Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 30 juni, 2018

Galaktiska Federationen av Ljus

via Blossom Goodchild

30 juni, 2018

Och … här är vi igen. Välkomna, mina vänner. Många har skrivit in för att dela med sig av sina tankar om Eventet. Likheter dyker upp och med all säkerhet ’KÄNNER’ de flesta att det ska ske ’förr, snarare än senare’. Det finns så mycket som nu kommer ut i det öppna och mardrömslika avslöjanden håller på att bli exponerade. Ni har sagt att detta skulle börja ske. En dam ställde en fråga om att ’ge oss själva beskydd’. Kan ni berätta om det? Eftersom vissa känner behovet att göra det och andra inte.

Välkommen även till dig, Käraste Blossom och till alla som har blivit ivriga och flitiga läsare av våra kommunikationer. Vi är glada över att få tala om detta och ändå, i och med att vi minns det … såsom med andra kommunikationer … så är detta ’vår’ ståndpunkt och vad som passar den ena, passar nödvändigtvis inte alla.

Det har jag med all säkerhet lärt mig från de e-mejl som under årens lopp har skickats in!

Till att börja med … är det inte så att vi här talar om att skydda sig själv från negativa energier och inflytanden? Gällande det … så KÄNNER vissa att det är nödvändigt att lägga upp en skyddande barriär för att förhindra att en sådan negativitet kommer in i ens eget personliga Energifält. Våra tankar gällande denna fråga lutar rätt starkt åt att man ska göra det. Detta kan med all säkerhet inte göra någon skada och det kan säkerligen förhindra det!

Vissa känner emellertid att man ’VET’ att man är skyddad genom att Vara det Ljus som man är och att en beskyddande barriär ständigt finns runtomkring en för att förhindra att sådana energier ska bombardera ens fält.

Och det är ok ifall det passar DEM. Men, som vi har sagt, så är vår tanke att VARA MEDVETEN. Det är inte så att vi säger att man ska lägga upp en skyddande mur dygnet runt … det behövs inte och ändå, när man träder in i ett specifikt fält, så kan man känna av energierna av ett begränsat Ljus och ens instinkt blir att ’skydda’ själen.

Man måste hålla i sinnet att det finns många själar som bär ett mindre Ljus och som är ivriga att dränera batterierna hos den som har mycket Ljus. Inte bara det … deras avundsjuka, deras spel, är att störa och förorsaka rädsla osv. Detta är deras huvudsakliga agenda och det är vad de känner till. De känner sig inte bekväma i en sådan Lätthet och därför gör de sitt yttersta för att förorsaka oro inom den Upplysta Energin.

Talar vi här om energier från ’andar’?

Vi talar om många störningar som har samma agenda. Detta skulle kunna variera från ’malplacerade’ själs-entiteter … till människor som är vilsna … till elektronik … och vi skulle till och med kunna säga … bara ’Energi’ som far omkring. Det förekommer en hel del olika energi-komponenter som ännu inte har insett sin fulla potential i Ljuset och därför känner de sig bekväma med de begränsningar som de känner till och som de ’vid den här tiden trivs med’.

Här inträffade ett avbrott i kanaliseringen. På grund av sex månader av renoveringar hos grannen, exploderade jag slutligen, efter allt sågande, borrande, ihop med den nya snickarens hund som skällde och fick igång min hund och hundarna hos resten av grannarna, ihop med det ständiga regnet, fyllt av deprimerande kemikalier osv, osv!!! Jag ropade och gormade högljutt (för mig själv) … STORT. Rätt roligt faktiskt, med tanke på vad vi talade om! Så, här är jag nu, några timmar senare, och gör ett nytt försök … Och gissa vad … skojar inte … den pipande grävmaskinen har precis anlänt! Så, Blossom Goodchild … kan du höja dig ovanför allt detta? JAVISST. JAG KAN! Var var vi.. vi talade om skyddet mot negativitet, tror jag. Käre Gud, man måste skratta åt ironin!

Det gläder oss att du hittade det inombords för att kunna börja på nytt … En intressant ’helomvändning’ så plötsligt, utifrån vårt perspektiv, när du som du säger ’tappade det’. Det blev intressant i Energins färgförändring, vi kunde ’känna’ din frustration.

Javisst, jag måste nämna det såklart, att jag alltid ber en bön för beskydd innan jag påbörjar något ’arbete’ av det här slaget.

