Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23:e september, 2017

Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23:e september, 2017

 

Hej. Det är jag! Om det går bra för er, så kanske jag kan få börja med att fråga er om “Energinätet” som ni har talat om? Ganska många människor är intresserade av att höra mer? Tack.

Välkommen till dig och till alla er andra som läser våra meddelanden, som, som du vet Blossom, vi berättar av den rena anledningen av att hjälpa de på din planet att förstå sig själva, och varför de deltar i detta Spel/experiment. Ju oftare vi har talat med dig under dessa år, desto fler har vi sett “komma ombord”, och förändra sina tankesätt och hjärtan. Vi tycker det är mycket uppmuntrande.

Åh! Jag också!

Vi kommer att svara på din fråga, och vi svarar med VETSKAPEN om att det kommer att bädda för en större förståelse, återigen för att hjälpa.

Energinätet som omger er planet består av många komponenter. Syftet har också många aspekter. Det är ganska komplext och än en gång inser vi, att om vi ska kunna förklara “vad det är”, så är det ganska svårt att “på ett enkelt sätt” uttrycka det i ord.

Ok. Jag förstår att detta är en annan “utanför mitt område”-sak … betrakta mig som ett barn, om det nu hjälper?

I grunden är det som det låter … Ett nät av Energi. Det har till uppgift att hjälpa er Planet och leder/omdirigerar/omvandlar/införlivar/dematerialiserar Energin, för att passa behoven och kraven på … inte bara det som sker ovanför er Planet … utan också det som sker inom den.

När ni säger “passa behoven/kraven” … vad menar ni då?

Om ni beaktar att allt ÄR Energi … så håller nätet ENERGIN som krävs på er planet i ett lämpligt tillstånd, för att få en exakt funktionalitet. Den innehåller Jordens Energi, vilken är nödvändig, och har en enastående förmåga att återvinna gammal/förbrukad Energi till ett förnyat tillstånd (?).

Det är också utformat för att användas som ett filter … vilket låter inte längre användbar Energi försvinna, och Högre Renare Energi komma till Planeten.

Fast, jag tyckte ni just sa att det återvinner gammal/förbrukad energi?

Det gör det. Men det finns fortfarande några energier som behöver tas bort helt och hållet. Deras densitet har använts för länge. Lite som era batterier ibland. Ni kan ladda/återanvända dem, om och om igen, men efter ett tag har de “gjort sitt”. Förstår du?

Ja, det gör jag.

Vi vet att det finns andra frågor, så vi kommer inte att fördjupa oss mer i detta ämne. Fast vill vi tillägga, att om det inte skulle vara så, så skulle det vara absolut kaos. För det “balanserar” och håller Energin inom kontroll, i Jordens specifika Energifält.

Många gånger har nätet skadats och behövt repareras. Detta tas om hand “Energiskt” av “utomjordingar” och av de som bor på er Planet. Ni förstår … det finns de som tilldelats detta arbete.

Hur skadas det?

Genom “hål i ozonskiktet”. Genom andra “saker” som smashar igenom. Genom slitage. Genom Energier som skickas ut. Genom prov av kärnvapen etc.

Det har mycket att kämpa med, och även om det är mycket starkt för sina “uppgifter” … är det också extremt känsligt på grund av dess uppbyggnad/sammansättning. Mycket arbete är inblandat för att hålla det säkert och “på plats”, och vi vill sluta med att säga, i detta skede av “SPELET” … är dess arbete mycket tillfredsställande.

Tack så mycket. En annan själ frågade om ni kan prata om det ”Tomma rummet”. Den sägs VARA Källan till allt: Allestädes närvarande, är överallt samtidigt. Det tomma rummet är också den enda “SAK” som inte skapats, utan bara “ÄR”. Det kan inte heller flyttas eller förstöras: genuint. Det Tomma rummet var, är och kommer alltid att finnas där (evinnerligt) vart vi än går. Och det har inget slut (oändligt).

Med mycket Kärlek vill vi sammanfatta, att vi inte har gjort något annat än att prata om detta “Tomma Rum”. För det är det som vi/ni VET FINNS … ALLT SOM ÄR … KÄRLEK. Sättet som gentlemannen har uttryckt det på, är ett tillräckligt svar. Det finns inget att tillägga.

