Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 7 juli, 2019

Galaktiska Ljusfederationen

Via Blossom Goodchild

7 juli, 2019

 

Hej på er, våra vänner någonstans därute … och Energierna med full styrka fortgår FORTFARANDE. Det här måste med all säkerhet leda någonstans?

Välkomna till Var och En och javisst, Käraste Blossom, som vi har sagt så har de här Energierna verkligen sin plats i den Storslagna Gudomliga Planen. Vi känner att vi har berättat om deras syfte osv, så vi vill gå vidare och tala om de kommande händelserna som sammanfaller med allt som just nu äger rum.

Ni kommer att få uppleva så mycket av sådant som är upp-och-ner.

Är inte det samma sak som att det är omtumlande?

Delvis, men om man skulle ’gå in lite djupare på detta’ så kommer man att förstå vad vi försöker säga.

Personligen blir jag omtumlad, men upp-och-ner-vänd … nej … inte riktigt! Vänligen förklara?

I det kommer allting att verka vara som om man stod på huvudet (återigen, inte fysiskt). Allt kommer att se ut som om det var upp-och-ner-vänt och verkligen omvänt … för sådana ’stunder’ är på väg då det kommer att vara som om ingen verkligen förstår vad som pågår. Och för ett tag … så kommer ingen att göra det.

Våra ord till er skulle vara: FÖRBERED ER! FÖRBERED ER! FÖRBERED ER!

Jag fortsätter höra det inne i min skalle. Allt är mycket väl, men för att kunna förbereda sig så måste man veta för vad!

För FÖRÄNDRINGEN … den ligger precis bakom knuten.

Och hur ska vi kunna veta det … för vi vet inte ens vad förändringen handlar om?

Men ni vet att det vore klokt att centrera er själva. Att ta några minuter för att säga till er själva: ’JAG ÄR REDO’.

Och ’Må Kraften vara med mig’ – typ?

Och det kommer den att vara.

Kraften i det Stora Ljuset kommer att vara med Var och En när ni förbereder era Väsen för det som ni har väntat på, så länge.

  1. Jag kommer att lägga en sordin på detta genom att säga att vi har varit här förut och väntat på det osv. Jag kommer att ge mig in i detta och följa med flödet eftersom den Energi som ni framkallar på nytt är MYCKET STARK gällande detta.

Blossom och Alla … Ta er VETSKAP till era Hjärtan … er KÄNSLA … och fråga er själva HUR NI KÄNNER ER gällande allt detta? Känns det som om en förändring är på väg?

Jag skulle kunna göra det … jag har gjort det förr … och sen … Noll, på det sättet som vi hoppades på. Kära nån, när allt kommer omkring/efter all den här tiden har jag blivit så skeptisk. Jag har liksom inte på nytt vågat bygga upp mina förhoppningar, för att de bara skulle komma att krossas. Hm … sade jag inte nyss att jag skulle följa med flödet? Jag kan bara inte rå för denna ’Tomas Tvivlaren’ inom mig, att detta i själva verket kunde ske och att det bara ligger runt knuten … jag minns att er knut skulle kunna ligga ’20.000 miles’ bort.

Får vi komma med ett förslag?

För all del.

Överväg det faktum att DET BARA LIGGER PRECIS BAKOM KNUTEN. Hur skulle det vara ifall ni VISSTE … hur skulle det vara ifall ni hade sett/känt och därför bara väntade på att den här tiden skulle anlända?

Med Respekt … ’Är det inte så att vi har gjort just det under vad som verkar vara tusentals år?’

Men vi talar om NU.

Jag vet att ni gör det och någonstans inom mig ligger den här ’Jag ska vänta och se’ … och ni måste kunna acceptera anledningen till att jag känner såhär … vilket så många gör. Det är inte så att jag inte är redo att förbereda mig. Men samtidigt … inte redo att ropa ut allt från taken.

Vi skulle vilja säga att vi ’försöker’ förstå att ni ’borstar det av er’ men vi har aldrig farit med osanning eller manipulerat eller vilselett er … som ni skulle säga. Det beror på en missuppfattning gällande konceptet om tid från bägge parter som har fått er att känna så här. Inte att ’DET’ aldrig kommer att inträffa, stämmer det?

Ja och ändå har ni sagt att vi skulle komma att veta när en sådan Händelse var på väg, beroende på uppvärmningen (jag vet inte hur jag ska uttrycka det). Detta som vi går igenom känns med all säkerhet inte som ett uppvärmnings-band, ett för-band.

Men kanhända det är generalrepetitionen? Förberedelsen för …

Kanhända?! Uppriktigt sagt, så är jag mycket nöjd över att få fortsätta och njuta av mitt liv så gott jag kan och vara tacksam för allt det. Allt annat kommer jag anse vara en bonus. Som så många känner, så skulle det vara SÅ FANTASTISKT om ’Ett Mirakel’ … ’Vilket Mirakel’ som helst inträffade på en skala så att vi alla kunde KÄNNA ETT ENORMT SKIFTE. Det skulle verkligen, verkligen, verkligen ge oss ett lyft. Men … här sitter vi. Missförstå mig inte, jag befinner mig på ett fantastiskt ställe förutom att jag känner mig helt slutkörd!

Käraste Blossom, vi roas av din brist på ’Woohoo-känsla’.

