Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2021

 

Hjälp kommer från era Galaktiska vänner och familj

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lever ställföreträdande genom er alla i denna betydelsefulla tid i människans historia. Vi vet hur långt ni redan har kommit på er uppstigningsresa, och ändå vet vi också att det bästa har ännu inte kommit, och vi är mycket förväntansfulla att vara på denna resa med er alla, för vi älskar er och för att vi få uppleva något annat, något unikt och något speciellt genom vår kontakt med er alla. Vi känner oss sammankopplade till människorna som aldrig har hört talas om oss, och vi känner oss anslutna till människorna som inte tror att vi är verkliga. När ni kommer till en nionde dimensionell medvetenhetsnivå är det svårt att inte känna samhörighet till alla och allt.

Denna resa som vi är på tillsammans har haft många stötestenar på vägen, och ni är verkligen mitt i en av dessa tidsepoker i mänsklighetens historia just nu. Det är en särskilt utmanande tid att vara där på Jorden, och många individer kämpar bara för att klara sig. Andra kämpar med ensamhet, och många kämpar med ilska eftersom de antar att något görs mot dem. Vi vet att de av er som är vakna förstår att detta är ett gigantisk medskapande och att det på något sätt måste tjäna er att vara en del av det. Visst är ni inte där för att helt enkelt uthärda det, men vi uppmuntrar alla att fokusera på hur ni unikt påverkas och triggas av den nuvarande uppsättningen omständigheter där på jorden.

Vi vill att ni ska ta tillväxtupplevelsen och acceptera den för vad den är. Vi vill också alltid att ni ska veta att ni inte är ensamma på den här resan, och vi vill att ni ska förstå att vi bara är en grupp av många som fokuserar på mänskligheten, ännu mer än vanligt just nu, för era galaktiska vänner och familjemedlemmar vill hjälpa till. De vill hjälpa och de hjälper på så många sätt att ni inte ens kan uppfatta det just nu. Men ni kan verkligen uppfatta mer av den hjälp som kommer er väg, om ni spenderar mindre tid på att slåss mot konsekvenserna av att leva under en pandemi, och att ni spenderar mer tid på att öppna upp för den hjälp som är tillgänglig för er.

Ni kan höja er över allt detta, och ni kan också respektera era medmänniskor, oavsett vad de tror, ​​och oavsett vad de väljer att göra eller inte göra just nu. Det är en tid för acceptans och för att hitta sanningen om vem ni är inom er, och ni kommer att fortsätta att vägledas tillbaka till er själva hela tiden, för det är där all verklig tillväxt sker. Men igen gör ni inte allt själva. Ni har hjälp och stöd från era galaktiska vänner och familjemedlemmar, och det finns mer hjälp som kommer varje dag. Snälla, sakta ner, sluta helt och hållet ibland och öppna för att ta emot hjälp.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...