Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 7 februari, 2021

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 7 februari 2021

God Morgon Killar. Som ni säkert vet, så hade jag en liten ”utläggning” förra veckan. Men varje moln har en guldkant. Över 800 e-postmeddelanden … alla fulla av Kärlek, men de uttrycker också hur det känns. Ett av de stora problemen verkar vara, och jag förstår helt och hållet … att de känner sig förödmjukade både av familjer och vänner, för att inget som sägs någonsin händer. Många har förlorat dem, genom att hålla sig till sin sanning, och när ingenting händer blir det ännu svårare. Vilka kloka ord kan ni ge mig och dessa människor?

Vi är mycket Tacksamma att ha dig tillbaka ombord, Blossom. Vi var lite bekymrade över den energi du tog in, från de som kände sig sårade och bestörta.

Inga problem. Allt är bra efter min lediga vecka, och har lärt mig mycket genom mejlen.

Älskade Blossom och verkligen ALLA SJÄLAR, som har valt att ”finna” våra ord. Låt oss först säga, VI ÄLSKAR ER. Ni, markbesättningen, och trots att ni inte känner det så ibland, så har ni styrka och mod att ta er igenom detta uppdrag.

Det kan kännas/ verka som om inget konkret pågår för att förändra situationen, som har hållit er värld i fångenskap i evigheter. Men låt oss försäkra er … när fyrverkerierna släpps, så kommer det att bli en show ni aldrig tidigare har skådat.

Vi har många gånger talat om att LJUSKRIGARNA är de som vårdar och stärker de många, många själar, som kommer att känna sig vilsna när dessa ”EXPLOSIONER” sker.

Det innebär inte att ni upplysta varelser ska vända er om och säga ’vad var det jag sa’ … för även om det kommer att kännas lättare i mångas hjärtan, av att de verkligen inte blivit galna … så kommer detta också att vara tid för ’Alle man på däck’ för att hjälpa till att plocka upp bitarna och reparera hjärtana hos många trasiga själar

Detta kommer då att ge er Modet tillbaka.

Detta kommer att förnya er Styrka för syftet att vara här.

Detta kommer då att göra det möjligt för er att känna att all smärta, väntan och förvirring, var värt vartenda andetag.

Ni VISSTE hela tiden i era hjärtan, att det skulle komma. Ändå kändes väntan för lång.

Ja säg det igen! Om jag talar för oss människor så är ”förödmjukelse” svårt. Ja, man kan säga ’Höj er över det’ … och vi har inget annat val än att göra det. Fast, att känna att ens vänner och familj tycker att man är ”kocko” men säger ingenting utan tycker ”Nu är hon igång igen” … det typ ”gör ont”. Vi är inte dumma. Fast, år efter år efter år efter år, när inget som sagts visar sig … så kan man helt förstå att det blir så.

Låt oss avbryta dig där, om vi får?

Det enda beviset du har just nu är kunskapen i ditt hjärta. Håller du med?

Ja. Fast det kan kännas ganska uppgivet.

Kan det det, Blossom? Gör det det? För du verkar alltid ’hoppa tillbaka upp i sadeln’, som vi tror talesättet säger … och du gör det … Var och En av er gör det … eftersom SANNINGEN kvarstannar i ert HJÄRTA. Oavsett hur det externa scenariot presenteras för er.

Ja, den finns där. Fast ibland kan man ifrågasätta, om vi fått allt om bakfoten och att Sanningen som känns i Hjärtat kanske aldrig kommer att bli bekräftad.

Och om så skulle vara fallet … vilket det naturligtvis inte kan vara i detta skede … i slutfasen av borttagandet … vad skulle du göra? Tror du fortfarande på din sanning?

Ja, eftersom jag inte kan ’byta’ min sanning till någon annan, det är bara inte möjligt.

Exakt Blossom. Så …

När man känner sig övergiven och förödmjukad …

Jag vet att ni vill tala om förödmjukelse. Det är en stor sak för mig och för många. En knepig en, även om vi vet att det är upp till oss själva att välja om vi ska känna oss förödmjukade eller inte …

Där har du det i ett nötskal.

