Gautama Buddha via Elaine DeGiorgio, 8:e november 2017

Gautama Buddha via Elaine DeGiorgio,

8:e november 2017

 

 

Sittande i den Heliga JAG ÄR-Närvaron har jag blivit hedrad med närvaron av Gautama Buddha och mitt Andliga Team av Guider, och jag har följande budskap till er alla:

Älskade av den Gyllene Solen av Oändlighetens Ett, förs ni nu till en annan gyllene sfär – en sfär av minnen som kommer till Verklighet endast i det Eviga Nuet. För den förgängliga kan inte förstå oändligheten i närvaron från en tidigare, för länge sedan manifesterad Gyllene Tid, nu bortglömd.

Minnen från långt tillbaka, där länderna hade överflöd och ingen separation förekom i människornas hjärtan.

Berätta detta för mina barn ….

Det är jag, Gautama Buddha, och jag kommer med kärlek och frid.

Anslut er mina kära barn, till den Gyllene Sfären av den stora Centrala Solen, för detta kommer verkligen att ansluta er till den Gudomliga Skönheten ni skådar. Kungariket av Glädje som en gång fanns, kommer åter … Det är dags nu kära barn att stiga in i den Gudomliga Föreningen. För det är dags att vi riktar vårt fokus till avsikten att få inre frid i våra liv, den inre glädjen och den ovillkorliga kärleken. Det finns ingen plats för essensen av dualitet i era hjärtan.

Jag välkomnar er utveckling, jag välkomnar ert lärande, och jag välkomnar er kärlek och ert ljus till hjärtat av de som är förankrade på er Jord vid denna tid.

Varför inte förena er med mig nu under en timme av er tid, med anslutning och reflektion över min närvaro, för jag kommer att fylla ert hjärta med den Gyllene Sfären. Det skulle vara mycket glädjande för mig, om vi underlättade den Gudomliga Föreningen med Tvillingflamman på en större multidimensionell skala, eftersom alla som blivit kallade till ljuset och kärleken, har ett stort arbete att utföra, för att förankra kärleken och ljuset på Jorden. Det ger mig stor glädje att kunna meddela, att många som ansluter sig med Tvillingflamman kommer också att anslutas till Guds Flamma.

När ni ansluter djupare till den Gyllene Sfären av Ljus, kommer ni att kunna känna de subtila vibrationerna av ren Kärlek och Ljus från den Stora Centralsolen, som gör att ni får en större medvetenhet.

För från den Stora Centralsolen, Guds Stjärna Sirius, utgår många aktiveringar, med den nya energi som nu flödar ut.

För det är nu dags kära barn, att Krystos Energi tänds i er alla igen … För Yeshua sa en gång att Kristus kommer att återkomma, och har nu gjort det, för Kristus finns inom var och en av er, och vi har ett uppdrag med att tända, upplysa och väcka alla barn på Jorden åter igen….

Var trädgårdsmästarna i livet hos människorna omkring er, och plantera frön av ljus och kärlek. För ni har verktygen för att göra ert arbete nu. Mycket eller lite spelar ingen roll, varje litet steg räknas.

När ni går utmed er väg av vetande, kommer ni att stöta på många utmaningar. För det är fortfarande en stor utmaning att väcka Själarna ur deras sömn.

Kära ni, vi är medvetna om den stora kampen av dualitet som fortfarande finns i många hjärtan vid den här tiden … vi ger er stor styrka …. Välsignade ni, skuggorna kryper och faller över den intet ont anande själen. Det spelar ingen roll på vilken nivå det förekommer, om det är i det eteriska eller i den täta Jorden, för när någon fattat beslutet om att vara i verkligheten, en verklighet av gott och ont, baserat på en inställning och ett försvar av någons rättighet – ”min rätt” – från och med då, kära ni, kan man inte kalkylera om vare sig fall eller uppgång. Något utanför er själva måste rapportera vad som kommer eller går – själens uppgång och fall.

Var därför modiga kära ni … för ni har blivit utvalda … för att fokusera på er rätt och att vara ljuset … i själens mörkaste timme … har ni blivit kallade för att tjäna, och ni är redan mästare av att överlämna er..

Expansion är nyckeln till er Själsutveckling på Jorden nu. Vi förankrar en ny sorts energi, som hjälper er med er tillväxt och expansion.

Skiften av tidslinjer kommer till er alla nu. Fatta stort mod för att ansluta och skifta. Anslut och förstå livets mysterier … anslut nära och kära med er essens. Er essens av kärlek, frid och förståelse.

Begränsa inte er själva till tid, utan fokusera på nuet. Fokusera på det som finns närvarande. Påverkas ni av era tidslinjer nu? Det är dags att släppa taget, förnya, och gå vidare..

Ni är skaparna och medskaparna av era verkligheter, ge er själva rätten att i detta nu, fokusera på er väg och ert mål för uppstigningen, och för ert arbete och er väg för mänskligheten.

Det är dags att fortsätta framåt på era vägar, med lätthet och nåd …

JAG ÄR Gautama Buddha, och jag talar genom Elaine idag.

 

www.EraofLight.com – Kanal: Elaine DeGiorgio

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...