Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild den 25 oktober 2020

Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 25 oktober 2020

Hejsan grabbar. Så, jag kommer att hålla detta så ljust och soligt som jag kan. För en månad sedan sade ni att Tillkännagivandet som ni har berättat om, skulle äga rum innan valen i USA. Nu är ni framme vid er sista vecka och naturligtvis börjar jag bli mycket otålig vad gäller om detta överhuvudtaget kommer att äga rum?

Välkommen till dig Blossom och till alla som är förtroliga med våra ord att VARA MEDVETNA OM ATT VI ÄR DE VI SÄGER ATT VI ÄR … OCH VI MENAR VAD VI SÄGER.

Ok. Då kommer jag för idag att varken hindra eller försvåra för er och jag litar på det, eftersom vi har tio dagar på oss och vad som helst kan inträffa!

Verkligen Blossom. I ett nötskal så är det så att de som anförtror oss något … de, som likt dig ’hoppas på’ förändringen … kommer inte att bli besvikna.

Åh, jag har inga tvivel på att förändringen sker. Jag bara ifrågasätter er tajmning, för faktiskt, ni har i det förflutna slängt ut några verkliga ’spinnare’ till mig. Ändå så är jag här … fortfarande!

Såja, ska vi då titta på det här?

Javisst, jag är idel öra!

I termerna av vad vi under de senaste 15 åren har erbjudit, i det som vi har engagerat oss med i vår konversation … så är det färre gånger än vad som kan räknas på den ena handens fingrar som du har ifrågasatt … stämmer detta?

Många fler, men andra saker reddes ut för mig.

Tycker du att detta är acceptabelt?

Nej! För de två sakerna i fråga var ENORMA! Det var händelsen 2008 och Pelarna av Ljus 2011. Nåväl, folk kan säga vad de vill … och det kan också ni, men för mig är det så att ifall Tillkännagivandet inte uppenbarar sig innan valen … nåväl … låt oss vandra i mina skor ett ögonblick … vad skulle ni göra?

Käraste Blossom, vi känner inte att det är lämpligt att besvara detta. Kanske du kan ställa samma fråga i händelse att detta scenario inte inträffar?

Så i och med det så säger ni att Tillkännagivandet är på väg inom de nästkommande 10 dagarna?

Ja det gör vi.

Hur kan ni vara så säkra på det?

För vi vet vad det innebär och vad det omfattar och det är nödvändigt att det äger rum INNAN besluten fattas.

Ok. Jag ska fortsätta med det här. Ni förstår, vår tid och ni som inte har någon tid, verkar inte alltid stämma överens gällande vissa händelser och TILLIT är en mycket delikat fråga bland de närmaste av vänner, vilket jag anser att vi är efter 15 år och allt som vi har gått igenom.

Så, LITAR du på oss Blossom?

I egenskap av Gudomliga Ljusvarelser, ja. Gällande er exakthet i tidsramarna … så är jag inte så säker på det. Jag var så djärv när ni berättade om ett tillkännagivande och den andra nedstängningen och de Fem Faserna. Jag bad mig själv att HA TILLIT och TILLIT hade jag. Och i Sanning … JAG LITAR DJUPT PÅ WHITE CLOUD, så ifall det var så att ni var lite av ett ’avsteg från Sanningen’ vilket många under åren har antytt, så känner jag mig säker på att han skulle ha ’varnat mig’.

Ska vi då bara vänta och se då?

Vad annat finns att göra?

Ha lite mer tillit på djupet för att lätta på din oro?

Låt oss ställa denna fråga till dig … ifall vi nu fanns där i rummet med dig … skulle du då Lita på oss mer?

Ja.

Varför?

För ni skulle yttra ord ut genom munnen, inte arbeta med mig på det här telepatiska sättet.

Men vad skulle få dig att tro att vad vi säger är SANNINGEN … bara för att orden kommer ut ur våra munnar?

För jag skulle ha er här, direkt här … och uppfatta er Energi. Där ser ni … jag visste vart vi var på väg!

Faktiskt Blossom … Vår Energi. Vår Energi av Sanning och Kärlek. Kan inte du känna detta när vi ’tankfullt’ nu talar med dig?

Ja. Jag det gör jag. Som White Cloud, så har ni alltid bara uppvisat Kärlek. Aldrig någonsin har jag ’känt’ ett jota av något annat än medkänsla och förståelse och givande av er visdom för att hjälpa oss.

Så varför är det annorlunda ifall vi fanns där i kroppslig form?

Vill ni verkligen att jag ska svara på det?

Ja … vänligen gör det.

För att … det bara är så.

Och nu ska vi spela boll med dig så som du gör med oss. Vi skulle vilja säga … det var inte ett tillräckligt bra svar.

Okej … för ifall ni satt här och berättade allt detta för mig …

Ja …

Så skulle jag veta att det kom från er och inte … mig … eller … några hjärnkontrollerade mikrovågor som gör att kanaliserare blir ’udda’ och totalt fyllda med ’luft’.

Så är det då så att du ifrågasätter vilka vi är?

Det kommer jag att göra ifall det inte kommer något tillkännagivande innan den tredje november!!

Blossom, vår älskade och mystifierande själ, som vi vet att endast vill säkerställa att det är SANNINGEN som lämnas. Som White Cloud också har sagt … vi är inga siare.

