”Genialt” – GCR / RV Intel SITREP – söndag – 28 maj 2017

”Genialt” – GCR / RV Intel SITREP – söndag – 28 maj 2017

 

De senaste dagarna har ny information kommit in i en rasande takt, följaktligen har det kommit flera SITREPS.

Banksystemet förändrades i fredags. Finns inget annat sätt att rapportera det på. Kanske kan ni säga att systemet förändrades i sista sekunden.

NPTB förändrade banksystemet genom att utse nya ansvariga, operativa individer och den teknik som skall användas. Ingen vet ännu vart detta leder… men det kom plötsligt och det är osynligt.

Inte undra på att UST är i militär beredskap. Kan ni säga Republik? Kämpa på Joe!

Det verkar, som om NPTB planerade att överge alla tidigare ursprungliga strategier och förde in sina egna system, sitt eget folk, sina egna utbytesplatser, med undantag av något enstaka Wells Fargo-samråd …. strax innan vi alla promenerade genom den främre vidunderliga dörren.

Genialt.

Det betyder bokstavligen, att vi nu har ett originellt, okomplicerat finanssystem med helt nya digitala krediter. Konceptet att konvertera gamla konton och fonder var bara ett villospår för att förvirra kabalens mullvador, som kämpar för att försvara det gamla systemet.

Jag undrar om politiken växlas ut på samma sätt, som banksystemet, att Trump, Netanyahu och Poroshenko blir ersatta – på en gång – whoosh – ny spelplan, nya ledare, ny verklighet … GÅ!

Visst känns det så. Genialt.

Skärmkurserna verkar vara besvärande höga. NDA är valfria. Strukturerade program är tillgängliga, om någon önskar det.

Detta kommer att bli enkelt, enkelt och enkelt. Och snabbt, snabbt, snabbt.

Vi kommer alla att gå in och komma ut på mindre än 30 minuter (i genomsnitt) i en typ av ”drive thru” RV.

Sluta. Nyp mig. Genialt.

Memorial Day … ah Memorial Day … 5/29/2017 (8) … militär personal i uniformer, flygplan och fordon överallt, vilket inte ger upphov till några misstankar.

Så tänk om General Dunford skulle placera ut National Gardet i en vecka, så skulle det på Memorial Day vara naturligt. Det skulle nästan se ut som en militärparad, när stridsvagnar kör nerför Main Street och ett massivt antal helikoptrar flyger över interstate motorvägarna.

Saker som får er att säga – ”Genialt”.

Och media .. oh media … mellan Trump och Memorial Day festligheter, då finns det inga andra nyheter att rapportera om än Memorial Day weekend eller hur?

Även om det fanns något att rapportera om, vem fan bryr sig. Ge mig en annan plastflagga, cheeseburger, svag öl och stå inte i vägen för TV:n, eller hur?

Vågar jag säga det igen … Genialt. Gjorde det just nu.

Bankerna är stängda, årets lägsta möjliga internet- och biltrafik, början på sommaren, årets mildaste klimat och bästa av allt det finns inga planerade konferens samtal från Dinarland.

Ops, om … De i fredag gjorde en räd mot UST … Installerade ett nytt digitalt leveranssystem i lördags … Genomförde alla slutliga tester under söndagen … och på måndagsmorgon släppte de den fullskaliga Vattumannens tidsålder.

Säg att i Fas 1 skulle de ha granskat alla internetgrupperna, bearbetat materialet, släppt valutainnehavare in och ut ur inlösencentra innan bankerna och marknaderna öppnar på tisdag morgon.

Plus, alla som var uppmärksamma skulle få en ”en gång” i livet present till suveräna priser; Och andra som inte är uppmärksamma gör inlösen enligt skärmkursen i fas 2.

Därefter kan valutainnehavare droppa in när de vaknar under de följande veckorna och månaderna, som följer, för att slutföra vad vi skulle klassificera som fas 3.

Under hela Ramadan månaden kan alla tre faserna använda samma distraktion av Trump ”mega flash bang impeachment” (mega blixtnedslags anklagelserna) för att dölja de massiva kundflödena av valuta inlösare.

Ja, det är en anspänning. Eller är det en Hawaiian pizza på en bagel? Genialt!

Harare! Harare! Harare!

Gud är med oss.

 

Du gillar kanske också...