Ärkeängel Raphael via Dana Zook, 3 september, 2017

Ärkeängeln Raphael, 3 september 2017

Via Dana Zook

Känn kärleken välla upp inom er och omge er. Öppna era hjärtan för kärleken.

Ja, mina kära, jag är Ärkeängeln Raphael och jag har arbetat med er alla idag. Ni har påbörjat den här resan och åtagit er att lära er och att öppna er, och det kanske kommer som en överraskning, men det innebär också att öppna er för varandra och läka viktiga problem; för vad är vi för varandra om inte spegelbilder av oss själva? Allt som gör oss obekväma är en indikation på något som behöver läkas inom oss.

Det kanske inte ens är något ni kommer ihåg. Det kan härstamma från ett annat liv. Och medan ni drar ut taggarna, en efter en, och helar er själva med mitt gröna ljus, med kärlek från ert hjärta, kommer det såret inte längre att vara sig utan det kommer att läka, och ni kommer inte ens att veta att det var där.

Det är vad ni håller på att göra. Det är en process och ja, det är lika viktigt att ha den diskussionen som det är att spendera tiden i energierna och i kärleken och låta oss använda era röster för kanalisering.

Vi har berättat för er att de tre av er (kanaliseringsgruppen) är mycket viktiga för oss. Ni tenderar allihop att glömma vilka ni är och värderar er själva som mindre än ni faktiskt är.

Ni sätter er själva i en box eller rättare sagt, ni klipper era vingar när ni gör så. Det är en sak att vara ödmjuk, men när ni erkänner er storhet är inte det detsamma som att vara högmodig. Ni blir mer ödmjuka när ni blir medvetna om hur fantastiska ni är, och hur mycket ni måste ge och hur mycket ansvar ni har.

Det här ansvaret är inte ett som kommer med stress och utmattning eller en känsla av börda, det är ett ansvar som ger er glädje, som är sorglöst och får er att känna er fria och mer kärleksfulla när ni uppfyller det. Moder Jord önskar inte att ni ska känna er nertyngda, kära ni.

Jag omger var och en av er med mitt gröna ljus. Det är som mousserande små bubblor som går in och runt er kropp. Ert blod förvandlas till gröna små bubblor och era emotionella, mentala, eteriska och kausala kroppar och alla energier blir läkta i detta ljus.

Ärkeängeln Gabrielle vill kasta in sina små gyllene gnistor, eftersom hon är så full av glädje och hon har också med sig dem varje gång ni är tillsammans, i ett försök att lyfta upp er. Men det är svårt att lyfta upp någon som känner smärta och tungsinthet.

Jag ber er alla att kalla på mig. Det spelar ingen roll om det är mentalt, emotionellt, fysiskt eller andligt, jag är Kosmos Healer. Jag är den som kommer att hjälpa er med ert helande för att leda in er i det som faktiskt redan finns, nämligen er helhet. Men för er känns det inte så.

Ni håller på att läkas, ni förflyttar saker, ni lyfter saker. Det kanske inte känns så, men ni går alla framåt eller djupare eller hur ni nu vill se det. Ni blir alla mer och mer kärleksfulla. Känn hur kärleken väller upp inom er och omger er. Det är det som läker. Den här kärleken är det som läker.

Chakrat är grönt och jag är här, precis här i ert hjärta. Så stanna upp och kom till mig, kalla inte bara på min hjälp, utan kom till mig i detta utrymme; låt mig få komma in till er så att ni kan känna min kärlek. Ert nästa steg är nu att läkas.

 Och med det vill jag säga farväl för denna gång. Må min kärlek var med er. Jag älskar er alla så, så mycket. Ni har ingen aning om hur mycket ni är älskade av hela KärleksRådet.

Välsignelser, mina kära. Farväl.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...