Låt oss då fortsätta … Lady of Light.

LOL = Lady of Light. Det gillar jag, det gick mig nästan förbi. Förresten så var jag inte så Ljus för några timmar sen!

Det finns verkligen de som föredrar att VETA att de består av ett storslaget Ljus och att därför inget kan skada dem eller inkräkta inom/på detta Ljus. Ifall det är deras Sanning … ifall detta fungerar för dem … så är det lämpligt för dem. Men ifall man blir medveten om en Energi som inte är så ’engagerande’ som vi säger … så är det mer än ett effektivt steg att ta, att bli uppmärksam på att man ska placera ett skydd runtomkring sig. Vad har ni att förlora?

Ingenting. Där är jag med er, hela vägen. Jag har förut fått ta emot e-mejl som gäller själar som känner att de är besatta, eller har någon förbannelse utfärdad på sig och bokstavligen kastas de genom rummet av ett sådant negativt ’spel’. Det är långt utöver min liga … och ledsamt nog deras. Så kan ni ge något förslag på de bästa sätten att skydda våra själar?

Med all säkerhet. Vi har nämnt skölden. ALLT DETTA HANDLAR OM VISUALISERANDE. Ert största redskap, såsom White Cloud så många gånger har sagt, för att få det att sjunka in.

Visualisera en Gyllene Sköld av Ljus hela vägen runtomkring dig och tänk på all negativ energi som försöker genomtränga denna sköld, helt enkelt som stenar som studsar tillbaka från den. I VISSHETEN om att INGET kan ta sig igenom.

Vad annat kan du visualisera?

Ibland föreställer jag mig att ett rör av kristall sänker sig ner över min kropp … Ljus kan skina från det, men mörker kan inte tränga sig in.

Eller kanske tryck på en fantasi-knapp någonstans på din Gestalt och se hur ett Energi-fält av många regnbågsfärger strålar runtomkring dig. Det handlar om din avsikt bakom alla visualiseringar som fungerar bäst.

Du förstår, Blossom, det finns vissa vilkas Ljus lyser mycket klarare än andra … och ’miserabla’ själar vill ha en del av vad dessa Klara Ljus har.

Men ifall dessa Klara Ljus är så pass Klara, så VET de väl helt enkelt att de är skyddade, för styrkan i deras Ljus ’driver tillbaka’ mörkret?

Inte nödvändigtvis. För vissa Klara Ljus kan lysa ut från hjärtat med den Ljusaste avsikten … och ändå … är de inte medvetna om DET FAKTUM att det finns de som vill förstöra detta. Kanhända är vissa en aning omedvetna om detta … medan andra … har det Klara Ljuset OCH medvetenheten … ifall det låter vettigt?

Jag tycker det låter vettigt. Tack så mycket för det.

Det betyder inte … att man inifrån denna skyddande barriär … inte kan lysa med sitt Ljus TILL den förlorade förmörkade energi som försöker få till ett sabotage. För självaste anledningen till att man försöker sabotera det, är för att man inte förstår det … och vad det betyder att ha det. Så, att lysa med sitt Ljus in på något förmörkat utrymme är gynnsamt, om man så i slutänden har blivit uppmärksammad på skillnaden man har åstadkommit, eller inte.

Igen en gång, tack. Lite om samma ämne … alltfler Sanningar håller på att bli avslöjade i dessa dagar … mycket ’slem sipprar ut från oväntat håll’ … och det är svårt att inte låta sig påverkas av vad vi får ta del av. Ja, vi försöker! Denna vår Planet har I SANNING ’levt’ genom de mörkaste av tider. Och jag känner att vi bara börjar skrapa på ytan.

Du har rätt. Och det är varför, käraste Blossom, som vi fortsätter gå vidare som vi gör … med att upprepa samma information på nytt och på nytt … så att NI SKA FATTA DEN. Så att NI SKA FÖRSTÅ … att ERT LJUS … LJUSET FRÅN ER ALLA … behövs så mycket för att FÖRÄNDRA alla dessa förmörkade dagar till de allra soligaste stunderna.

Det kan inte bli tillrättalagt över en natt. Så stor skada har gjorts … så mycket finns som behöver helas. Men återigen ber vi er att minnas varför ni är här. Varför ni VALDE att komma … För ni VISSTE att ni hade styrkan och möjligheten inombords att övervinna sådana svårigheter … att ta er igenom dem … och det mer än någonsin … Lys med ert Ljus in i/på de själar, de platser, de utrymmen, de situationer, de omständigheter … den röra … som ni nu står inför.

