Galaktiska Ljusfederationen – Teknologier av Energiopposition, 12 mars, 2022

Hälsningar, kära jordbor!

Vi har kommit till er med ett visst uppdrag idag, och det är att kommunicera till er beslutet från Plejadernas råd av äldre när det gäller er planets stöd i kampen för befrielse från drakreptilerna och Orions ok.

Vi ser att denna kamp för närvarande har nått sitt slutskede och spänningshettan från båda sidor har nått en topp.

Naturligtvis är situationen verkligen komplicerad och på flera nivåer, både på den subtila och fysiska nivån, eftersom den utvecklades för länge sedan – den här konfrontationen har varat i århundraden.

Hatet mot de slaviska nationerna för drakreptilernas del förklaras av det faktum att det är dessa nationer som var förfäder till det moderna samhället – själva människogudarna som er världs erövrare har misslyckats med att hantera allt som allt trots yttersta makten och ekonomin har varit i deras grepp sedan länge sedan.

Men vilket är ännu mer beklagligt är att mainstreammedia också har visat sig vara under deras kontroll.

Det är på grund av den centraliserade informationsattacken mot Ryssland som man lyckades fästa resten av världen på det.

De saker som nu pågår på er planet kan knappast kallas något annat än de mörka krafternas bacchanalia.

Det är därför vi har fattat följande beslut.

Med hjälp av den teknologi vi har till vårt förfogande kommer vi att sätta en kraftfull energikupol över Ryssland som kommer att skydda det från externa ingrepp både på energi- och fysisk nivå.

Vårt beslut bestäms av det faktum att den djupa statens marionetter i ett hörn, vars brott kommer att offentliggöras på nolltid nu, är kapabla till någon provokation för närvarande för att dölja spåren av sina brott.

Det är därför vi tar hand om och beskyddar hela Rysslands territorium och om eventuella skadliga ämnen försvinner kommer de omedelbart att neutraliseras.

För att harmonisera situationen i regionen för fientligheterna kommer vi dessutom att använda oss av den så kallade tekniken för energiopposition.

Vad är det?

Det är strålar av riktningseffekt som har koncentrerad högvibrationsenergi av Ovillkorlig Kärlek.

Att komma i kontakt med människor som genererar ilska och aggression löser dessa strålar inte bara upp dessa negativa energier utan omprogrammerar dem från ”minus” till ”plus”.

Till viss del liknar det de psykotroniska vapen som används i Ukraina men med en motsatt laddning.

Medan drakreptilerna använder det för att provocera fram mänskligt hat och aggression, förändrar våra ”vapen” människans medvetande till förmån för Ljuset.

Tyvärr kan det bara påverka människor med rena själar eftersom reptiloider, än mindre kloner, som deltar i den militära konflikten kommer att vara osårbara för sådan typ av energipåverkan på grund av bristen på övre chakran som kan ta in höga vibrationsenergier.

Men de människor som var inblandade i konflikten genom bedrägeri eller under psykotroniska vapeneffekter kommer att kunna bli upplysta, vilket kommer att räcka för att förändra den militära operationens förlopp till det bättre.

De kommer att börja inse vem de tjänade och vilken avgrund den nuvarande ukrainska regeringens väg leder dem in på.

Det kommer att hjälpa till att vända utvecklingen och sätta stopp för den militära konfrontationen inom kortast möjliga tid.

Ett sådant beslut fattades av oss inte direkt utan bara när vi såg till att den ryska nationen hade uppnått den nödvändiga graden av enhet och konsolidering och är redo att gå hela vägen för att skydda sin rätt till frihet och självständighet.

Som ni ser, våra kära jordbor, går vi vidare till den praktiska fasen av vårt samarbete och vi hoppas verkligen kunna ge ett avsevärt bidrag till er seger över de mörka krafterna.

Att älska dig uppriktigt talade bröderna Plejaderna till dig

Du gillar kanske också...