Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 september 2020

 

Vad Som Ligger Gömt i Er Alla

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har satt oss själva i en position vibrationsmässigt för att kunna uppfatta mer av vad som händer där på planeten Jorden. Vi har kunnat sänka vår vibration i en sådan utsträckning för att bättre förstå den belägenhet den genomsnittliga människans situation på Jorden vid denna tidpunkt, och vi måste säga att vi är mycket imponerade av hur ni alla har kunnat hantera dessa energier. Vi är så väldigt imponerade av hur ni har hanterat er själva inför en sådan motgång under detta kalenderår, och vi vet också att ni har haft tvärförbindelse till andra livstider där ni också har upplevt sådan motgång att det skulle var träffsäkert att kalla dessa upplevelser traumatiska.

Många människor bär trauma med sig och har ännu inte upptäckt dessa trauman, de traumerna och de känslor som har varit med dem under livstider. När ni ser någon annan där i er värld i raserianfall, var snäll och förstå att personen var tvungen att ha upplevt ett enormt antal traumer för att komma till den punkten, för att komma åt dessa känslor. Och detsamma gäller när det gäller era medmänniskors handlingar, för att inte tala om deras tankar, deras tro och deras ord. Ni simmar alla i ett hav av energier, och det är svårt för er att gå en längre sträcka utan att stöta på en av dessa lägre vibrationsenergier som är födda genom upplevelsen av trauma.

Om ni alla kunde se varandras traumer som ni kan se varandras ansikten och kläder, skulle det vara så mycket mer medkänsla och förståelse i er värld. Ni skulle kunna relatera till varandra så mycket bättre, och ni skulle kunna komma tillsammans med vetskapen om att ni alla har lidit. Ni har alla känt de värsta känslorna som finns att känna, och ni vill alla vara lyckliga. Ni vill alla vara fria.

Om ni vet att det kan göra att ni alla vill samlas, förenas, då är det något annat att fokusera på när ni hanterar alla andra människor ni kommer i kontakt med. Som vi tidigare har berättat för er kan ni tänka för er själva, ”där går en annan aspekt av Källan”, men dessutom kan ni inse att den Källans aspekt inte är helt i linje med den sanningen på grund av trauma.

Ni har det ursprungliga traumat att separeras från Källan, vilket naturligtvis är en illusion, men en verklighet när ni känner att det är sant. Och det finns otaliga traumer som ni har upplevt längs era vägar. Vi i de högre världarna kan känna dem alla. Vi känner till allt lidande, och det är en av anledningarna till att vi är så generösa med energierna, den ovillkorliga kärleken, medkänslan och det helande som vi erbjuder varje ögonblick varje dag.

Allt ni behöver göra är att vara villiga att ta emot hjälpen, och ni kommer på god väg att släppa era traumer, och sedan kan ni gå vidare med uppstigningen av ert medvetande. Ni kan flytta så mycket energi med så lite ansträngning, för att den vill röra sig, för att ni har medhjälpare, och för att det är dags för er att släppa taget om dessa lägre vibrationsenergier och låta er naturligt stiga upp till er sanning, som varelser av ljus och kärlek, som femte dimensionella varelser, som Högre Jag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...