Så svårt att göra det när dessa konfrontationer involverar (kyrkans) själar som torterar och offrar små barn.

Vilket är varför själar som du själv och själar som läser dessa meddelanden finns här, Blossom. Exakt varför! För att se denna ’röra’ för vad den är … vad den har vuxit sig till … och FÖRVERKLIGA DEN VÄRLD SOM INTE KAN OCH INTE KOMMER ATT ACCEPTERA SÅDANA VIDRIGHETER. Detta är det slag av saker som vi har talat om för er och förberett er för. Förberett er för att höja er ovan det i er styrka och i ert Ljus. För vi säger till dig Blossom … en förberedelse behövs verkligen för att man ska kunna höja sig ovan allt det som ska avtäckas.

Dra styrkan till er själva. Ta er tiden, skapa tid för er … att ta en resa tillbaka hem … och för att på nytt stärka upp era system. Ladda upp era Energier på nytt. När ni gör det, så behövs inga ord för att ’Lysa upp er dag’, för att ’Lysa upp ert sinnelag’. För när ni kommit ’fram’ … så blir allting som ni är förstått. Allt ni behöver göra … har blivit förstått.

Vi ber er att inte förbise dessa frågor. För de är av Stor betydelse under dessa mycket delikata dagar.

Sådana snabba framsteg håller på att äga rum.

Ni säger framsteg?

Javisst, framsteg. Idag, för vi kände att det var nödvändigt, har vi fokuserat på den mer allvarliga sidan av vad som är på gång. Detta är för att göra er uppmärksamma på vad som krävs av er. Men var även medvetna om … att sådana framsteg … har varit/är … på Livets Ljusare sida.

För ta i beaktande … att vi har talat om sådana Sanningar som ska avslöjas … och många HÅLLER PÅ att bli avslöjade … vilket innebär att ni färdas längre längs den väg som leder er till en bättre värld. För ju mer som avslöjas … desto mer vet man att Ljuset verkligen håller på att vinna och att mörkret inte längre har någon plats.

Krigare av Ljus … Käraste själar på Jorden … Blunda för ett ögonblick och ta djupa andetag … och inom detta djup i självet … KÄNN ER SANNING … KÄNN ER STYRKA … KÄNN VÅR KÄRLEK.

Vi förstår hur enkelt det tidvis måste vara, att förlora all Tillit till den Gudomliga Planen. För utifrån den plats där ni befinner er inom den … så kan ni uppfatta den så mycket annorlunda än utifrån den plats i vilken den i själva verket ligger placerad.

VET … VET … VET I ERA HJÄRTAN … UNDER DESSA KOMMANDE DAGAR … ATT EN SÅDAN FÖRÄNDRING KOMMER ATT ÄGA RUM … MED ER HJÄLP!

DETTA ÄR VARFÖR NI BEFINNER ER HÄR.

DETTA ÄR VARFÖR NI KOM HIT.

Ni förstår, om och om igen ska vi upprepa dessa ord … och ändå är det så att ju större bekräftelse på er SANNA Varelse som ni kan känna … desto mer kan dessa samma ord KÄNNAS annorlunda. För de har tagits emot … från/med en djupare SANNING OM SANNINGEN.

Vi önskar att denna känsla låter er veta att vi talar på sätt som ska röra upp er själ. Att ge er uppmuntran och att vägleda er framåt.

Åh, mina vänner, ni har en underbar förmåga att kunna göra det! Tack så mycket. Återigen känner jag mig starkare på grund av er visdom. För mig rör detta verkligen upp min själ till att ’göra mer än en ansträngning’ och att inte låta mig bli nerslagen av allt. Många, många tack. Med så mycket Kärlek och Tacksamhet.

Nöjet är på vår sida …

och vi är översköljda av Glädje över att du gjorde ett nytt försök!

Det är jag också, när jag sänder stor kärlek till grannens snickare med sågen … snickaren med hammaren, snickaren med borren och till hunden som helt klart inte har något köttben!

Och vi sänder stor kärlek till dig … mer än du faktiskt kan känna. Men när du ’växer tillbaka in i ditt Ljus’ … så ska även det förändras!

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...