Moder Helena om Donald Trump via Beatrice Penninger, 22 september, 2021

 

Moder Helena om Donald Trump     21-09-22

 

Mr Lejonhjärta har så oförtjänt dåligt rykte. Tänk om många av människorna på jorden som bespottar honom å det grövsta, faktiskt förstod vad det är han gör. Det är orättvist mot hans goda hjärta och enormt goda handlingar, men jag tröstar mig med att till det slut kommer att visa sig. Visst har han gjort bort sig många gånger och kanske fler än de flesta, men det är ju just för att han är människa och mänsklig. Precis som vi blir klokare med åren och kanske till och med utvecklar vishet, så gör också han det. Han är ett verkligt levande exempel på det, eller hur? Det är meningen att ni ska kunna identifiera er med det och se de mänskliga aspekterna. 

Han är mycket tydlig med sin kristna tro, ser ni det? Ser ni att många övriga stora män inte är det?. De kanske lite ytligt försöker påskina någon slags tro men den är ihålig och saknar kärna och fasthet och tittar ni på dess subliminala budskap är de horribla, kära vänner. Detta jag nu sagt är mycket viktigt, kanske bland det viktigaste jag sagt. Jag upprepar: Var noga med att titta på ”vad” den ni ser upp till har för genomsyrande tro, för den säger allt. Se vad de döljer, snälla ni. 

Människor som dömer Trump Lejonhjärta hårt och tycker att han borde vara perfekt, borde tänka på den kosmiska, universella lagen som vår stormästare en gång i tiden gav oss; ”den som är utan skuld må kasta första stenen”. 

Mr Trump Lejonhjärta måste också ses i den kontext som han befinner sig. Han måste ha kännedom om den gemene amerikanen och de ursprungliga nativa amerikanerna. Utan det skulle han aldrig klara sitt uppdrag. Han och för den delen de runt honom måste kunna glida i och ur dimensionerna , nr 3, nr 4, nr 5 och nr 6. Detta MÅSTE de behärska för att få med sig massorna upp till slutligen 5d. Detta är inte ett års verk eller ens tre eller fem det är många års verk, kära vänner. Det jag kan trösta er med är att det pågått så länge att vi har verkligen kommit en bra bit på väg. Vi är inte i början av den stora vändningen utan vi har kommit över hälften och stenen rullar fortare för varje dag (stort leende). 

Jag vill uppmuntra var och en av er. Enskilt och i grupp så utför ni ett stort arbete. Ni kom hit för att vara med om denna händelse, ni är rustade och ni är verkligen igång. 

Fastna inte i ledsamheter käraste ni. Ni kan absolut känna er ledsna och sorgsna för de som lämnar planeten och allt knasigt som utspelar sig, det är en adekvat känsla,  men fastna inte i den. 

Jag talar av egen erfarenhet. Den tiden jag levde på jorden kunde jag lätt fastna i sorg och elände och det kom tillika från den kultur där jag kom ifrån. Det fanns nästan en slags idé om att det är var det bästa, att det var lite finare att ta på sig det sorgesamma och tunga. Såsom högkänslig jag var så tog jag också rejält på mig andras sorger och bekymmer och bar under den livstiden så mycket mer än jag förstod. 

Från den här sidan så ser jag jag i backspegeln hur tungt jag hade det. Den tyngden överförde jag jag till min dotter och jag kan nu hjälpa henne och alla er andra med att förklara att ni inte behöver tynga er så förskräckligt , trots allt elände som pågår nu. 

Detta är en riktig matematisk ekvation , där minus blir plus och kanske tvärtom ibland (leende) och jag vill i en annan text återkomma till det. Nu sinar kraften för min dotter, Valkyrian och jag måste lämna instrumentet för att återkomma när hon är piggare och orkar tänka mer. 

Jag älskar er alla och ber ni mig om hjälp, så är jag strax vid er sida från mitt plejadiska skepp. Mitt väsen är att hjälpa och om jag får göra det så skiner jag desto mer. 

I kärlek, er Helena. 

 

 

Kommentar av Per Staffan: Beatrice är dotter till Moder Helena i det fysiska. Bilden är av Helena som ung kvinna.

Du gillar kanske också...