Ljusarbetarmöten i oktober, 2020

 

 

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

MALMÖ

STOCKHOLM

HUDIKSVALL

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Jag är glad att äntligen kunna sätta ihop ljusarbetarmöten i Sverige i oktober. Det har varit svårt på grund av Covid, då det har varit och än är svårt med att flyga internationellt som jag gör.

Mycket händer i världen. Jag ser det positivt. Vi visste att det skulle bli kaos då mörkret stäpps ut i ljuset och avslöjas. Detta är nu på gång runt om i världen, inklusive Sverige och USA. Jag kommer att förklara vad som pågår bland annat i USA och hur planen ser ut för att rädda USA och dess konstitution.

När det gäller RVn så har jag sedan länge sagt att det sker efter att Trump har vunnit valet den 3 november i år – till skillnad från diverse gurus på IDC. Jag menar då inte att det sker omedelbart efter valet. Det finns en hel del som behövs göras innan RVn, som jag kommer att diskutera vid mötet.

Våra vibrationer förhöjs och Covid har hjälpt härvidlag. Frågeställningen att vara rädd eller inte vara rädd ställs då på sin spets. Det blir högst personligt. Vikten av att förstå propagandan blir också klar. T.ex. så har det kommit fram från officiellt håll i USA (CDC) att 94% av Covid dödsfallen var av andra anledningar och enbart 6% dog av Covid. Detta kommer inte fram i propagada median i USA eller i Sverige. Man vill maximerar rädslan i världen. Själva rädslan bidrar också till att sänka immunförsvaret och gör personen mer benägen att avlida. 

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikael svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom ned för att genomföra. 

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna hantera bemötandet vi möts med från kära vänner och familj som fortfarande lever i illusionen. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och kanaliseringar under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

JÖNKÖPING: 18 oktober, 2020

Tid: 12.00 till 16.00

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Kulturhuset Jönköping – Rum Sammanträdessalen

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

MALMÖ: 19 oktober, 2020

Tid: 17.00 till 21.00

Camilla Nilsson gör en kanalisering och leder en meditation

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

GÖTEBORG: 20 oktober, 2020

Tid: 17.00 till 21.00

Meditation och Kanalisering: Ann Dahlberg

Meditation och Healing: Sol Vargadottra

Plats: Läkande rum på Norra Gubberogatan 32

Transport: Ta buss 40 från Centralstation, stig av vid Rantorget

 

STOCKHOLM: 24 oktober, 2020

Tid: 10.00 – 17.00

Meditation och Kanalisering: Ann Dahlberg och Berit Mårtenson

Plats: Folkkulturcentrum,Kulturkaféet i Hjorthagen –

Artemisgatan 19, 11542 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Hjorthagen

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

 

HUDIKSVALL: 25 oktober, 2020

Tid: 14.00 – 18.00

Meditation och kanalisering: Jennyli Gustavsson

Plats: Hudiksvall – Norra Kyrkogatan 9

Måltider: Kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt HUR ni vill betala. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då ni meddelar HUR ni betalar så ange om ni behöver information om bankbetalningar eller om ni kanske redan har det. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO och HUD.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

Du gillar kanske också...