Fader Absolut – Spel utan Regler, 14 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja sammanfatta händelserna som har ägt rum på er planet sedan början av den militära operationen i Ukraina.

Som ni ser har det förlängts, och det hände bara för att krafterna under globalisternas kontroll i Ukraina har visat sig på sitt typiska sätt igen.

Eftersom människoliv inte har något värde för dem använder de civilbefolkningen som skydd.

Till skillnad från dem är syftet med ryska krigare att bevara livet för oskyldiga människor som oavsiktligt befann sig i den militära konfliktzonen, det är därför de inte kan tillåta sig självförhastade eller meningslösa beslut.

Det är detta som gör den största skillnaden mellan människor och icke-människor.

De förstnämnda gör sitt bästa för att minimera konsekvenserna av fientligheterna för civilbefolkningen, medan de senare strävar efter att lämna efter sig bränd jord och medan de drar sig tillbaka förstör de bostadshus, broar, el- och vattenledningar och andra viktiga föremål i infrastrukturen.

På samma sätt som globalister beter sig utanför den militära konfliktzonen.

De ledande ländernas regeringar bryr sig inte om sina medborgare och gör politiken självförstörande för sina stater som förstör deras ekonomi och människors välfärd.

Precis som för icke-människor i militäruniform är deras egna länders medborgare inget annat än brickor i deras stora spel.

Och detta spel, som drar fördel av kaos, panik och artificiellt skapad finans- och livsmedelskris, är att etablera total kontroll över människor och förverkliga deras planer på att digitalisera befolkningen.

Dessutom har informationskriget på er planet nu nått en omfattning som man aldrig sett tidigare.

Och det förklaras av det faktum att vad som nu står på spel är liv och välfärd för globalisterna själva för vilka, som de säger, marken rämnar under dem.

Ett efter ett av läkemedelsjättars brott börjar avslöjas, liksom de korrupta tjänstemännen i regeringar som är relaterade till dem.

För varje dag ökar dödssiffran av de så kallade “vaccinationsefterverkningarna”.

Och kampanjen mot Ryssland som nu pågår är att överväldiga fakta som är ovälkomna för globalister.

Men snart kommer allt att slå tillbaka på dem: ju mer de ljuger i dag, desto högre pris för denna lögn.

Dokument och obestridliga fakta, såväl som bevis på levande vittnen till den fascistiska regimens grymheter i Ukraina kommer att vara omöjliga att dölja nu.

Och den våg som nu har drabbat intet ont anande medborgare kommer snart att täcka dem som fick den att resa sig på en höjd som aldrig tidigare skådats.

Den här gången kommer det att visa sig ödesdigert för globalisterna själva eftersom lögnen som är så oförskämd och oförställd inte kommer att förlåtas av nationer den här gången.

Och det sista jag skulle vilja berätta om idag.

I denna situation som är utmanande för var och en av er bör ni följa tre huvudregler.

Först. Tillåt dig på intet sätt att generera negativa energier oavsett information du får utifrån.

Vet att det finns en gudomlig lämplighet även i att lämna den fysiska nivån eftersom detta är vad ens själ valde innan inkarnationen.

Andra. Försök inte uppehålla dig vid utvecklingen som slukar informationen om den militära operationskursen och dess diskussion på världsarenan.

Försök att nöja dig med få saker efter bara de viktigaste händelserna för att bli informerad om saker som pågår.

Och för det tredje. Försök inte påtvinga någon din “sanning”.

Lär dig känna vem som är redo att acceptera sådan information och vem som inte kommer att göra detta på något sätt.

Spara din energi, min kära. Ni behöver det själva som aldrig förr.

Var klok, uppmärksam och alert.

Förlita dig på hjälp från Ljuskrafterna, glöm inte heller din del av processen för din planets renässans.

Endast tillsammans kommer ni att vinna en seger över de mörka krafterna snabbt och effektivt med minsta möjliga fysiska och moraliska utgifter.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...