Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 3 juli

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen av Ljus, 3 juli 2016
via Blossom Goodchild

Än en gång … redan … så snart! Hej och välkomna.

Gudomliga hälsningar av Kärlek och Nåd som riktas direkt till kärnan i din Varelse, Käraste Blossom och ALLA.

Något jag skulle vilja ta upp. Några gånger när vi tar farväl i slutet av kanaliseringarna har jag tydligt känt en önskan att skriva ’Adieu’ … det som många redan vet är Vita Målnets signatur för att hans energi lämnar. Ni har uttryckt att ’han’ är en del av Federationen av Ljus. Ändå kommer han över till oss som en indian som senast bodde på Jorden på slutet av 1500-talet. Men ni och ert ’slag’ … är Ljusvarelser som aldrig faktiskt levt som människor. Så kan ni förklara er vänskap och exakt hur Vita Målnet är en del av Federationen av Ljus?

Det skulle vara bra och passande att göra det. Först måste vi påminna din Varelse om det faktum att det inte finns någon separation. Vi är ALLA EN. För det andra vill vi göra dig uppmärksam på ett annat faktum, att den ande-Energi du kallar Vita Målnet är MYCKET STÖRRE än du kanske någonsin har insett.

Mitt hjärta slår mycket snabbt … inte av förväntan, men av Energi. Vänligen fortsätt.

Det som du känner till som Vita Målnet är en utstrålning som många ännu inte är vana vid. Som ni VET … börjar många gråta så fort han talar. Detta är på grund av hans Höga auktoritet … hans Höga Energi av/som/genom/i Ljus. Han tillåter bara den djupaste ödmjukhet att genljuda inom/genom sig i energin hos vem han än talar med.

Hans ’anpassning’ in i vår ’vänkrets’ … ska vi säga … är ’som och när’ han så önskar att besöka … vilket vi anser att det är en ära att vara i hans närvaro.

Verkligen? Inget illa ment mot min älsklingsman … för jag älskar honom i bitar! Men jag vet också att NI … Ni … är ett mycket Högt Medvetande som Vibrerar på en mycket Hög nivå. Så, för att ni ska hedras av att han tittar in för en kopp te med er … måste betyda att han är … som ni säger … mycket Högre än jag hade insett.

Gör det någon skillnad för dig?

Självklart inte. Nej.

Vet också … att när han talar till andra genom dig Blossom, måste han ’dämpa’ sin Energi i stor grad för att du ska kunna stanna kvar på marken när han är med dig. Han har en färdighet som gör det möjligt för honom att göra detta … och för att de som lyssnar och bara Är i hans närvaro inte ska ’explodera’.

Jag förstår verkligen det.

Och förstår du att ju högre DIN vibration stiger, desto högre grad av HANS Energi kan komma genom dig, och därför ’ges ut’ till andra? Det är en överenskommelse som du och han gjorde och den har inte brutits.

Inte heller kommer det att hända. Ty, som ni, tycker jag att det är en ära att jobba med honom. Löjligt som det låter … när han besöker er … vad gör ni? Har en pratstund?

VI ÄR. VI SAMMANSMÄLTER OCH ÄR.

Jag gråter plötsligt! Jag KÄNNER sådan Kärlek, killar … Sådan Kärlek som den sista meningen kom genom. Jag på något sätt kände / såg / föreställde mig en del av detta. WOW. Att sammansmälta och VARA med varandra … liksom säger allt egentligen. Om bara vi människor skulle göra samma sak!

Det behövs bara ett andetag, Käraste Blossom … bara ett enda andetag och sedan ett annat och ett annat.

Ändå har inte ni behovet av att andas eller hur?

Nej.

Sedan, vad är ert ’alternativ’?

Stillhet. KÄNNA Ljus … Överallt. Inombords … Utombords … Överallt. Inom Alla … Allt.

Veta att det finns inget annat, och vara AV DET / I DET.

När ni är i detta utrymme med Vita Molnet … vad är det som sker? Vad är dess syfte?

Att VARA! Kanske är det svårt för dig att förstå, som kommer från ett mänskligt perspektiv … och ändå skulle vi säga att det finns INGENTING … absolut INGENTING i din värld eller i någon annan … som kan / kommer överträffa KÄNSLAN av att bara VARA … och att VARA med varandra är bortom ord, vår vän. Du måste uppleva det … för man kan bara KÄNNA det … det finns inga ord för att uttrycka / beskriva det.

Ändå … förneka det inte … för er själva. För Var och En är AV DET. Var och en av er … ALLT är av det.

Ja jag vet. Men som ni sa tidigare, Vita Molnet (som jag tror att ni också gör) måste ’sänka sin frekvens’ för att kommunicera med mig … på grund av hans ställning. Så, hur kan vi här nere faktiskt KÄNNA det … för vi är placerade i denna densitet?

Får vi avbryta?

Kör på!

Du kommer från ditt mänskliga perspektiv. Gör dig fri i det / från det … och det blir en annan historia.