Så varför ge oss en tidsram för ett Tillkännagivande osv?

Skulle du tycka att det var svårt att smälta ifall vi sade att det är för att du pushade oss att göra det?

Nä, det kan jag ta. Det är Sant. Vi som är här nere är så desperata att få veta vad i **** som pågår … under allt, bakom kulisserna. Vi behöver hoppet för att gå vidare. Jag vet att ni vet, hur många är det som skriver in och säger att de står på randen att ge upp för att de är så trötta?

Ja, det känner vi till och de som befinner sig i andra sfärer gör mycket för att försöka hjälpa med en individuell rutin för att hjälpa sådana själar.

Så du förstår … ja … vi har berättat om att ett ENORMT STORT TILLKÄNNAGIVANDE SKA KOMMA och om en andra nedstängning … och om Fem Faser … för detta är planerat. Vi hittar inte på detta ifrån luften för att göra dig nöjd.

Vi lyckas på många sätt att Upplysa och Uppmuntra så många att vakna upp, vilket när allt kommer omkring är ’Vårt’ specifika uppdrag.

Men ni KÄNNER TILL allt som ligger framöver, i termer av förändringar och vad som ska ske? För det är den del av den Gudomliga Planen … Stämmer det?

Blossom … vi tackar dig för dina efterforskningar och din uthållighet, för vi vet att många känner som du och har frågor som så liknar dina.

VI … LJUSFEDERATIONEN befinner oss inte i kroppslig form … om det inte behövs. Vi använder inte ord, för de är otillräckliga … VI ANVÄNDER OSS AV ENERGI OCH KÄNSLA.

VÅR ENERGI OCH KÄNSLA ÄR AV DEN HÖGSTA KÄRLEKEN … och DETTA Blossom och alla, är VILKA VI ÄR!

Är inte det vilka vi alla är?

En utmärkt observation! Faktiskt, så är det så. Men som du vet … så finns det många, många nivåer, frekvenser och Vibrationer i vilka KÄRLEK OCH DESS ENERGI kan vistas.

Och den Vibrerar inte alltför högt här nere just nu, det är i alla fall säkert!

Men Var och En av er håller på att förändra detta … det är varför ni är ’där’!

Japp. Mitt hjärta kan uppfatta det. Så tillbaka till att ni ’inte’ är några siare, men att ni vet vad som pågår?

Vi KÄNNER TILL resultatet i detta ’Drama’. Vi ifrågasätter det inte, för det går inte att ifrågasätta.

LJUSET HAR SEGRAT OCH NI PÅ DET JORDISKA PLANET HÅLLER PÅ ATT SLUTFÖRA ERT UPPDRAG MED ATT HÖJA PLANETEN TILL SIN HÖGRE POSITION.

DETTA VET NI … eller hur?

Med respekt, bara för att Ni och White Cloud har berättat det för oss. Man skulle inte ha en aning enligt det tillstånd som råder här nere.

Tror du på oss i denna specifika fråga?

Ja … öh … kanske … hm … ja … kanhända. Men det är för att JAG VILL HA DETTA HOPP … för om vi inte hade det … så är vi med all säkerhet fördömda!

Vari ligger ditt hopp?

Är det meningen att jag ska säga ’i era ord’?

Säg vad som är SANT för dig. Vari ligger ditt hopp?

I den märkligaste VISSHETEN djupt inombords. I den konstigaste acceptansen av att FÅ VARA här av en anledning. Ja, detta har ni sagt, men det finns en VISSHET som är oförklarlig. Den är som en slags hemlighet inom mig och uppmärksammandet av ett sådant ’någonstans’ i min Varelse.

Och därmed, ifall tillkännagivandet inte skulle komma att äga rum under den kommande veckan … och vi backar inte ur här … vi talar hypotetiskt … skulle denna VISSHET om ditt uppdrag försvinna?

Antagligen inte. Men jag skulle inte vara någon muntergök! Låt mig förbereda er för det direkt!

Vi kommer för att vägleda dig … För vi Älskar dig.

Vi förstår att du vill att vi ska återvända till nämnda fråga.

Ja. Låt oss göra det, eller hur? Liksom på allvar? I detta skede av Spelet … står ni fortfarande fast vid att säga att ett Enormt Tillkännagivande kommer att ges ut innan valen i USA?

Vi upprepar … Det är planerat.

Men inte skrivet i stjärnorna? Jag vet faktiskt inte ens exakt vad det innebär.

Vi är också osäkra, men ta det för att tro att det ’inte är konkret’?

Ja, jag antar det.

Låt oss då säga … att vägen har preparerats och asfalten har hällts ut. Allting ligger på plats, men väntar på att stelna.

*!”+? OK!

Vilka avslutande ord skulle idag vara de mest lämpliga?

Öh … försök … … … Nehej! Jag har inte heller några.

LYCKA TILL! GODSPEED!

Häftigt! Det är ovanligt! Men det kom så tydligt igenom. Vilket betyder, tror jag … ’Guds välsignelse på er resa/ert nya äventyr’ eller nåt liknande.

Det stämmer … VI ÄLSKAR ER.

Och jag/vi Älskar er … I tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...