Amy Winehouse via Inger Noren, 4 november, 2020

 

Amy Winehouse via Inger Noren

4 nov 2020

 

Det är många som vill tala med dig och jag är glad att jag har fått lova att få tala med dig. Jag har inte tagit kontakt med något medium hittills, men det är heller inte alla medium som kan kanalisera på det sättet du gör.

Min död blev ganska dramatisk och då menar jag med tanke på mitt missbruk och alkoholism. Mitt liv var kaotiskt på många sätt och jag älskar min pappa som försökte få mig att rehabilitera mig från allt detta missbruk. Jag är förskräckt över hur jag har lev mitt liv. Nu däremot har jag hamnat på en station där det är väldigt mycket kärlek och det är det på alla stationer man hamnar på när man har lämnat livet på Jorden. Det känns fantastiskt och jag är tacksam att jag trots allt hamnade på denna station. Jag har fått en chans och jag så lycklig över att ha fått denna nåd av vår fader och jag kan inte tacka nog vår fader.

När det gällde min musik som betydde väldigt mycket för mig ville jag väldigt gärna sticka ut utseendemässigt som jag tyckte hörde ihop med min musik. Jag vet att jag hade många fans och jag vet att min musik fortfarande spelas. Jag vill tacka mina fans för er kärlek till mig och jag älskade er lika mycket. Ni finns alltid i mitt hjärta.

Jag är så tacksam att jag har fått tala med dig Inger. Jag har hört att du är en mycket stor uppstigen mästare som har stor makt i kärlekstecken. Du har verkligen fått oss människor till en högre medvetenhet och även fått oss människor att respekteras på ett sätt som vi aldrig har blivit tidigare.

Stor kärlek till er alla.

Amy

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...