Arkturierna via Suzanne Lie, 3 juli 2019

Arkturierna via Suzanne Lie, 3 juli 2019

Nystart – Arkturierna genom Suzanne Lie

 

 

Arkturierna genom Suzanne Lie

Imorgon är det 4 juli, och det representerar ”nystarten” av ett ”nytt land”. Därför tyckte jag att jag skulle be Arkturierna att berätta om ”Nystarter.”

 

Kära Ni,

Vi är Arkturierna, och är här för att prata med er om ”nystarter”. Som ni alla vet så kommer en ”nystart” efter att ni vuxit ifrån något/eller något ni tagit er bortom. Därför ber vi er att ta ett stund för att ställa er själva frågan: ”Vilka personer, platser, situationer eller saker har jag vuxit ifrån?”

Oavsett huruvida ni är medvetna om det eller inte, så kommer den frågan att rikta er uppmärksamhet mot sådant ni är REDO att släppa, eller väsentligt förändra. Vi observerar att människor tar lång tid på sig att tänka över vad som behöver ”släppas”, av sådant som varit viktigt i livet.

Om den tiden baseras på en ”livsöversyn”, där ni ägnar er åt att undersöka vilka delar av ert liv som arbetar för er, ger er glädje och en stark känsla av mening och tydlighet, då är det mycket bra.

Å andra sidan, om er ”livsöversyn” leder till djupt obehag, eller till och med depression eller ilska, då är det en bra att hitta någon ni kan lita på, som kan hjälpa er igenom denna svåra övergång.

Ja, vi använder ordet ”övergång”, eftersom vi har observerat att människor ofta har svårt att övergå till något annat än det de är vana vid. Sådant ”obehag” behöver tas itu med, så att ni bättre kan förstå er själva, och den verklighet ni har skapat för er själva.

Faktum är, att ett av det vi uppfattar som främsta skälet till den mänskliga utmaningen, är övergången till att acceptera att DE är skaparna av sina liv. Och då de accepterat att de är skaparna av sitt eget liv, att ta åt sig äran för det som har fungerat för dem, och förlåta sig själva för de ”mänskliga misstagen”, vilket är en del av ”livet på den tredje dimensionen”.

Vi, Arkturierna, och alla medlemmar i er Galaktiska Familj, vill att ni ska veta att vi kan se, och på djupet förstå, de svårigheter som är en del av att leva i den tredimensionella frekvensen av verkligheten. Trots att några av oss ännu inte har haft någon ”tjänsteresa” på den tredimensionella Jorden, så har vi alla tillsammans arbetat för att hjälpa de som har återvänt, från en tredimensionell inkarnation.

Några av våra återvändare hade ett fantastiskt äventyr, och några av våra återvändare hade en svår tid, i den tidsbundna, polariserade verkligheten av den tredimensionella Jorden. Men alla våra återvändare blev djupt rörda av på vilket sätt kära Gaia, Jordens medvetenhet, misshandlats av vissa jordiska varelser.

Vi säger ”vissa” av de jordiska varelserna, eftersom vi är mycket glada över att fler och fler människor, tar personligt ansvar för planetens mående och välfärd. Det finns emellertid fortfarande för många människor som är i resonans med en låg frekvens av medvetenhet, som hela tiden skadar Gaia.

Många av dessa människor är inte riktiga ”människor”, eftersom de är mörka varelser som kan anta en mänsklig form, men gör det av negativa anledningar. Därför påminner vi våra mänskliga representanter att se in i deras hjärtan, för att avgöra om det känns som kärlek eller rädsla. Ja, de mörka varelserna drivs verkligen av rädsla, och kan därför göra så mycket skada på Gaia, och alla Hennes Invånare – inklusive andra människor.

De människor som vaknat och är medvetna om sitt eget Högre Själv, kan enkelt identifiera dessa ”förlorade varelser”, som vi kallar dem. Dessa förlorade varelser har ofta stulit sitt Stjärnskepp från någon annan, som var dockad till det fyrdimensionella Astralplanet..

De förlorade varelserna kan emellertid inte öka sin medvetenhet, och därmed heller inte sin medvetenhetsfrekvens, bortom det lägre Astralplanet. Faktum är att många av dessa ”förlorade varelser”, som vi kallar dem, försöker återvända till de högre rikena efter sin ”tid på Jorden”. Men de har på något sätt skadat kära Gaia, liksom många av Hennes invånare.

Därför kan de enligt våra Universella lagar bara återvända till det lägre Astralplanet, där de genast kommer att få den energi de har skickat ut. I Gaias tredimensionella verklighet kan man göra många skadliga saker mot andra och planeten, men ser ut att ”komma undan med det”.