Inte så lätt Killar. Intressant är att många e-postmeddelanden handlade om att några som kanaliserade själva i stillhet, fick höra datum osv som aldrig kom. Gång efter gång. Låt mig säga … det känns förödmjukande! Så många människor man kanske känner som tänker ”När kommer de bara att inse att det här bara är ett bluff?”, eller något liknande.

Blossom, valet måste verkligen komma från individen.

När ni blir besvärade … säg JAG ÄR-Mantrat till er själva.

När ni inte är besvärade… säg JAG ÄR-Mantrat till er själva.

Ni kan känna det … alla ni … eller hur?

När ni uttrycker detta mantra så ringer ni på dörrklockan till hemmet. Finns det/ har det någonsin funnits tillfällen då detta har ”upprepats” och inte stärkt er? Har det någonsin funnits tillfällen då detta inte har centrerat er och gett er inre styrka?

Självklart inte. Kodningen har utformats för att ta er rakt tillbaka till den inre VETSKAPENS eld.

Kanske hjälper det att veta att väldigt många måste ”genomlida detta”. Vi använder det här ordet för det är så det känns, eller hur?

Ja. Speciellt för de som bokstavligen inte har någon familj kvar att prata med. Så modiga de är!

Och det kan hjälpa att veta att ju djupare såren blir som orsakas av nära och kära … desto Starkare blir själen. Den kan inte bli annat. Det kan kännas som om den ”gjort sitt”, är utmattad och arg … arg på oss, ja … för att ”vi verkar” ha gett er falsk information.

Igen!

Fast det är inte så.

NÄR NÅGON VERKLIGEN KÄNNER VÅR KÄRLEK, VET VILKA VI ÄR OCH VARFÖR VI KOMMER … NÄR NÅGON VET DET INOM SIG … SÅ VET DE OCKSÅ ATT DET INTE FINNS NÅGON ANLEDNING TILL ATT VI SKULLE GÖRA SÅ.

Återigen. Antingen så vet man eller så vet man inte.

Människor har föreslagit att vi håller oss borta från ’förutsägelser’ … det känns säkrare på det sättet. Jag överlämnar mikrofonen till er om detta.

Käraste själar … i allt det som händer under denna FÖRÄNDRING på er planet … skulle det vara mycket svårt att undvika vissa saker.

Denna övergång till Ljus från det mörker som styr er planet, är långt, långt, mycket mer komplext än vad den ”mänskliga” hjärnan faktiskt kan förstå … med största respekt.

Inga problem. Jag förstår det. Det skulle verkligen kännas bättre om NÅGOT … NÅGOT … presenterades för att lyfta oss alla. Kära Gud, hur många gånger har jag sagt det till er? Många kan inte förstå varför inte NÅGOT kan göras för att höja vår sinnesstämning? För att hjälpa oss fortsätta? NÅGOT! Många känner att ni inte vet hur illa det är. Hur svårt det är för oss här nere, för om ni gjorde det, så skulle ni säkert kunna ”kasta till oss ett ben”, så att säga

Vi är faktiskt inte i mänsklig form. Men vi kan och vi hämtar Energiformer.

Om Var och En av er skulle … sluta ögonen och känna oss, så skulle ni VETA att vi kastar till er så mycket kärlek och stöd, på alla sätt vi kan.

Förstår ni? För att ni ska veta att vi är med er … men att kasta benet på ett sätt så att massan kan se, eller färga himlen röd osv … skulle få allt ur kurs.

Hur? Och bara för att notera… kan ni göra himlen röd? Å min Gud… ni kommer att säga ”som att slå på en strömbrytare” eller hur?

Ja, det det skulle vi, men du var vänlig nog att säga det åt oss.

På riktigt? Verkligen? Ingen mening med att jag frågar hur … mitt sinne är redan urblåst. Okej, låt oss fortsätta här … om ni skulle göra det … hur skulle det förstöra planerna på marken?

Det skulle förändra kursen.

Till det bättre, säkert?

Inte förrän den Gudomliga tidpunkten kommer, och när den gör det … KOMMER ALLT ATT VARA BEGRIPLIGT.