Va, inget alls?

Ingenting! För Kärleken finns överallt samtidigt … Har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Och så är det!

Nå, där ser man! Bara att köra på!! Självfallet, beroende på allt som händer på vår planet, skriver många in för att fråga varför sådana grymheter och händelser uppstår? Varför tillåts de hända etc.? Skulle ni vilja berätta om “Planetens tillstånd”?

Som du vet Blossom, har vi talat om detta många gånger. Det som sker på er Planet är inte som det verkar vara. Det som ska komma framöver … gör att det som sker NU … blir meningsfullt.

Som många av er är medvetna om … är det MESTA som visas och förmedlas i era medier, om vad som verkligen sker … till för att “täcka över” och dölja det som sker bakom kulisserna.

Många i er värld är oroade över de grymheter och förvirringar som uppstår. Skicka Ljus. Skicka Ljus. Skicka Ljus till det. Men framför allt … skicka Ljus till de som “täcker över”. För de (kommer att behöva) behöver det mest.

Tusentals gånger har vi berättat att detta “Spel” inte är vad det verkar vara!

Men för många är det svårt att INTE bli involverade … för de lever i dimman av det.

Det förstår vi, och vi säger återigen, att när “allt kommer i Ljuset” … kommer alla att säga … “Åh, NU, förstår jag!”.

Det lämnar oss faktiskt i mörkret.

Desto större anledning att sprida Ljuset.

Jag vet det och jag gör mitt bästa som många andra. Ibland verkar det som om det aldrig upphör, och många undrar om det verkligen KOMMER att göra det?

Älskade Blossom, Älskade Själar … DET KOMMER DET ATT GÖRA.

Andas en stund … och tänk efter. Hur många andra själar på din Planet, vet du personligen har vaknat? Hur många själar på din Planet, som helt klart är LJUSARBETARE i allmänhetens ögon, är nu kända världen över? Vad du än väljer att uppmärksamma med ditt LJUS … så finns det där, precis framför dig … ett annat exempel på hur LJUSET VINNER.

Fast många väljer att bli tvångsmatade, och absorberar sedan allt nonsens.

DET ÄR DÄRFÖR DE SOM ÄR VAKNA GÖR SINA JOBB SÅ BRA.

Ni hjälper till att styra de som följer mörkret, att vända om och gå mot Ljuset.

Det finns fortfarande många, många själar som behöver er hjälp. För de förstår inte. De VET inte att de fungerar som maskiner. Men, när de väl har befriat sig från de kedjor som vi kallar “slaveri” … kommer de så småningom att börja KÄNNA SIG SJÄLVA, och förenas i myllret av KÄRLEKSLJUS. Från det de vaknat … KÄNNER de skillnaden och VET att det inte går att vända tillbaka.

Medhjälpare … KÄNN ERT INRE LJUS

KÄNN ER INRE STYRKA

KÄNN ER INRE SKÖNHET

KÄNN ER INRE SJÄL

KÄNN ER SJÄLVA. Och låt inte någonting, inga ord, inga handlingar som är gjorda för att motverka det “DU” … att sabotera allt det genuina arbetet ni har åstadkommit, för att återkomma till ert Sanna själv.

Oh! Vi VET MED SÄKERHET att tiden kommer, när ni i NUET kommer att känna igen dessa ord!

Ni kommer att säga i era hjärtan “JAG VISSTE ATT DET HÄR SKULLE KOMMA” … FÖR OM NI FINNS I ER SANNING … I DEN STUNDEN AV NUET, TAR NI ETT DJUPT ANDETAG AV DETTA VETANDE … NI VET … EFTERSOM NI KÄNNER DET … EFTERSOM DET KOMMER … OCH DET ÄR SANT.

Dyk djupare in i er själva och andas … och i Ljuset och Kärleken från den GUDOMLIGA Källan … ta er själva till VARANDE. Det är allt som krävs av självet … att känna det.

Allt annat som kommer i detta ”Spel” … är bara ett ”Spel”… och det är bra att känna igen det som ett sådant.

VI ÄLSKAR ER.

VI ÄLSKAR ER! Tack så mycket. Avslutar för nu … BG. Xx

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

You may also like...