägre vibrationsfrekvenser – men lär er att förlåta dem som gör er illa. Er uppfattning om att såras kan förändras med kärlek. Allt är kärlek. Förstå det! Önska alla det allra bästa.

När ni lär er att älska era fiender, har ni inga fiender mer. Titta på de länder som stred så brutalt under andra världskriget. Är deras folk fiender nu? Ni kan också göra detta. När ni tjänar andra så tjänar ni er själva också. När ni önskar alla det allra bästa, inkluderar det er själva också. När ni hjälper andra att höja sin vibration, höjer ni er egen också. Alla vinner på detta.

Vi skulle vilja att ni fokuserade på att skapa en vinnande situation för alla i era liv. Ert liv handlar inte bara om er – det handlar om alla på den här planeten.

Känn er sanning. Vet vilka ni är. Ni kan göra det. Börja idag.

Jag älskar er och jag är alltid här för er.

Adonai.

Ashtar

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...