Japp … förstår det. Men … det här är en diskutabel fråga och har många olika ’Sanningar’ i det … hur ska jag börja? Är vi inte alla på vår egen resa och utvecklas på olika nivåer i olika takt av lärdomar och förståelser, beroende på val?

Ja.

Så då, är det så … i er Sanning, att när en själ lämnar det jordiska och dyker upp igen ’någon annanstans’ … att de är automatiskt TILLBAKA i fullheten av Ljus, i sin fullhet av Sanning … eller … är de fortfarande på sin utvecklande resa?

De utvecklas inom sin själ … … … … inom vissa gränser.

Jag bara visste att detta skulle gå över styr! Dessa gränser är?

Är inom en viss ”Sfär” av lärande, som ett mänskligt uttryck Av Ljus.

Så när vi passerar över till andra världar, är vi inom en Sfär av …?

Av självförverkligande.

Så, vi går inte in i detta ’Allvetande av Allting’ när vi passerar över?

Jo det gör du. Hur ska vi uttrycka det? … Inom DEN Sfärens möjligheter.

Oj! Detta öppnar upp så mycket och alltför många frågor kommer till mig på en gång. Så … det all-vetandet / -förståelsen är bara ’en del’ av ett all-vetande / -förståelse? Hur kan det stämma? Antingen vet man allt eller inte!

Du KÄNNER inom denna Sfär … du VET och förstår allt … och det gör du. Du Vet och förstår Allt som kan vara Känt och förstått … inom denna Sfär.

Detta är definitivt helt nytt för mig … och får jag fråga … vad finns bortom den Sfären?

En till!

Och sedan en annan och en annan?

Exakt.

Jag känner det som om man utexamineras från en Sfär till en annan?

Du känner rätt. Och det är här vi ’slinker in’ när det gäller Hierarki etc. För det finns många Sfärer … och Vita Målnet har examinerats (tillbaka) till en nivå som långt överträffar nivån på Jordiska erfarenhetens ’tidskapsel’. Och ändå … kunde han ’återvända’ till Jorden i sin indian-skepnad för att påverka planeten. Att beså den med kunskap och Stor Kärlek … för det var ’hans’ önskan att göra det. Hans KÄRLEK till alla är av sådan Medkänsla och Stor Passion … att han ’offrade’ mycket av sig själv ’på den tiden’ för att åstadkomma detta och när den Jordiska erfarenhet var färdig … behövdes det en stor vilopaus för återhämtning för att återställa hans SANNA LJUS och styrka igen.

Och så hur är det med ER Sfär? Var är er lilla Ljusboll inom alla dessa nivåer? Jag menar, hur många nivåer finns det? Och jag vet redan att ni kommer att säga …

Oändligt. Ja. Detta är fallet, Blossom. Du hänger med bra. Ska vi förvirra dig ännu mer genom att säga att efter en viss nivå kan man byta / komma och gå / in till andra Sfärer som man vill … och sedan för att förvirra dig ännu mer … Sfärerna … efter en viss Ljusfrekvens sammansmälter de i varandra. Så att två blir en … och även Högre än så … tre blir två, bli en … och så vidare och så vidare.

Så, om Vita Målnet och ni själva vistas i en Hög sfär … när Vita Målnet ’poppar’ över till era trakter för en kopp te … är det ’bara’ Energin av Vita Målnet… som en individ i sig … eller tar han hela Sfären med sig? … eftersom ni skulle behöva ett varsel säkert, så att ni kan köpa extra kex????? !!!!

Vad vi njuter av att du tar ner detta ”yttre gränser”-samtal tillbaka ner på Jorden.

Igen lite svårt att sätta ord på det … På den nivå som Vita Målnet vistas … är ’han’ naturligtvis inte en ’han’…

Jag förstår att han har inget kön.

Korrekt. Han helt enkelt ÄR LJUS. Men, hans ENERGI som en gång ’agerade i egenskap av’ en individ, har förenats med många andra Ljusenergier som har stigit tillbaka till/inom den Höga Vibrationen och sammansmält SOM EN.

Men … det betyder inte att det som en gång agerade som en individuell Energi inte kan… efter behag … genom val … separera sig själv i förekommande fall … och till exempel … hoppa in i vår Sfär. På den nivå Vita Målnet vistas finns det väldigt lite som han inte kan göra.

Och ni själva? Jag menar … Jag känner alltid att ni är ’I Himlen’ … på grund av att ni är ’Övervakarna av Övervakarna’.

Vi kan ödmjukt säga … vi är inte alltför långt efter!

Det är säkert … i mina böcker i alla fall! Tårar rullar nerför mina kinder, mina vänner … medan mitt hjärta sväller i KÄRLEK då JAG KÄNNER ER SANNING. JAG ÄLSKAR ER. JAG ÄLSKAR ER. JAG ÄLSKAR ER. Tack så mycket för att ni introducerar oss till nya koncept när ni vet att vi är redo att ta emot dem!

Vi känner att det är en ära att tjäna mänskligheten. Vi känner att det är en ära att ÄSLKA DIG och BLI ÄLSKAD AV DIG. Tills nästa gång …

I Kärlek och tack. Hinkvis med det.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...