Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag – Strålen av Ljus, 11 mars, 2022

Strålen av ljus

Tre dagar av ljus. Strålen är i ankomst och den lyser upp alla levande varelser på Jorden. Vibrationerna höjs och de mörka kan inte gömma sig längre.

Det blir en fantastisk tid för de som har vaknat upp i sina hjärtan med en bekräftelse om en ny värld. Känslan blir euforisk. Däremot för de som är ovetande om vad som sker på Jorden blir förvirringen stor och även en känsla av förlust för en förlorad värld.

Enligt planen är detta scenario det enda som kan ske efter alla år av inkarnationer på Jorden där människorna har utvecklats till det som var meningen. Utvecklingen i andlighet, kärlek och medkänsla för allt levande blev signalen för uppstigning till en högre dimension. Dessa tre dagar av ljus blir en väldigt tydlig gräns mellan de som går till uppstigning och de som måste fortsätta i de tredje och fjärde dimensionerna.

Många lämnar Jorden efter deras själskontrakt och det är som det ska vara. Andra har svårt att förstå och klarar inte av den högre vibration som har uppstått, utan lämnar Jorden för att fortsätta utvecklas på andra sidan väven. Detta är något som har varit väntat sedan länge och många är det som har längtat efter denna händelse. Det är väldigt svårt att säga exakt när detta händer men innan dess kommer en del svåra avslöjanden för folket. Även dessa kan bli så svåra att ta till sig att människor lämnar Jorden till andra sidan väven.

Mycket stöd och rådgivning kommer att behövas av ljusarbetare för att hjälpa människor att komma vidare i sina liv och detta är något som de har tränats till sedan lång tid tillbaka. Efter dessa tre dagar av ljus är Jorden en annan plats att leva på. En Jord med välstånd för alla i hela befolkningen.

Detta meddelande kommer från mitt högre Jag.

Du gillar kanske också...