Galaktiska Federationen av Ljus,via Inger Noren, 12 sep 2020

 

Galaktiska Federationen av Ljus, via Inger Noren

12 sep 2020

 

Vi är glada att ha kontakt med er alla och vi vill meddela att inom en väldigt snar framtid kommer avslöjanden om missförhållanden på Jorden och som nu måste komma upp till ytan, för att alla ska få information om vad denna planet har varit med om. Alla varelser som bebor Jorden har varit som slavar för de mörka varelser som hade tagit över Jorden.

Detta är över och ljuset har vunnit, men för att allt ska ha blivit förlåtet och skickats till ljuset måste allt som har åsamkats människorna komma fram för kännedom till folket, oavsett hur svårt och grymt detta kan förefalla, måste allt belysas och förlåtas.

Det har redan börjat bli oroligheter i världen på grund av makthavarnas fruktansvärda svek mot sitt folk. Det är fortfarande många i världen som inte har en aning om vad som händer på Jorden och i Universum. Det har dock börjat med en ljusning i folks medvetande på grund av pandemin och alla dessa virus som är i omlopp om att det måste till en förändring.

Mycket snart kommer en ny nedstängning och folk har precis börjat gå tillbaka till sina gamla liv och vanor. Detta medför att många inte klarar av en nedstängning till för sin överlevnad. Det kommer att bli en mycket svår tid framöver med upplopp mot makthavarna eftersom de inte har kunnat hjälpa människor i nöd och inte heller har klarat av att förhindra covid-19.

Detta är ett stort uppvaknande för folket och det är nödvändigt att få människor att förstå att den gamla tiden och regimen gäller inte längre. Detta betyder att det blir stora protester och upplopp och få framför allt i de större städerna.

Dessa gånger är det väldigt viktigt att verkligen stå i sitt ljus, för att många människor blir väldigt upprörda, rädda och ursinniga på all denna förljugenhet. Ljusarbetarna kommer att få mycket att göra för att hjälpa dessa människor att försöka förstå att detta är absolut nödvändigt nu i denna tid för att alla ska få det bättre och få jämställdhet i och mellan alla länder på Jorden. Ingenting ska hållas hemligt längre, alla nya kunskaper som kan gynna människorna ska komma fram så att alla får en bättre tillvaro på Jorden.

Stå i ert ljus och säg: Jag är kärleken, jag är ljuset, jag är sanningen, JAG ÄR

Då är ni skyddade väldigt väl och dessutom ger mycket av ert ljus till alla på Jorden. Vi älskar er alla så mycket och är så ofantligt stolta över er. Ert hårda arbete har gett resultat som ni alla kom hit för att göra.

Galaktiska Federationen av Ljus

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

Du gillar kanske också...