Men mot slutet av deras inkarnation på den tredimensionella Jorden, kommer de att gå in i den fjärde dimensionen. De lägsta delplanen i det fyrdimensionella Lägre Astralplanet, som kommer att returnera och reflektera summan av de energifält de lämnade på Gaia.

För de som använde sin inkarnation på Gaia för att sprida kunskap, vänlighet och ovillkorlig kärlek, skapade utan tvekan en portal av Kärlek och Ljus, genom vilken de, liksom alla andra som tillbringade sin inkarnation baserad på Kärlek och Ljus, kan njuta och förbereda sig för sina underbara upplevelser, i den femdimensionella verkligheten.

Om och när de, som bara kunde vara i resonans till det Lägre Astralplanet, lär sig leva genom, och dela Ovillkorlig Kärlek med andra, så kommer de också att kunna vara i resonans till den Mittersta fjärde dimensionen, sedan den högre fjärde dimensionen, och så småningom förhoppningsvis gå upp i den femte dimensionen. Ingen av deras resor är någon ”form av bestraffning.” Det är bara så att ”energi ut ger lika energi tillbaka”.

Därför måste de, som verkade ”komma undan” alltför många själviska och grymma dåd till Gaia, och alla hennes invånare, behöva stanna kvar i de nedre planen tills dess de minns att ”de är skaparna av sin verklighet!!”

De bestraffas inte. Men de får tillbaka exakt det de sänt ut till andra, inklusive Gaia och ALLA Hennes invånare. När och om, en invånare i det Lägre Astralplanet kommer ihåg och väljer att leva inom, och dela ”Kärlek och” Ljus”, till de andra medlemmarna i det planet av verklighet de befinner sig i, så kommer de att avancera till högre och högre frekvenser av Ljus.

Om de kan komma ihåg hur man kommer i resonans till den femte dimensionen, så kommer de att kunna gå tillbaka till sina tidigare Stjärnskepp eller Hemvärldar, för att fortsätta sin healing. Det är bara då de kan återvända till den femte dimensionen, och tjäna i den frekvensen, som de är helt redo för att kunna uppleva en annan inkarnation på Gaia.

Men om de återvänder till Gaia för tidigt, kan många svåra utmaningar i den tredje dimensionen fördärva dem igen, och därför finns det fortfarande ”mörka varelser” på Jorden. Dessa mörka varelser kommer ofta livstid efter livstid, att förflytta sig mellan Gaia och det Lägre Astralplanet. Det är på grund av denna dynamik, som livet på Jorden kan vara en sådan utmaning.

Lyckligtvis finns det fortfarande många människor som lever i Ljus och Kärlek, och strävar efter att inte bara heala andra människor, utan tar sig också an Gaia och ALLA Hennes många invånare. Dessa människor blir djupt hedrade vid sin övergång till Högre Plan.

Faktum är att många av ”Kärlek och Ljusmänniskorna” (som vi kallar dem), tar sig under sömnen över för att besöka sina högre dimensionella vänner, familj, till och med sina egna högre dimensionella SJÄLV.

”Hur kan vi besöka våra SJÄLV?”, hör vi att ni frågar. Ni kan besöka era femdimensionella SJÄLV även när ni lever i er tredimensionella kropp. Ja, det är verkligen möjligt. Allt ni behöver göra är att expandera er tredimensionella medvetenhet till er femdimensionella.

Naturligtvis så är det en sak att expandera medvetenheten under tiden ni mediterar hemma, är med i en grupp med likasinnade vänner eller är ute i naturen, och en annan sak att behålla er expanderade medvetenhet, medan ni går igenom de många utmaningarna i ert tredimensionella dagliga liv.

Vi lovordar er om ni är kapabla att ”komma ihåg ert SJÄLV”, samtidigt som ni möter utmaningarna i det dagliga livet.

Men, hur ”Kommer NI ihåg ert SJÄLV” under ert dagliga liv?

 

Kära Läsare,

Arkturierna, har genom mig, föreslagit att ni – LÄSARNA – skriver i kommentarfältet:

HUR NI kommer ihåg ert SJÄLV, under era dagliga utmaningar?

Tack så mycket för att ni deltar i denna gruppsträvan. Tänk om vi ALLA kunde välja var sin sak, som skulle kunna hjälpa oss att minnas våra SJÄLV – och sedan minnas våra SJÄLV!!

Det skulle vara något av en 4:e juli fest!

Var ni än bor, oavsett land, ta er en stund och

FIRA ER SJÄLVA

 

Arkturierna genom Suzanne Lie

 

Översättning: Maggan

 

 

Du gillar kanske också...