Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén, 22 september 2021

 

Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén

22 september 2021

 

Mycket utvecklar sig åt rätt håll i många aspekter. Framför allt med avslöjanden både på Jorden och i Universum. Det är väldigt många starka energier som träffar Jorden just nu i höstdagjämningen och som har stor betydelse för människors medvetenhet och vibration.

Dessa energier påverkar allt levande på Jorden och förstärker den energetiska och intuitiva förmågan hos allt levande. Era sinnen blir mer än någonsin utvecklade för att förstå denna tid i stillhet som nedstängningarna har orsakat. Allt fler människor har börjat känna att det är en förändring på Jorden även om det känns mörkt, men i detta mörker upplever många människor en glädje och förväntan till något som är större än något annat de har upplevt.

Med dessa energier öppnar sig allt fler människor och börjar se sig omkring i sin verklighet. Många kan se vad som verkligen behöver förbättras i sin närhet och har börjat komma med innovativa förslag till förbättring. Det är främst människor som inte har någon ledande funktion i samhället, utan är så kallade lekmän och på grund av det blir deras röster hörda. Allt fler människor ser ljusningen till en annan tillvaro för barnen, men även för de äldre i samhället.

Detta år kommer fortfarande att präglas av nedstängningar på grund av ledarnas rädsla för virus, men detta virus kommer att försvinna och människor kommer att börja ställa krav på de styrande med att lyssna på sin befolkning. Det är inte rimligt att ge människor injektioner mot ett virus som har upphört, inte ens i förebyggande syfte. Detta virus kommer inte tillbaka.

Ledarna ska skydda sina medborgare i fortsättningen mot de som vill ha denna planet för sitt eget syfte och i stället arbeta för en fredlig uppgörelse som gynnar alla människor på Jorden. Minska rädslan för virus och ta tillbaka er kraft som människa. Kräv er frihet för ett hållbart samhälle som avser freden i första hand och med den kommer miljöförstöringen att upphöra.

Vi hedrar och välsignar mänskligheten med vår kärlek och respekt.

Galaktiska Ljusfederationen

 

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...