Åh, den ligger där någonstans inombords och när ’bara precis om knuten’ visar sig själv … så kommer ni att få höra mitt woohooande över hela Universum! Ni får höra alla som har väntat, när de woohooar! Jag antar samtidigt att det innebär att vi inte vet vad vi kan förvänta oss.

Vi kan inte förklara vad man kan förvänta sig … för mer än allt annat, så kommer det att bli KÄNSLAN inom er alla som lämnar er slagna av häpnad.

KÄNSLAN INOM ER AV ATT VETA … HÄR ÄR DET.

KÄNSLAN INOM ER AV ATT KÄNNA … ER SJÄLV.

KÄNSLAN INOM ER AV … STYRKA OCH MENING.

KÄNSLAN INOM ER AV … ATT VÄNTAN ÄR ÖVER

KÄNSLAN INOM ER … AV ATT VARA REDO ATT FULLFÖLJA ER ROLL.

KÄNSLAN INOM ER AV … ATT ÄLSKA FRÅN EN MYCKET DJUPARE, HÖGRE NIVÅ SOM NI INTE HAR KÄNT PÅ EN SÅ SÅNG TID.

KÄNSLAN INOM ER AV … ATT FÖRSTÅ.

KÄNSLAN INOM ER AV … ATT UPPSKATTA VARFÖR INGET HAR VERKAT VETTIGT FÖRRÄN NU.

Vi skulle kunna fortsätta men vi känner att ni vet vad vi talar om.

Käraste vänner, jag kan ’liksom’ fatta allt detta … den Högre nivån av mig vet att detta är Sanningen. Men så många känner att det inte kommer att ske under deras livstid och jag har ofta undrat om det kommer att ske under min livstid? Ändå har ni sagt att det kommer att göra det. Jag antar att det inte finns någon tid som nuet.

Du förstår Blossom, vi kände att detta var vad vi skulle ha velat tala om i denna kommunikation, eftersom det är nödvändigt och ändamålsenligt … är det så att du helst inte vill att vi ska göra det?

Inte alls. Ni måste tala om det som känns rätt att göra. Och hur skulle det vara om … och detta är ett stort ’om’ … ett Mirakel eller en Händelse eller till och med en halv Händelse eller ett halvt Skeende eller vadsomhelst ägde rum innan året är till ända … Jag skulle bli rätt så sur ifall ni inte hade berättat om det!

Då förstår du vår poäng.

Vilket leder alla till att gissa att något kommer att ske innan året är slut!

Det gör det verkligen.

Nåväl, mina vänner, jag antar att allt vi kan göra är att vänta och se. Jag hoppas så mycket att ni har rätt för ’varje’ anledning och ändå, ifall det inte sker … skulle jag då ändå fortsätta med de här samtalen? Ja, det skulle jag, för jag vet, vid sidan om allt detta ’Med Respekt’ – ’skoj’ om Händelsen, så finns det så många som blir uppmuntrade och upplyfta av era ord/läror.

Välsignelser till oss alla.

Ja, verkligen. Vart ska vi vända oss härifrån? Sessionen är inte över ännu, enligt mina beräkningar.

Vad skulle vara det bästa … ska vi prata om vädret?

Skratt! Fast det skulle inte alls vara någon dum idé. Det beter sig väldigt märkligt och naturligtvis kommer ni att säga att det beror på Energierna.

För det stämmer. Vädermönstren jämnar ut väder-Energierna. Allt märkligt beteende sker på grund av att åstadkomma ’balans’, för att jämna ut nivåerna.

Vilka nivåer?

Nivåerna av och inom er biosfär. Så detta håller på ett sätt på ’förbereder’ för vad som ska komma och jämnar ut Energierna för att kunna ta emot LJUSVÅGEN som ska förändra allting.

Ju mer förberett ALLTING är … desto lättare blir denna Våg accepterad och emottagen.

ALLTING LIGGER I SINA FÖRBEREDNADE FASER.

Så vad mer förutom oss och vädret?

Självaste er Planets Kärna jordar sig själv som en förberedelse. Hela Naturen kommunicerar sinsemellan för att förbereda sig.

Och också … självaste KÄRNAN I ER VARELSE förbereder sig för detta som är på väg.

VÄNTAN ÄR ÖVER.

Jag både hatar det och Älskar det när ni säger så. Missade ni några av svaren på min ansökningsblankett när ni accepterade mig för detta jobb? Svaren på frågor som ’Kommer du alltid ha Tillit till vår Sanning?’ och mitt svar var … ’Det beror på!’ NI VET ATT JAG ÄLSKAR ER … och NI och JAG VET att detta skämtande fram och tillbaka helt och hållet handlar om ’tidsfaktorn’ i motsats till allting annat. Vi har missförstått detta så många gånger förut. Men med det kan jag inte säga att jag i hemlighet är hoppfull. Jag menar det måste ske nångång, eller hur? … Och faktiskt, varför inte JUST NU?

Vi har ytterligare lite att säga. Vi är tacksamma att du hade svarat på det viset … för det skulle inte vara rätt för dig att blint Lita på oss. Det är mycket viktigt att du följer ditt Hjärta och din Sanning … för när du gör det, så gör du det möjligt för svaren och åsikterna att ge andra sin röst i allt detta … och I ALLT DETTA … SÅ ÄR VI ETT.

KÄNN VÅR ENERGI AV KÄRLEK SÅ TÄTT INTILL ER OCH ABSORBERA DEN IN I ERA VÄSEN.

Många tack, Kamrater, I Sanning ÄR JAG DEN JAG ÄR. I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...