Inte för att jag vill ge råd till den Gudomliga Skaparen … men kanske skulle en liten analys av markbesättningens energinivåer inte vara helt fel. Jag är seriös! Om ändå allt detta är ett experiment, så kan den med alla hjärnor säkert se, hur stor spark vi behöver i ändalykten!

Vi förstår att du skojar, och att det finns en allvarligare avsikt bakom.

BLOSSOM …

Ja!

Som du säger till många … ”Häng kvar”.

På vad? Mycket lite drivved har lämnats flytande.

Håll fast i det du VET är sant.

Tidvattnet håller på att vända … bara vänta och se.

Inte mycket annat vi kan göra. Vad kan man förvänta sig när det gör det?

När det ändrar riktning avslöjar det allt som finns under det.

SANNINGEN VILL KOMMA FRAM, BLOSSOM GOODCHILD. SANNINGEN VILL KOMMA FRAM!

Nå, vi fortsätter att hålla oss fast … med hopp i hjärtat, och även om vi är mörbultade och fått blåmärken på vägen … så samlar vi återigen styrka och hopp (på något sätt) och krigar på.

Fokusera inte på hur det verkar vara … fokusera på den hänförelse som kommer.

Fokusera på tiden då ”detta spel” är över på er planet.

Fokusera på en värld som känns Glädjefull att leva i.

Fokusera på en värld som alltid säger Sanningen. För att det inte finns något att ljuga om.

Kan du föreställa dig det?

Ganska svårt. Har ni inte hört talas om massmedier?

Fast … detta är en av de stora förändringarna! Hela systemet som rent allmänt kallas ”underhållning”, kommer inte att återgå till hur det var, när det väl har tagits bort.

Så, det ska fortfarande spelas ut då?

Det är ett viktigt kort. Trump-kortet, skulle vi vilja säga.

Eh … ingen ordvits?

Nej faktiskt inte. Det är ett vardagligt språkbruk, eller hur?

Jag skulle svara er om jag visste ”exakt” vad ”vardagligt” betydde. Fina gamla ”google” (eller inte!). Ja, det är verkligen ett vardagligt språkbruk på den ”här planeten. Kan ni dela mer?

Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att man ständigt matas med lögner, angående det aktuella läget någonstans i världen, men de flesta ”former” av så kallad ”underhållning”, så sitter någon på stolskanten eller gömmer sig bakom kuddar, för att inte se de skräckscenarier som finns överallt. Negativitet och pessimism är dagens ordning för att hålla er ’nere’. Spel med massförstörelse … krigsspel. Var finns Kärleken? Var finns Ljuset? Var finns Sanningen?

Föreställ er att ni verkligen BLIR UNDERHÅLLNA av KÄRLEKENS LJUS OCH SANNING. Ni får nu bara små bitar av Ljus, så att massmedierna inte ska ses som bara mörker! Men, är det inte så att även de mest romantiska kärlekshistorierna, har mycket sorg eller trauma i sig?

Jo verkligen. Faster Fannys ben faller av, eller så faller baby Bobby ner i en brunn och drunknar. Ändå lever alla lyckliga!

LIVET VAR INTE MENAT ATT VARA SÅ HÄR.

VET DET.

NI FLYTTAR TILL EN NY JORD … DÄR SÅDANT DJUP AV FÖRTVIVLAN INTE HAR NÅGON PLATS.

SJÄLVA LUFTEN KOMMER ATT SKIFTA TILL HÖGRE VIBRATIONER.

OCH DÄR SKALL NI FINNAS, I EN NY FÖRSTÅELSE.

Ni Lever i Harmoni med varandra, där varken hudfärg eller trosövertygelser skiljer själarna åt.

En värld där KÄRLEKEN FINNS.

FÖRESTÄLL ER! FÖRESTÄLL ER! FÖRESTÄLL ER!

Japp. Jag hoppar ombord på det Lyckliga Tåget nu. VI FÅR DETTA MÄNNISKOR! VI FÅR DET! I tacksamhet. I kärleksfull service. JAG ÄR … fortfarande här!

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...