RV/GCR Uppdatering, 11 augusti, 2016

Reval-22

RV/GCR Uppdatering

11 augusti, 2016

ALLVARLIGT TALAT, VILKET ÄR DET SENASTE DRÖJSMÅLET SOM NU HINDRAR RV?

”Låt aldrig framtiden störa dig. Du kommer att möta den, om du måste, med samma resonliga vapen med vilka du idag beväpnar dig mot nuet.” Marcus Aurelius.

Nedan finns listade alla återstående säkerhets- och suveränitets- frågor, som FN:s Säkerhetsråd handlägger via realtidsförhandlingar, tillsammans med erkända nationers statsdiplomater.

Var medvetna om att de på förhand överenskomna och undertecknade avtalen tidigare under veckan blev ignorerade och sålunda inte respekterade. Som ett resultat framtvingades nu nya brottspåföljder.

När dessa brottspåföljder fullt ut har blivit genomdrivna, kommer RV med lätthet och fredligt att kunna genomföras (RV kan startas direkt den 24 augusti), så väl som den publika inlösen (efter den 25 augusti).

Var även uppmärksamma på den pågående cirkusen i media (även känd som det politiska valet i USA), som kommer att upplösa sig själv, samtidigt som de betalfria 800# tillkännages – vilket signalerar att alla suveränitets- och säkerhets- frågor långsiktigt har kunnat lösas.

En avsägelse av antingen Hillary eller Trump kommer att absorbera all media rapportering, och strukturellt distrahera allmänhetens uppmärksamhet bort från den massiva finansiella transition, som lugnt kan rullas ut (RV).

Inget drama. Ingen kamp. Inga bekymmer.

Gud är med oss.

Konflikten i Ukraina/Ryssland är en del av det som fördröjer RV.

http://tass.ru/en/politics/893857

 

Konflikten i Irak, Syrien, Turkiet är en annan fråga som kräver en omedelbar lösning.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-08/11/c_135584114.htm

 

Konflikten i Israel & Palestina är ytterligare en.

http://www.aljazeera.com/news/2016/06/france-puts-israel-palestine-conflict-focus-160603063942109.html

 

Översatt av Aslög Bergman – www.st-germain.se

You may also like...